Lunarkinezi destek

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
AzaP_HR

Lunarkinezi destek

Okunmamış mesaj gönderen AzaP_HR »

arkadaşlar daha önce atmokinezi olsun arokinezi olsun denedim ama yapamadım lunarkineziyi gördüm ve belkide negatif enerjide birşeyler olur dedim ve başladım şimdiyse insanların içindeki negatif enerjiyi emiyorum dün yaşadığım bir olayı anlatayım matematik derslerimizi projeksiyon sınıfında işliyoruz arka sıralardayız bende denemeler yapıyordum arkadaşım dedi göster bakalım ne yapıyosun diye 2 parmağımı eline değdirdim ve köklerin çıkıp vücuduna yayılıp siyah renkli düşündüğüm negatif enerjiyi getirdiğini düşündüm arkadaşım bir rahatlama hissetti hafifledi dişi ağrıyordu onuda deneyeyim dedim köklerin dişine gittiğini ve kökün üstündende beyaz pozitif enerjiyi gösderdiğimi düşündüm ve negatif enerjiyi parçaladığını ve çok geçmeden ağrısı geçti aynı zamanda kız arkadaşımında baş ağrısını geçirdim annemdede denedim ve kendiside bana inanmaya başladı bunları hangi teknikte olduğunu öğrenmek istiyorum vede lunarkinezideki karanlık bomba ve karanlık top dışındaki teknikleri paylaşmanızı istiyorum sizden saygılarım iyi günler

Kullanıcı avatarı
alfarap

Re: Lunarkinezi destek

Okunmamış mesaj gönderen alfarap »

lunarkinezi çok tehlikelidir sadece bunu biliyorum
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

o teknik enerji çalma tekniği, lunarkinezi negatif olduğu ve zor olduğu için internette sadece üç teknik var.bundan dolayı kendi tekniğini bulursan daha başarılı olursun
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
AzaP_HR

evet insanların negarif enerjilerini çalabiliyorum ama bana şimdiye kadar hiçbir zararı dokunmadı onları iyileştirmemi bile sağladı
telekinezi61

Okunmamış mesaj gönderen telekinezi61 »

bu basit birşey eğitimini aldım

T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

yaptığının lunarkinezi olduğunu zannetmiyorum ama yaptığınız herşey de bi kinezi olması gerekmez çünkü sen iyi bir şey yapıyorsun lunarkinezi farklı
AzaP_HR

psi topları fırlatabilsem lunarkineziyi görecez ama gitmiyo toplar ama birde şey var enerji verdiğimdeyse karşıdakine yavaş yavaş ağırlık çöküyo boğuluyo gibi oluyo buda normal herhalde
ozosonar

Okunmamış mesaj gönderen ozosonar »

dokunmana gerek yok dokunmadanda enerji çekersin ve negatif enerji çekmek yerine direk enerji çek bence daha iyi oluyor.
 Not
not

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

bırakın nukineziyi şukineziyi chi enerjisine geçin
pixies forever <3<3
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

sen manyetizma- chi - bioplasmik enerjiyi kullanıyosun . lunarkinezi fln isimlere takılma sadece yap , yapmayı düşünme.