Bu Teknikle Çıkma İhtimaliniz Yüksek.

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
CyberNetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Bu Teknikle Çıkma İhtimaliniz Yüksek.

Okunmamış mesaj gönderen CyberNetic »

Merhaba arkadaşlar kendi tekniğimi size sunmak istiyorum ve arkadaşım bunu deneyip baya ilerlemişti ve çıkmıştı.İlk olarak gece kaçta yatacağız diyelim gece 3 de yattık saati 5 saat ilersine kuruyoruz saat 7 ye kuruyoruz.Ve göz bandı alıyorum eşarpta olabilir ve hemen yanımıza koyuyoruz eşarpı daha sonra yatıyoruz.Ve sabah zil çalıyor hemen zili kapatıp eşarpı takıp esniyoruz yatakta geriliyoruz ve yorganı örtmeden yatıyoruz düz bir şekilde sırt üstü!.Daha sonra nefes alıyoruz nefesimizi izliyoruz diyafram kasıyla nefes alıyoruz.Çekebildiğiniz kadar nefesinizi çekin yavaşça ve şunu hayal edin mavi ışık burnunuzdan giriyor ve çiğerlerinize doluyor nefes yerine mavi parlak ışık hayal edin ve nefes aldıktan sonra 3 saniye kadar bekleyin tutun nefesinizi ve nefesinizi yavaşça ağzınızdan verin siyah ışık halinde nefes yerine siyah pis bir ışık imgeleyin ve nefesinizi verdikten sonra 3 saniye daha bekleyin gene nefesinizi çekin bu işlemi beyaz ekran gelene kadar yapın birşey düşünmeyin zaten çok uykulusunuz ve uyumayın.Daha sonra beyaz ekran geldiğinde şunu hayal edin gondoldasınız ve gondola biniyorsunuz gondol yukarı çıkıyor aşağı inerken midenizde garip bişey oluyor evet onu hayal edin hissedin!sürekli gondola binin astrala çıkarsınız gondol olmadı derseniz ters düşünme yapın kendinizi üstten bakın ve ters yattığınızı düşünün sırt üstü yatıyorsanız yüz üstüyü yattığınızı düşünün.Buda olmadıysa yüzün evet denizde yüzün dalganın size çarptığını düşünün hayal edin ve en önemlisi hissedin! Evet arkadaşlar deneyenler burdan yazabilirmi merak ediyorum....Alıntı değildir.

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: Bu Teknikle Çıkma İhtimaliniz Yüksek.

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

teknigin guzel.zahmet cekmissin tesekkur ederim kardesimde bir sey var niye teknig uretenler kendi teknigini test etmeden halka sunuyor.onu anlamiyorum.ama yinede zahmet cekdigin icin tesekkur ederim.(tekniginde yapilirsa basarili olunur insallah)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
CyberNetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen CyberNetic »

Çok teşekkürler ben niye denemedim benim korkularım varda onları yeniyorum yavaş yavaş.Yarın bugün denicem ve arkadaşım yapmıştı.Gondolda 4kez sallanmış ve benenin yükseldiğini hissetmiş acaba çıktımmı diye gözlerini açmış gözlerini açamamış ve gözlerini açmatığını imgelemiş ve bir bakmış odasında garip garip varlıklar ayakları olmayan yüzü yanık şekilde muhtemelen rüyadır diye yorumluyorum bu etkili bir yöntem.Deniyerek anlayabilirsiniz bu arada sen çıkabiliyor musun?
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

CyberNetic yazdı:Çok teşekkürler ben niye denemedim benim korkularım varda onları yeniyorum yavaş yavaş.Yarın bugün denicem ve arkadaşım yapmıştı.Gondolda 4kez sallanmış ve benenin yükseldiğini hissetmiş acaba çıktımmı diye gözlerini açmış gözlerini açamamış ve gözlerini açmatığını imgelemiş ve bir bakmış odasında garip garip varlıklar ayakları olmayan yüzü yanık şekilde muhtemelen rüyadır diye yorumluyorum bu etkili bir yöntem.Deniyerek anlayabilirsiniz bu arada sen çıkabiliyor musun?
Bence arkadaşının gördüğü varlıklar gerçek olabilir çünkü dediğin iki özellik doğaüstü varlıkların özellikleriyle uyuşuyor.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”

“Astral Seyahat” sayfasına dön