kardeşim bende aslan burcuyum sen nerde oturuyon nerden aldın veya ben nerelerden alabilirim bir söylesen :) ;)CENTARUS yazdı: Negatif enerjiyi alıyor sanırım.Bunun gibi burçlara özel taşlar var.Benim burcum aslan böyle taşları satan bir yerden burcuma özel taşları aldım.Ametist,sitrin,kristal kuvars,kehribar,akik,inci aslan içinmiş.
kuvars kristalı hakkında..
Moderatör: Sai
- FirePower
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Re: kuvars kristalı hakkında..
I'm a WereWolf
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
saolun
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim
eğer burca göre değişiyorsa ben yay burcuyum benim değerli taşlarım hangileri olur ?
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
- Hidrokinesis
FirePower yazdı:kardeşim bende aslan burcuyum sen nerde oturuyon nerden aldın veya ben nerelerden alabilirim bir söylesen :) ;)CENTARUS yazdı: Negatif enerjiyi alıyor sanırım.Bunun gibi burçlara özel taşlar var.Benim burcum aslan böyle taşları satan bir yerden burcuma özel taşları aldım.Ametist,sitrin,kristal kuvars,kehribar,akik,inci aslan içinmiş.
mersin tarsus.. kırkaşık adında biryer war orda hepsi degil taşların çogu war. yada internet.
- Hidrokinesis
Zek Asakura yazdı:eğer burca göre değişiyorsa ben yay burcuyum benim değerli taşlarım hangileri olur ?
onu da bi zahmet yüce google sor be ustam :)
-