Psi-Wheel (Kagit Dondurme) Bunu yapamayan iceri
-
Re: Psi-Wheel (Kagit Dondurme) Bunu yapamayan iceri
Bir kere benim kardeşim yanımdaydı bende psi wheel çevirmeye çalışıyodum burnumu kapattım odaya hava fln girmiyor sonra bi 10 dk sonra psi wheel fırıl fırıl dönüyordu. :)
- FirePower
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
sen döndürüyorsun fakat üstüne cam bi kap kapadığında enerjinin o kaba takılıp dönüdrememe tereddütü bilinçaltında oluşuyor ve bu sayede dönmüyor yani tavsiyem şöyle yap:Üstüne şeffaf bir kapla kapat daha sonrasında o kabın olmadığını düşün normal çeviriyormuş gibi düşün ve hep çalış böyle 1 haftaya kalmaz cok iyi yaparsındeta yazdı:ya gençler ben döndürüyorum ama sadece bi yöne ve açıkçası çok inanmıyorum ,inanamıyorum cam bi kapla kapatım hiç tık yok dönmüyo acaba döndüren şey odadaki bi hava akımımı diye düşünüyorum bana yardım edebilirseniz çok mutlu olurum kabın içindekini nasıl döndüre bilirim acaba
I'm a WereWolf
- FirePower
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
okulda yaptığını söyledin okul dediğin yerde büyük ihtimal hava akımı wardır bende en basta okulda deniyordum dönüyodu cok rahat ama eve döndüğümde milim millim dönyodu şimdi ellerimi kullanmadan cok rahat yapabliyorum . tavsiyem okul gibi yerlerde deneme hem arkadasların bunları bilmiorsa alay eder veya şöyle der şahsen çoğu arkadaşım bana şöyle dedi: yapma bunları çok günah bazılarıda yürü be yok öle bişi dedi aldırmadım o yüzden sende evde yap en başta okulda çok kuytu bir yer olmalı hava olmayacak senin döndürebileceğin bir yer inşallah yardımcı olmuşumdur..:)Mert123 yazdı:!!!!!
!!!!!
Nolur bir yardım edin.Dun 3 saat pw calıstım cok rahat dondürdüm bugun pw put gibi duruo bende mal gibi bakıomusum hissi veroo butun gun okulda rahatca pw yaptım sımdı neden olmuo acaba?Biri yardm etsn pls.
!!!!!
!!!!!
I'm a WereWolf
Kağıdıyı yırttım ,bir şiş inceliğinde. Hafif geriye doğru büküp koydum. 1 dk odaklandım ve kağıt düştü. Bunu yazarken yanmdaki kalem 1 cm sola döndü .:) Kağıdı sola yada sağa nadıl döndürebilirim? Koay yol bilen varsa yazsın.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Arkadaşım belki monütörün fanından hava gitmiştir :D :D
Şakayı bırakalım her zaman inancaksın 3 gün yapamadın diye bu yalan demiceksin :)
Şakayı bırakalım her zaman inancaksın 3 gün yapamadın diye bu yalan demiceksin :)
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
-