Benim bi başlangıç tarihim yok. Doğuştan, internetten sadece adını öğrendim, biraz da geliştirdim o kadarqUrKaN yazdı:dediklerini yapmak bayağı profesyonellik ister ne zamandan beri tk yapıyorsunLycanthropy yazdı:Kanayan yarada kanı durdurmak, yarayı kapatmak, arabalarla yarışmak, ince duvarları yıkmak, telepati.. Bunların yanında biyokinezide hayal gücümü zorlayacak bi çalışmam var inşallah yakın zamanda sonuç verecek.
Herkes psişik yeteneğini belirtsin .
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Lycanthropy
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Herkes psişik yeteneğini belirtsin .
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
tamam anladım
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
- coolugur
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
6 ay önce telekineziyle tanıştım 4. ayımda ilk kaşığımı büktüğümde şifacılıkla tanıştım 2 aydır da şifacılık konusunda çalışıyorum. herhangi bir inisiye almadım ama uzağa da enerji gönderebiliyorum. umarım daha çok geliştirebilirim. 6 ay sonra iyi bir biyoenerji uzmanından yardım almayı umuyorum. :D teşekkür ederim.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
- mekanik1395
Ben şuan farkındalık çalışmaları yapıyorum ilk önce farkındalığı tam olarak bitirip telekinezi ve astral seyahat konularına yoğunluk vermeyi düşünüyorum.
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ben biyokinezi ile uğraşıyorum göz rengimi değiştiyorum bsi-ball yapıyorum bu kadar
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
-