kuvars kristalı hakkında..

Moderatör: Sai

MisafirYok

kuvars kristalı hakkında..

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

öncelikle merhabalar konu uygun mu bilemiyorum yetkilere sesleniyorum konu uygundegilse lütfen uygun başlıga taşıyınız.. şimdiden tşkler.

arkadaşlar ben kuvars kristali alacagım bu aralar ne işe yaradıgıın biliyorum.
ama fiyat olarak biliemiyorum 10 tl 'ye kuvars Kristali alabilirmiyim veya en az kaca

Kullanıcı avatarı
Matem

Re: kuvars kristalı hakkında..

Okunmamış mesaj gönderen Matem »

Boyutuna göre değişiyor.Ben 5tl'ye almıştım.Fazla büyük bi şey değil.Kolye olarak kullanıyorum.Bir de sanırım şehirlere göre farklılık gösterir.
En kötü zamanlarımda arkadaşımdı yanlızlığım..
MisafirYok

kardeşim benim gine bu forumda kuzenim var oda almış 5 tl ye ama inanamadım ondan sorim dedim saolasın ALLAH RAĞZI OLSUN
Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

ne işe yarıyor
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
Kullanıcı avatarı
CENTARUS
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen CENTARUS »

qUrKaN yazdı:ne işe yarıyor
Negatif enerjiyi alıyor sanırım.Bunun gibi burçlara özel taşlar var.Benim burcum aslan böyle taşları satan bir yerden burcuma özel taşları aldım.Ametist,sitrin,kristal kuvars,kehribar,akik,inci aslan içinmiş.

Kullanıcı avatarı
kara952

Okunmamış mesaj gönderen kara952 »

qUrKaN yazdı:ne işe yarıyor
Kristal Kuars : Yüzyıllardır tedavi ve sihir alanlarında kullanılan Kuvars Kristali, dünya kabuğunun yüzde on ikiden fazlasını oluşturmaktadır. Oksijen ve silikonun bileşiminden oluşan Kuvars, bugün tedavi edici nitelikleri en fazla olan taşların başındadır. Duygusal dengeleyicidir. Beyin fonksiyonlarını uyarır. Kişinin çevresinde oluşan negatif enerjiyi yok ettiği gibi pozitif enerji toplar,aktive eder, biriktirir, geçirir ve kuvvetlendirir. Ayrıca düşünce formlarını aktive eden bir özelliği de vardır.
Kuvarsın özellikle güç ve canlılık kaybına karşı koruma sağladığına inanılır. Kahinlerin kristal küreler kullanarak yorumlarda bulunmaları, onun zihinsel konsantrasyona ne kadar etki ettiğinin de bir göstergesidir.
Kuvars kristallerinin cinslerine göre çeşitli isimleri vardır.
Bildiğimiz şeffaf kuvarsa halk arasında kaya kristali denebildiği gibi, pembe kuvarsa Aşk Taşı denir. Onu üzerinde taşıyanı öfkeden, suçluluktan, korku ve kıskançlıktan koruduğu ve kısırlığa karşıda yararlı olduğu kabul edilir.
Rüya Taşı olarak da bilinen dumanlı kuvarsın umutsuzluğa, üzüntüye, öfkeye, depresyona ve diğer negatif etkilere karşı taş sahibini koruma altına aldığına inanılır.
Çok yönlü bir mineral olması onu saatlerde, deterjanlarda, diş macunlarında, cam ve elektrik ışıklandırmalarında kullanılır hale getirmiştir.
Kuvars kristalleri hemen hemen tüm burçlarda kullanılabilecek bir taştır.
Enerjinin simgesidir. Tansiyonu düzenliyor. Meditasyonda kullanılıyor. Radyasyonu topladığından cep telefonu olanların kristal taşıması gerekiyor. Bu taşlar aldıkları radyasyonu, 15 günde bir yıkamak yoluyla atıyorlar.
ALINTI...
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

direk orgonit yapın işte ben şahsen yaptım boynuma astım . kuvars nerden bulurum dersen kuvars yol kenarlarında kayaların üstünde var beyaz kristal taşlar. parayla alıcam diyosan taşçılarda var ama pahalı biraz :s
pixies forever <3<3
MisafirYok

ben bir şey soracam burcum oğlak ama kuvars da oğlak burcu yok acaba işe yararmı bende
Kullanıcı avatarı
Matem

Okunmamış mesaj gönderen Matem »

Taşlarda ki burç kandırmacasına inanmayın.Her taşı kullanabilirsiniz.
En kötü zamanlarımda arkadaşımdı yanlızlığım..
MisafirYok

saol tşk