odaklanma..

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
MisafirYok

odaklanma..

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

arkadaşlar CÜMLETEN S.A ben odaklanmak için ne yapabilirim yoğa medidasyon reiki fln hariç kapak da hariç ne yapabilirim

Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: odaklanma..

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Sanırım toplumca bilinen tekniklerin hepsini saymışsın :) Ama sana kendi tekniklerimden verebilirim.Güzel bir resim hayal et.Engüzel bildiğin resmi hayal et ve ona uzun uzun bak ona bak kendini ona kaptır.Bu şekilde git 15-20 dk arası bu etkinliği yaparsan sanırım etkili olabilir.
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

vayy işime yara ya bilir + sıkılmadan :D saol
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

yeni üye oduğumda açtığım konularla aynı :D BENDE kapaktan fln çok sıkılıyodum ama çok fayda sağlıyo .odaklanan manı telekinezi çalıştırarak da geliştirebilirsin
bu arada cavasta nın verdiği teknik imajinasyon için de kullanılıyo
pixies forever <3<3
dikonima

Okunmamış mesaj gönderen dikonima »

kapak çalışması çok güzel bende etkisini gördüm ama keşke daha iyi bir şey olsa diyordum bu tekniği mutlaka deniyeceğim teşekkürler
"insan doğru bildikler değil doğru zannettikleri başına iş açar"

Kullanıcı avatarı
FirePower
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen FirePower »

dikonima yazdı:kapak çalışması çok güzel bende etkisini gördüm ama keşke daha iyi bir şey olsa diyordum bu tekniği mutlaka deniyeceğim teşekkürler
arkadşm daha iyi br sey var mesela kapağa odaklanıyorsun ya ona deil cok güzel bir şeyin bir köşesine odaklan aslında byle yapacağına psi-wheel bilirsin o nu kur onun bir köşesine odaklan bu da odanlanmanı geliştirrir veya tam ortasına iğnenin üstünde durduğu yere odaklan ama bu sefer dönmez çünkü enerjin oraya ağırlık versede dönmesini sağlamaz o yzden bir köşeyede odaklanabilirsin ;)
I'm a WereWolf
Kullanıcı avatarı
FirePower

dikonima yazdı:kapak çalışması çok güzel bende etkisini gördüm ama keşke daha iyi bir şey olsa diyordum bu tekniği mutlaka deniyeceğim teşekkürler
arkadşm daha iyi br sey var mesela kapağa odaklanıyorsun ya ona deil cok güzel bir şeyin bir köşesine odaklan aslında byle yapacağına psi-wheel bilirsin o nu kur onun bir köşesine odaklan bu da odanlanmanı geliştirrir veya tam ortasına iğnenin üstünde durduğu yere odaklan ama bu sefer dönmez çünkü enerjin oraya ağırlık versede dönmesini sağlamaz o yzden bir köşeyede odaklanabilirsin ;)
I'm a WereWolf
Kullanıcı avatarı
FirePower

I'm a WereWolf
Zek Asakura
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim

Okunmamış mesaj gönderen Zek Asakura »

buda benim tekniğim ben 1 saat odaklandığımı bile biliyorum sadece kendine beyin mesajı ver benim odaklanmam mükemmel diye ama kendin inanacaksın şu 3 altın kural seni başarıya götürür : İNANÇ,ÖZGÜVEN,ÇALIŞMA ( bunları kendim uydurdum :):) )
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)