Evrende Yanlızmıyız?
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
Re: Evrende Yanlızmıyız?
bencede yanlışlıkla yazmış
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
- arekkesu
Doğru bencede yanlış yazılmış olabilir(!)
Kendine İnanmazsan Kimsede Sana İnanmaz
- gky146
Arkadaşlar madem onun yanlışlıkla yazıldığı konusunda hemfikiriz, neden gerçek konuya geri gelmiosunuz? Benim 12. sayfada değim gibi olamaz mı?
4 Element...
- coolugur
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Evet aynen o şekilde sana katılıyorum. Bulunduğu ortam şartlarına göre biçimleniyorlar aynen dünyada olduğu gibi. Farklı gezegenlerdekiler daha farklı görünüşleri var insana çok benziyen de var çok güzel görünüşü olan da aynı zamanda çirkin görünen de bu yaşadıkları gezegenin atmosferinden kaynaklanan birşey zaten bizim gelişimimizi etkileyen birçok şey var.gky146 yazdı:Arkadaşlar madem onun yanlışlıkla yazıldığı konusunda hemfikiriz, neden gerçek konuya geri gelmiosunuz? Benim 12. sayfada değim gibi olamaz mı?
Örneğin foton kuşağı bizim dna sarmallarımızı büyük ölçüde etkiliyeceği düşünülüyor. Aynen bu ve buna benzer birsürü etken var yani. Yüce Allah'ın muazzam yaratım gücü burada da karşımızda apaçık bellidir.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
pixies forever <3<3
- coolugur
=) Bunu yazan adam konuyu abartmış ve bazı tespitleri çok yanlış. Adam dizi üzerine de kafa yormuş ama diziyi doğru düzgün izlemediği açık. Ben size UFO veya uzaylıların aslında şeytan olmadığının kanıtını söylüycem.
Yıllar önce bir adam (Mesleğini hatırlayamadım ama çiftçi olabilir. BU konu yalan makineleriyle defalarca yapılan testlerle de sabittir. aksi söylenemez) Araziye inen ufo ile karşılaşıyor. ufo kırmızı bir şekilde parlıyor. Merakla yanına gidiyor ve cisme dokunuyor. O metalik cisim elini çok ağır bir şekilde yakıyor. Daha sonra da olaylar devam ediyor. Bu olayla ilgili daha ayrıntı şekilde paylaşım yapıcam bekleyin. Şeytan bunu yapabilir mi sizce?. ayrıca adam metalik bir yüzeye dokunuyor. sesi de duyuyor. tüm duyulara da hitap eden bir olay bu dikkat edin.
- qUrKaN
ya kardeşim sen olanları görmüyormusun hala ısrarlısın seninde beynin sulanmış ozinanın dediği gibi bilgisayar televizyon çok bağımlısısın her halde sen iyi bir araştırma yap bide akrapkarlın paylaştığı nazilerin ufo tezgahını izle tamammıcoolugur yazdı:=) Bunu yazan adam konuyu abartmış ve bazı tespitleri çok yanlış. Adam dizi üzerine de kafa yormuş ama diziyi doğru düzgün izlemediği açık. Ben size UFO veya uzaylıların aslında şeytan olmadığının kanıtını söylüycem.
Yıllar önce bir adam (Mesleğini hatırlayamadım ama çiftçi olabilir. BU konu yalan makineleriyle defalarca yapılan testlerle de sabittir. aksi söylenemez) Araziye inen ufo ile karşılaşıyor. ufo kırmızı bir şekilde parlıyor. Merakla yanına gidiyor ve cisme dokunuyor. O metalik cisim elini çok ağır bir şekilde yakıyor. Daha sonra da olaylar devam ediyor. Bu olayla ilgili daha ayrıntı şekilde paylaşım yapıcam bekleyin. Şeytan bunu yapabilir mi sizce?. ayrıca adam metalik bir yüzeye dokunuyor. sesi de duyuyor. tüm duyulara da hitap eden bir olay bu dikkat edin.
