Danışmak istediğim bir konu

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
DeMoCH
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Danışmak istediğim bir konu

Okunmamış mesaj gönderen DeMoCH »

sitede biraz gezdim ve bilginiz olduğunu gördüm.bir konuda size danışmak istediğim şeyler var.Ben karşımdaki kişiyle duygusal olarak birşeyler hissetmek istediğimde yoğunlaşma oluyo ve kalbim hızlanıyor karşımdakininde hissettiğini düşünüyorum ve sorduğumda olumlu tepki alıyorum.(karşı cinste oluyor genelde).Sırf karşı cinsle alakalı birşeyde değil tanımadığım insanların gözlerine bakıp ikna edebiliyorumda.Sizce bu bir raslantı mı yoksa başka bişey mi ? şimdiden teşekkürederim

bosan

Re: Danışmak istediğim bir konu

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

Bu bir rastlantı değil kardeşim bu karşı cinsle etkileşim. Duygusal hisler varsa kalbinin hızlanması çok normal. Tanımadığın insanların gözüne bakınca olmasının nedeni ise insanlarla gözgöze geldiğinde istemeden de olsa telepatik bir bağ kuruyorsun. Bunu geliştirebilirsin.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
DeMoCH
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

geliştirmek istiyorum ama nereden başlıyacağım hakkında bir bilgim yok.:(
MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

arkadaşım telepati yapmak istiyorsan benim hanıdığım var onla yaptık bak onun yaptıgını anlatım ..

karşına bir insan al :D (annen,baban, ve ya arkadaşın )cinsiyet onemi yok

onun gözünün içine bak ve içinden ona bir meyve .sayı.renk..... çogaltıla bilir
sole örnegin/: sarı sarı sarı fln de ve sonra karşındaki kişiye sor aklına ilk gelen renk sole düşünmeden bana sole aklına ilk gelen de ve devam et 2-3 defa daha sole sarı sarı sarı de bak ALLAHIN izni ile o adam veya bayan sarı der

zaten sitemizin yöneticileri yeni site açıyorlar : https://telepati.org/ daha açılmadı açılınca yardım ederler
Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

sen nasıl bir şeysin böyle:)
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"

DeMoCH
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

hakan kardeşim ilgilendiğin için teşekkürederim ama bahsettiğim mevzuyu tam olarak anlayamadın :).qurkan kardeş sende yardımcı olsaydın daha iyi olurdu bence yinede canın sağolsun
MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

kardeşim bak uzun uzun anlatım ki anlaman kolay olsun.

bir kişi yi karşına al gözlerinin içine bak ve ona bir renk söyle örnegin: mavi mavi mavi mavi diye tekrarla bir süre sonra karşındakine şu sözü söyle bana bir renk söylermisin de dedikten hemen sonra telkine devam et mavi mavi mavi diye karşındaki renk soyliyene kadar ve yapa bilirsen oda sana renk olarak mavi der

“Soru ve Cevaplar” sayfasına dön