Yardım Edin
Moderatör: Sai
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
Yardım Edin
Uzun zamandır telekinezi yapmıyordum yaza girdik artık yapmaya başlayacağım ama bir sorunum var artık düşüncelerimi kontrol edemiyorum mesela psi ball deniyeceğim aklımda hep şarkı türlü türlü şeyler var bana yardım edebilirmisiniz kapak çalışması hariç düşüncelerimden kurtulmam lazım
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
Re: Yardım Edin
nefes alıp verişlerini dinle gözlerini kapa karanlığa odaklan bi süre sonra çalışmaya geç..
- qUrKaN
ne kadar süre yapim bunu
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
- muhammet
bu farkındalıkla olabilir :
1)Düşünceleri İzlemek: Düşüncelerimizi izlerken dikkat etmemiz gereken nokta teslimiyettir.Düşüncelerimizin bize ait olmadığını etrafımızı çevreleyen bir varlık tarafından bize fısıldandığını izlemektir.İzleyince onlar silinir ve bir kez daha o düşünceler aklımızdna geçmez.
Olduğu gibi kabul etmek
mevlana dönerken herşeyi olduğu gibi kabul etmiştir.isa peygamberde klasik çarmaha gerilme pozisyonunda teslimiyeti gösterir.Herşey duarağan ve dingin.bir uyum içinde olduğu gibi kabul ettiğinizde kuşların cıvıltısını havanın temiz kokusunu hatta ışıkların gülümsemesini görürsünüz.daha önce hiç dikkatinzi çekmeyen bir tabelaya bakıp gülümseyebilirsiniz.yaşlı bir teyzeye küçük bir çocuğa bir kediye bakıp huzur hissedersiniz.Ana teslim oldunuz işte.
alıntı
daha var ama senin işine bunlar yarar :)
1)Düşünceleri İzlemek: Düşüncelerimizi izlerken dikkat etmemiz gereken nokta teslimiyettir.Düşüncelerimizin bize ait olmadığını etrafımızı çevreleyen bir varlık tarafından bize fısıldandığını izlemektir.İzleyince onlar silinir ve bir kez daha o düşünceler aklımızdna geçmez.
Olduğu gibi kabul etmek
mevlana dönerken herşeyi olduğu gibi kabul etmiştir.isa peygamberde klasik çarmaha gerilme pozisyonunda teslimiyeti gösterir.Herşey duarağan ve dingin.bir uyum içinde olduğu gibi kabul ettiğinizde kuşların cıvıltısını havanın temiz kokusunu hatta ışıkların gülümsemesini görürsünüz.daha önce hiç dikkatinzi çekmeyen bir tabelaya bakıp gülümseyebilirsiniz.yaşlı bir teyzeye küçük bir çocuğa bir kediye bakıp huzur hissedersiniz.Ana teslim oldunuz işte.
alıntı
daha var ama senin işine bunlar yarar :)
brain to start the war!!!
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif
Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif
Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
mevlana hazretleri dönmemiştir hz.İsa da çarmıha gerilmemiştir. düşünceler bize aittir, izlemeyince o düşünceler bir daha aklımızdan geçmez diye birşey yok bir düşünce tamamen yok olmaz sadece zihin belli bir süre düşünceleri susturur..
- qUrKaN
- Kuklacı
Bu olayın başı düşüncelerini kontrol edebilmektir zaten kardeşim.Kendi düşüncelerini bile kontrol edemezken başka nesneleri nasıl kontrol etmeyi beklersin?Günde 20 dk meditasyon yaparak düşüncelerini kontrol etmeye başlarsın.
Görüşünüz Yalnız Kalpten Bakabildiğinizde Berraklaşır.Dışarı Bakanlar Düş Kurar,İçe Bakanlar Uyanış Yaşar. (Ferrasini Satan Bilge)
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim
telkin dene eğer olmazsa benim konsantrasyonum çok iyi felen diye :)
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
20 dk değil de günde 5 dk bile yeterli olur.
-