Astral seyahet yapabildimmi??
-
- Yaşadığınız İl: 63 Şanlıurfa
Astral seyahet yapabildimmi??
Geçen akşam astral seyahet yapöayı planladım acaba başarılı olurmuyum yada becere biliyormuyum diye sırt üstü uzandım ve karşım daki duvarın bir noktasına baktım ve raharlamaya korsantire sağlamaya çalıştım sonra içimden sağ ayagım agırlaşıyor 3 kere dedim sonra diger ayagım için dedim sonra bunu kollarım için ve vücüdüm için de dedim sonra dedim göz kapaklarım agırlaşıyo dedim yine 3 kere (bu yöntemi bir kitaptan baktım ama netten indirerek yani kitabı worde aktarmışlar) sonra ayaklarım uyuşmaya başladı ve sanki agırlaşmaya sanki ayaklarımın içinden bişeyler çekiyorlarmış gibin oluyor diz kapaklarıma kadar ama kollarım ve vücüdumda olmadı ve yattıgım yerden 1 m uzaklıkta olan amcam pc başında dı pc de neler yapıyo diye aklımdan planladım ve ruhumun ora ilerlemesini sağlamaya çalıştım ve sonra aklıma bikereden 1 anlık bi görüntü geldi facede geziyor normalde amcam faceyi girdimi kesin ve %100 hemen oyuna girerdi bunu gördüm sonra dedim işte facedemisin diye amcama evet dedi dedim napıyorsun oyun oynuyorum dedim yenimi açtın yoksa 10-15 dk oldumu diye dedi daha az önce aştım yani sen sorduktan hemen sonra aca bişey ler yapabildimi...? ve Aykalarım sanki uyuşuyormuş gibi ve içinde bişeyler çekiyormuş gibi hissettim ama vücüdumda ve ellerimde olmadı bu olay lütfen cvp verebilirmisiniz bekliyorum
http://www.facebook.com/BozKurt.Remzi63
ask.fm/Bzkrtrmzi
ask.fm/Bzkrtrmzi
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Astral seyahet yapabildimmi??
astral seyahat yaptığında önce beyaz bi ekranla karşılaşırsın sonra kendini görürsün genelde.
senin anlattıklarına baktığımda çıkmaya başlama belirtileri var ama astralseyahat yapmamışsın. hissettiğin şeyler her çalışmanda biraz daha artacak. sen astral denemelerine devam et ve odanda yalnız olmaya özen göster. amcanla aynı odadayken astralseyahat i başarman zor olur. kendine uygun ortamı ayarla. ortamın ışığı hafif aydınlık olabilir. sabahın erken saatlerini tercih et. bu şekilde astralseyahatte başarılı olma olasılığın yükselir.
yaptığın şeye gelince de sadece durugörü. durugörü yeteneğini kullanabilmiş olman güzel birşey. istersen geliştirebilirsin :) umarım yardımcı olabilmişimdir.
senin anlattıklarına baktığımda çıkmaya başlama belirtileri var ama astralseyahat yapmamışsın. hissettiğin şeyler her çalışmanda biraz daha artacak. sen astral denemelerine devam et ve odanda yalnız olmaya özen göster. amcanla aynı odadayken astralseyahat i başarman zor olur. kendine uygun ortamı ayarla. ortamın ışığı hafif aydınlık olabilir. sabahın erken saatlerini tercih et. bu şekilde astralseyahatte başarılı olma olasılığın yükselir.
yaptığın şeye gelince de sadece durugörü. durugörü yeteneğini kullanabilmiş olman güzel birşey. istersen geliştirebilirsin :) umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
- Yaşadığınız İl: 63 Şanlıurfa
Re: Astral seyahet yapabildimmi??
Teşekkürler Bilgi verdigin için..
http://www.facebook.com/BozKurt.Remzi63
ask.fm/Bzkrtrmzi
ask.fm/Bzkrtrmzi
-