Bilgisayar aklınızı okuya bilirmi ?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Swocker
- Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
Bilgisayar aklınızı okuya bilirmi ?
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!
- Swocker
- Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
Re: Bilgisayar aklınızı okuya bilirmi ?
Sanırım 2 basamaklı sayı tutucaksın sonra onları birbirinden çıkarıcaksın hangi rakam çıktıysa alttaki sembolü düşünüceksin kutuya tıklıcaksın.
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
vay vay oradaki semboller sürekli değişiyor anlamadım ben bu işi bir şey daha farkettim aynı sembollerden 3-4 tane var
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Tabii her zaman doğru çıkar.Aslında mantığı çok basit.Mantığı şu:Bir sayı tuttuğunuzda o sayıya ordaki işlemi uygulayınca hep belli sayılar çıkar.Bütün çıkması mümkün olan sayılara ise aynı sembol verilir ve çıkması imkansız sayılara ise rastgele sembol verilir.Mesela 7'nin çıkması imkansızdır.Çünkü hangi sayıyı tutarsanız tutun asla 7'yi elde edemezsiniz.Ama mesela 9 sayısını bulmak için 10,11,12,13,14,15,16,17,18,19 sayılarını tutabilirsiniz.Yani 9 gibi çıkması ihtimal dahilinde olan bütün sayıların simgesi aynı.Bu çıkması ihtimal dahilinde olan bütün sayılarında kendi has bir özelliği var.Dikkat etmişseniz çıkması ihtimal dahilinde olan bütün sayılar 9'un katı.Orada 9'un katı olup asla çıkmayan sadece iki sayı var onlarda 90 ve 99.Bilgisayarda bu çıkması mümkün olan tüm sayılara aynı simgeyi verip o simgeyi cevap olarak size veriyor.Zaten bilgisayarlar ne yaparsa yapsın insan beynine ulaşamaz ve onun içindekileri bilemez. Sadece belli programlarla onu bazen kandırabilir.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
9'un katlarının sembolleri aynı oluyo , bir sayının rakamlarını tek tek çıkarınca da 9'un katı çıkar. :) Hilesi bu bu oyunun ( Benim düşüncem )
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
evet farkettim 0,9,18,27,36,45,54,63,72,81 aynı ve hep de onların sembolleri çıkıyor 0 a baksanız yeter :D 0 neyse sembolde o çıkıyo
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
-