Off ..! Kafayı Yicem Bir Türlü Olmuyor :S

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Off ..! Kafayı Yicem Bir Türlü Olmuyor :S

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

Mrb. arkadaşlar direk sorunumu anlatıp sizden yardım isteyeceğim; belki benim anlattıklarımı ve yaşadıklarımı yaşayanlar aramızda vardır ki ben olduğunu sanıyorum, sorun : Astral Seyahat, arkadaşlar bende aramızda hemen hemen herkesin denediği gibi astral seyahati deniyorum, daha önce bir gece astral seyahat denedikten sonra yattım direk sarsıntılarla uyandım ve telkinlerle çıktım bedenimi gördüğüm gibi hemen tekrar bedenime döndüm buraya kadar herşey normal ama o zamandan sonra ne zaman denediysem sarsıntılar başladı hafiften çekilme hissi geldi beyaz ışıklar gördüm kalbimi iyice yavaşlattım sakinleştim ama bir türlü çıkamadım ne yaptıysam olmadı en az 50 kere denedim ama hep yarıda kaldı dediğim gibi sakindim kendime telkinler verdim ama yok, bir türlü olmadı ve bu konuda sizden yardım bekliyorum dediğim gibi daha önce yaşamışlar ve atlatmışlar varsa nasıl atlattıklarını yazarlarsa çok sevinirim ve belki benim gibi yaşayanlar varsa onlara da bir ışık tutmuş olurlar hepinize şimdiden teşekkürler ..! :))
Nothing Else ...

Kullanıcı avatarı
ikea

Re: Off ..! Kafayı Yicem Bir Türlü Olmuyor :S

30 kişi bakmış kimse mi bilmiyor yaa yardım edin çıldırıcam :S
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
arekkesu
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen arekkesu »

belki vücüdun orda ama kafan başka yerde olabilir belki kendini tam veremiyor olabilirsin bir çok şey yüzünden olabilir benim aklıma bunlar geldi başka şeylerden de olabilir
Kendine İnanmazsan Kimsede Sana İnanmaz
Kullanıcı avatarı
ikea

yorumun için saol kim bilir belkide dediğin gibidir ...
Nothing Else ...