Psi whell çok hızlı dönüyor, psi pipeti ne zaman yapsam pipet düşüyor. Bende artık zor bişeylere geç me düşüncesindeydim ve geçtim. Yaklaşık 1,5 ay psi ball'a çalıştım
ilk hafta: Psi Ball'ın akımı eleriminden geçiyor ve kemiklerim gıcır gıcır ediyor.
2. hafta: Bu sefer biraz zorladım, ellerim iyice uyuştu ve basıncı hissetmeye başladım.
3. hafta: Full Meditasyon Yaptım.
4. hafta: O basıncı ne zaman istesem yapabiliyorum, artık gıcırdama veya uyuşukluk hissetmiyor, karıncalanma hissediyorum.
5. hafta: Psi ball'ı 2 elimle yapıp tek elime alabiliyorum ve artık ellerim ısınmaya başladı. Her yapışta ellerim ısınıyor.
6. hafta: Balkandayım ve çok rüzgar var psi ball yaptığım zaman avuçlarıma rüzgar gelmiyor burdan şunu çıkarıyoruz psi ballım katılaşmış.
Şimdilik bu kadar daha sonra 7,8 ve 9. haftaları yazacağım..
Seyir Defterim
-
- Yeni Kullanıcı
Re: Seyir Defterim
Psi ballı yaptık diyelim iki ayda. Ben hala onunla ne yapacağımı bilmiyorum. Kimse de bişi demiyor. Böyle böyle olacak diyor. Birkaç aydır sitede adam akıllı bişi paylaşılmıyor.
- Kuklacı
Ben psi-ball yapınca rüzgar duruyor peki bu neden?
Görüşünüz Yalnız Kalpten Bakabildiğinizde Berraklaşır.Dışarı Bakanlar Düş Kurar,İçe Bakanlar Uyanış Yaşar. (Ferrasini Satan Bilge)
Psi ball katı olduğu için bir kalkan görevi görüyor ve rüzgarın avuçlarımın içine gelmesini önlüyor.Kuklacı yazdı:Ben psi-ball yapınca rüzgar duruyor peki bu neden?
Psi Ball ile şifa verildiğini biliyorum bütün organlara nasıl faydası olduğunu anlatan bi kitap görmüştüm D&R de. Şifa dışında eğer psi ball çok sıcak olursa mumu yakabilirsin, eğer çok soğuk olursa suyu dondura bilirsin. Cisimleri hareket etirebilirsin ve Psi Ball'ı evrene gönderip duygusal ilişkilerini düzelte bilirsin.nihat1995 yazdı:Psi ballı yaptık diyelim iki ayda. Ben hala onunla ne yapacağımı bilmiyorum. Kimse de bişi demiyor. Böyle böyle olacak diyor. Birkaç aydır sitede adam akıllı bişi paylaşılmıyor.
-