SARKACI HAREKET ETTİRME ;)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Amethyst

Re: SARKACI HAREKET ETTİRME ;)

Okunmamış mesaj gönderen Amethyst »

ddemmahum yazdı:bu mal arkadaşımın yalan söylediği ortada..sitedeki modlar bana gerizekalı demiş..sitedeki modalar beni tanımıyorki bana gerizekalı desinler..akıl seviyeme laf edemezsin çünkü ben bir fen lisesi öğrencisiyim..(övünmek istemem ama bu arkadaş yüzünden başka çarem kalmadı).. ve arkadaşımız nasıl bir adamsa artık benim yazı tipimden akıl seviyemi anlamış.. bravo doğrusu..msn de konuşurken arkadaşın söylediği tek şey küfürdü..sürekli küfür etti sürekli küfür etti..bununla yetinmedi ve fenomen kardeşimizin üstüne de suç attı..bu arkadaşın dediğine göre fenomen kardeşimiz demiş ki:"O sitedekilerin hepsi mal.."..Buyrun gerisini siz düşünün..(fenomen kardeş bu safsataya inanmadığımı bilmeni isterim..)
yoo öyle birşey demedim dedim ki fenomen şunu dedi " o yorum atanların hepsi gerizekalı zaten boşver" ki dedide yalan söyliyecek değilim ;) senin doğrumu diye sordugun adam bile benim dostum ehehe saf ya :)
akıl okudugun okulla alakalı olsaydı keşke...
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

lan sen telekineziye inanmıonmu
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Arkadaslar ben kimseye saygida kusur etmedim.bu sadece yanlis anlamadir.unutmayin bu siteye bir sey ogrenmek ve paylasmak icin uye olduk.simdi bir seymi oldu ki inancimiz kayb oldu.onun icin disardaki hic bir lafa aldiris etmeyin ve calisin.ve tartismali konular acmayin
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

üstüne ne kadar basarsak basalım yine de oluşan bu kavga,tartışma olayı nerdeyse tüm konulara bir virüs gibi yayılmaya başladı...Tartışma yaratma potansiyeli olan siyasi, politik yorumları çok fazla dile getirmeyiniz...Burası zaten bir paranormal ilim sitesi!!!Doğruların söylenmeleri gereken özel yerleri vardır...
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

yaa arkadaşlar sanki kavga sadece benim kavgammış gibi yapıyorsunuz..2-3 sayfa önce size laf atan adama bişey demediniz ben bişey deyince tartışma olmasın falan filan diyorsunuz.. adamın telekineziye inandığı yok yaptığı tek şey böyle bir şey yok deyip milletin şevkini kırmak.. madem telekineziyi savunmak tartışma oluyor ve tartışma istemiyorsunuz bundan sonra bende bir şey demiycem..Amethyst nickli arkadaş:"Bundan sonra telekinezi hakkında ne dersen de karşı çıkmayacağım..istersen söv ister say.."..Bu ne yhaa telekineziyi savunan bi ben varım bi de zaza54 var..
::Welcome to home Bruce::

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

dostum sana %100 katılıyorum teşekkür ederim ddemmahum
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Ben de sana teşekkür ederim..Ama sana tavsiyem sende artık tartışmaya girme..Bırak ne derse desin..Zaten bizden başka karşı çıkan yok sanki bizden başka üye yok..!!!
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

tamam bizde takmayalım zaten o ötüp dursun ;)
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

;) ;)
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
Amethyst

Okunmamış mesaj gönderen Amethyst »

ddemmahum yazdı:yaa arkadaşlar sanki kavga sadece benim kavgammış gibi yapıyorsunuz..2-3 sayfa önce size laf atan adama bişey demediniz ben bişey deyince tartışma olmasın falan filan diyorsunuz.. adamın telekineziye inandığı yok yaptığı tek şey böyle bir şey yok deyip milletin şevkini kırmak.. madem telekineziyi savunmak tartışma oluyor ve tartışma istemiyorsunuz bundan sonra bende bir şey demiycem..Amethyst nickli arkadaş:"Bundan sonra telekinezi hakkında ne dersen de karşı çıkmayacağım..istersen söv ister say.."..Bu ne yhaa telekineziyi savunan bi ben varım bi de zaza54 var..
eee kendini karamurat gibi görüp öne atarsan böyle yem olursun asıl sen kimseye güvenme hayattada herşeydede yalnızsın... ;)not: insan enerjisi çok amaçlı bir enerjidir cisimleri dahi hareket ettirebilir... ben bunun doğruluğunu sorgulamadım yanlış anlaşılmasın...sadece "burdakilerden(atıp tutanlardan) yapan yok" dedim...@zaza: sana zaten birşey demiyorum sen uçmaya kaçmaya cisimleri fırlatmaya devam et.. allah annene babana sabır versin:)

konu kapanmıştır..
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.

Kilitli