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
COOLUGURCUĞUM TMM DA ARKADAŞIM BU İLLUMİNATİ MASONLUK öyle basit bi sistem değil. elleri heryere ulaşır istediklerini yaparlar . karşı çıkanları öldürürler. bunları bi araştır.yAni o çiftçinin yalan makinesine bağlanmasını bile sallıyo olabilirler. amerikanın bir süper güç olarak askeri planlarını yürütebilmesi için sizi dünya çapında bir tehlikeye inandırması gerekiyor. bu tehtid dünya dışı varlıklardır.
pixies forever <3<3
- coolugur
Arkadaşlar cevap olarak atmıyorum bunu ama rastlantısal olarak denk geldi sadece. hem bilgilenirsiniz hemde 4:20 deki adamın söylediği hadisi şerife dikkat edin.. Peygamberimiz bunu söylemiş. Bu Allah'ın kudretiyle olacak bir iştir bana göre. Yorumlarınızı bekliyorum mutlaka izleyin ama.
http://www.mefeedia.com/watch/31581864
http://www.mefeedia.com/watch/31581864
Arkadaşlar kusura bakmayında aradan kaç zaman geçmiş hala varmı yokmu onu tartışıyorsunuz yazmayacaktım bunca zaman sonra forumada girmiyordum tecelli oldu herhalde.Bir kere şunu anlayın 18000 alem neden yaratıldı diye bir soru sorulurmu ? Biz kimiz ki haşa Allah'ı sorguya çekermi neden yaratıldı boşunamı falan , sen diyormusun ki neden yaratıldım ? önce bir bunu sor kendine.Bazı arkadaşlar herşeyi dine bağlıyorsunuz falan demiş olayın temelinin temeli , gerçeğinin gerçeği Din değilde nedir ? Dinciden bilim adamı olmazmış , bilim adamı dediğiniz adamlar en basitinden cebeli tarıktaki akdenizin suyu ile atlasın suyunun karışmadıgını daha yeni keşfediyorlar , ama Kurani kerimde acıkca yazılıyor
Denizlerin araştırmacılar tarafından çok yakın bir geçmişte tespit edilen bir özelliğiKuran'ın Rahman Suresi'nde şöyle bildirilir:
“Birbirleriyle kavuşmak üzere iki denizi salıverdi. İkisi arasında bir engel vardır; birbirlerinin sınırını geçmezler.„
Yani herşeyi dine bağlamayalımda neye baglayalım.Cok istiyorsanız mitolojilere tanrılara falan inanın hani türk milleti fantastik şeyleri açık mucizleri cok sever ya.
Gelelim illuminatı saçmalığına evet böyle bir örgüt çete nediyorsanız var olabilir ama mantığınızı kullanın insanları uyutmak için oyalamak için 100lerce yol var buda onlardan biri sadece.Biz burada bunları onlar sayesinde(!) sayfa sayfa tartıştırken adamlar saman altından gizli planlarını uygulasınlar hepsi dünyalık işler burada uğraştığımız şeylerde dahil olmak üzere.Forumu ve telekinezi olaylarını bu yuzden bıraktım bana bir faydası yok zararı var.Uzun uzadıya yazmaya gerek yok , kendinize gelin.Neden yaratıldığınızı unutmayın.Hakkınızıda helal edin kırdığımız arkadaşlar olduysa affola.
Denizlerin araştırmacılar tarafından çok yakın bir geçmişte tespit edilen bir özelliğiKuran'ın Rahman Suresi'nde şöyle bildirilir:
“Birbirleriyle kavuşmak üzere iki denizi salıverdi. İkisi arasında bir engel vardır; birbirlerinin sınırını geçmezler.„
Yani herşeyi dine bağlamayalımda neye baglayalım.Cok istiyorsanız mitolojilere tanrılara falan inanın hani türk milleti fantastik şeyleri açık mucizleri cok sever ya.
Gelelim illuminatı saçmalığına evet böyle bir örgüt çete nediyorsanız var olabilir ama mantığınızı kullanın insanları uyutmak için oyalamak için 100lerce yol var buda onlardan biri sadece.Biz burada bunları onlar sayesinde(!) sayfa sayfa tartıştırken adamlar saman altından gizli planlarını uygulasınlar hepsi dünyalık işler burada uğraştığımız şeylerde dahil olmak üzere.Forumu ve telekinezi olaylarını bu yuzden bıraktım bana bir faydası yok zararı var.Uzun uzadıya yazmaya gerek yok , kendinize gelin.Neden yaratıldığınızı unutmayın.Hakkınızıda helal edin kırdığımız arkadaşlar olduysa affola.