Choronokinezi

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Swocker
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ

Choronokinezi

Okunmamış mesaj gönderen Swocker »

Choronokinezi Nedir !?
Chronokinezi, bir insanın kendi zaman boyutunu ileri veya geriye kaydırmakır kısacası zaman kontrolü. Eğer kendinizi yavaşlatırsanız herkez sizi sanki slow motion daymışsınız gibi görür ama siz onları aşırı hızlı görürsünüz. Hızlandırırsanız da tam tersi olur herşey size yavaş gelir onlar için siz olağan üstü hızlı olursunuz.

Bir saat alın ve bu saatin her saniye bir tık sesi çıkardığından emin olun. Saati alın ve dinlemeye çalışın, sese konsantre olup o sesin yavaşladığını veya hızlandığını imajine edin. Bunu bir kaç dakika yapın ve kontrol edin eğer tik tak yavaşladıysa veya hızlandıysa başardınız demektir. Bunun üstüne çalışın ve saatsiz başarın.

1.adım
Bir saat alın ve bu saatin her saniye bir tık sesi çıkardığından emin olun. Ve rahat bir yere geçin.

2.adım
Şimdi saati dinleyin, Tik, Tok, Tik, Tok, şimdi tik tok seslerinin aralıklarına dikkat edin ve odaklanın, sessizliğiniz sizin en büyük avantajınız olacaktır. Zaman diye bir şeyin size hükmedemeyeciğini, zamanın insanoğlu tarafından yapıldığına inanın.

3.adım
Şimdi dikkatlice tik tok ları dinleyin, tik tok ların arasındaki boşluğa konsantre olun ve bu boşlukların yavaşladığını/hızlandığını düşünün.

ve 4.adım
Bunu bir kaç dakika yapın ve kontrol edin eğer tik tak yavaşladıysa veya hızlandıysa başardınız demektir. Bunun üstüne çalışın ve saatsiz başarın.
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!

alperen6767
Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak

Re: Choronokinezi

Okunmamış mesaj gönderen alperen6767 »

Hahahahaha :D Acayip birşey olmuş teşekkürler :D
Buqra038
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen Buqra038 »

Gerçek olmasını dilerdim :D Yapılabilir, insan beyni her şeyi başarabilir bunuda yaparız ama biliyorsunuz insanların hayal qücü çok qeniştir uydururlar da uydururlar :D İlk kez duydum ama deneyeceqim yinede :D Zaten bazı insanlarda da oluyordur, çünkü bende de oluyor :D, bazen saniyeler durur qibi olur saate bakarken saniyeleri qösteren çubuk durur ve zaman qeçmez qibi olur. :D Ardından düzelir böyle bir durum yaşayanlarda elbette ki olmuştur. Ama korkuyor insan :D Eqer böyle bir şeyi yapabilirsem, tarih yazmaya yemin ederim :D Kıyamete dek adım unutulmaz :D
T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

wuw komedi :D insanlar yıllarca ugrasıyor elimize bi saat alıp bunumu yapacaz

SAÇMALAMAYIN :)
Kullanıcı avatarı
Swocker

İnanmıyorsan bu forumda işin ne ? :)
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!

fungsclup
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen fungsclup »

Paylaşım için teşekkürler hep böyle bir yeteneğimin olması hayali ile uyurum ama bence bu saçmalık heroes fln mı izliyosun(dizi bitti ama netten indirdiysen) sen :D
the lost hero
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen the lost hero »

Bu anlattığın şey yapılabilir birşey ama sadece saatın akepini oynatıp ne elde ederiz??
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSv1962uF8qrRfcq2Xv59oK6qYDAGXNsfQAtsOL1brn1waZRSmr1Q

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır...

KİRA adalettir...

懸念は、あなたの唯一の敵です !!!
Kullanıcı avatarı
Swocker

Hayır izlemiyorum sadece araştırma yaptım bu da kinezinin çeşidi ilgilenenler için paylaştım ve bu çalışmalarda sabır ister hayalin buysa hep choronokineziyle uğraş sabrın sonu selametle biter :)

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön