SARKACI HAREKET ETTİRME ;)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Re: SARKACI HAREKET ETTİRME ;)

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

ama gerçekten olan şeylerden bahseden bi kişiyimdir ben ;) kendim yapmasam kimseye şöyle yapılabilir demem ;)
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...

Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

her zmn tartışılan bir konuydu saten bu...ben kendimden bahsediyim genel konuşmuş olmiyim..Ben yapabildiğim teknikleri derinlemesine bi konu açarak anlatıyorum...yapamadıklarımı ise yüzeysel konular olarak paylaşıyorum..Yani yapabildiğim şeylerde tüm sorulara cevap verebiliyor ama yapamadıklarımda ise tek tük cevap veremediklerim oluyor...bu arada bir tekniği bilmeniz için yapmanız gerekmez...
Kullanıcı avatarı
Amethyst

Okunmamış mesaj gönderen Amethyst »

multiplayer1 yazdı: her zmn tartışılan bir konuydu saten bu...ben kendimden bahsediyim genel konuşmuş olmiyim..Ben yapabildiğim teknikleri derinlemesine bi konu açarak anlatıyorum...yapamadıklarımı ise yüzeysel konular olarak paylaşıyorum..Yani yapabildiğim şeylerde tüm sorulara cevap verebiliyor ama yapamadıklarımda ise tek tük cevap veremediklerim oluyor...bu arada bir tekniği bilmeniz için yapmanız gerekmez...
not: psipet diye birşey yoktur şizofreni başlangıcıdır... aslında onu başardım sanıyorsun ama başarmıyorsun beyninin sana oynadığı bir oyun kendine hayali bir arkadaş yaratıyorsun ilerde kafayı yersin... başarabildiği şeyleri anlatıyormuş peh :)
dipnot: gerçekten iyiliğin için yazdım ne varsa..
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

sen psi peti yapamadığın için yok dion :twisted:
Kullanıcı avatarı
Amethyst

Okunmamış mesaj gönderen Amethyst »

aheahaehaehehahae :)
hayalperest yurdumun insanıııı... insanlığın varoluşundan beri var ama bu yadırgamamak gerek kanlarımızdan gelen bir dürtü(hastalık) acaba var mı sorusu :)
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

terbiyesiz laflar etme başlarım şimdi belandan..3 haftadır bu siteye üyeyim ve aktif bir üye olabilmek için elimden gelen her şeyi yaptım..şimdi senin gibi ............bir ......... yüzünden emeğime çamur atmak istemem..msn adresini gönder bana ben msn den sana sülaleni ezberletiyim..
boşluk bırakmamak Türkçe'yi katletmezmiş.. ulan ................ ma.... boşluk bırakmamak imla hatasına girer ve imla hataları Türkçe'yi katleder..hem sanane benim nasıl konuştuğumdan.. sen benim ne dediğimi anlamayacak kadar ..... mısın?
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

sitedeki arkadaşlara bakıyorum da bu kendini bilmez ............. adamla tartışan sadece ben varım..adam hepimizin emeğine laf atıyor ve sadece ben karşılık veriyorum..tabi birkaç arkadaş hariçç..
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

Amethyst yazdı:aheahaehaehehahae :)
hayalperest yurdumun insanıııı... insanlığın varoluşundan beri var ama bu yadırgamamak gerek kanlarımızdan gelen bir dürtü(hastalık) acaba var mı sorusu :)
terbiyeli ol lan :evil:
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

arkadaşlar adminimize mesaj attım..Bu terbiyesiz kendini bilmez insanı (!) şikayet ettim..İnşallah en yakın zamanda hak ettiği cezayı alır.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

[quote="ddemmahum"]arkadaşlar adminimize mesaj attım..Bu terbiyesiz kendini bilmez insanı (!) şikayet ettim..İnşallah en yakın zamanda hak ettiği cezayı alır.[/quot
teşekkürler dostum senle arkadaş olmak istiyorum ayrıca facebook um da var ö.m atarmısın msn ni felan

Kilitli