Chi enerjisi

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Chi enerjisi

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Sacmaliklari unutun.Sitelerde hic bir yerde chi enerjisinin nasil uygulandigini gostermezler(parayla satmaya basladilar cunki(Rusyada) ) Chi enerjisi yasam enerjinizdir.Chi hakkinda 3-5 cumle kurucam sadece.Chi tum parapsikoloji dalinda olan bolumlerde kullandigimiz enerjidir.Telekinezide chi telekinezi, astralda chi astral ve s. demekdir.Ben tum telekinezi dallarinda calisdim.istedigimi 1 haftalik calismayla yaparim(astral seyahetden baska ona calismiyorum) Istediginiz alanda bilgi vere bilirim ama kendim basardigim seylerde ogretmeyi cok severim cunki sonra meshur sorularini vermesinler diye "Sen yapa bildinmi" :) . Ilerki yazilarimda size chi enerjinizi artirmayi zamani geldiginde ise chi enerjinizle birini itib cekmeyi ve en onemlisi NO CONTACT COMBATI (dokunmadan dovus) ogreticem.Her kese bol sans.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

Kullanıcı avatarı
mekanik1395

Re: Chi enerjisi

Okunmamış mesaj gönderen mekanik1395 »

Sizin böle şeylerle uğraştığınızı daha önceden duymuştum hatta bir kaç videonuzuda izlemiştim.
Bu işin atıp tutanlardan değil gerçekten anlayan ve yapanlarındansınz.
O enerji miğdenin 2-3 parmak yukarısında olan çakranın faaliyete geçmesi mi ? birkaç yerden böle bir şey duydumda bilmek istedim...
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

evet kardesim chi nin ana bolgesi oradir diafram katinda.Bir dusun yedigimiz yemegi hazm eden migde ordadir hazm etdikce enerji ayrilir(chi enerjisi bizi hayatda tutan yedigimiz gida degilmi ordanda chi ayriliyor)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Zek Asakura
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim

Okunmamış mesaj gönderen Zek Asakura »

o zamanı sabırsızlıkla bekliyorum :) :)
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

astral konusunda mı takıldın :) oradan sonra ben devreye girerim ferdi :)

Kullanıcı avatarı
Swocker
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ

Okunmamış mesaj gönderen Swocker »

Merakla bekliyoruz.
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!
Kullanıcı avatarı
mekanik1395

Okunmamış mesaj gönderen mekanik1395 »

Ferdi abi o zaman senin bize o çakranın nasıl faaliyete geçirebileceğimizi öğretmen lazım.
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
fungsclup
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen fungsclup »

Ferdi abim eyvallah süpersin valla , herkes telekineziyi kağıt döndürme psi-balldan ibaret sanıyo ve 1 hafta uğraştıktan sonra sıkılıyo ; bende sıkılmıştım fakat webcamden o elimin uyuşturduğunda tekrardan telekinezi yapmaya karar verdim.