Astral Seyahat Sırasında Cisimleri Hareket Ettirmek

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
pijey
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Re: ASTRAL SEYAHAT'de CİSİMLERİ HAREKET ETİRMEK

Okunmamış mesaj gönderen pijey »

yalan söylemeyen bi arkadaşım(günah olduğunun bilincinde olan samimi bi arkadaşım) bi akşam benim tanımadığım bi arkadaşıyla otururken benim arkın evinde bu muhabbet açılmış ve astral yapan çocuk yan odadaki asla görülmeyecek olan televizyondan bi flmin altyazısını okumuş uzandığı yerden.sora arkadaşım onn yanına gitmiş bakmış çocuk ölü gbi yatıyomuş.biraz korkup sarsmış falan yine bişey olmamış çocuk biraz sora kendine gelmiş.arkadaşımın dediğine göre çocuk önceden karanlığı severmiş ama şimdi duramıyomuş bile çünkü cinleri görüyomuş.zaten astrale çıkan herkes dünyadışı varlıklar gördüğünü söyler.bunlar da cinler oluyor.tabi birde bedene geri girememe var o dahada sakat bi durum.başkası söylese neysede bunu bana yalan söylemeyen samimi bir arkadaşım diyor.yani astral var bence.ama bulaşmanızı tavsiye etmem ;)en azından yapan usta birini bulana kadar denemeyin derim.
kulaklar olabildiğine doygun, gözler olabildiğine aç.dünya islama ,islam temsile muhtaç...

Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

pijey yazdı:yalan söylemeyen bi arkadaşım(günah olduğunun bilincinde olan samimi bi arkadaşım) bi akşam benim tanımadığım bi arkadaşıyla otururken benim arkın evinde bu muhabbet açılmış ve astral yapan çocuk yan odadaki asla görülmeyecek olan televizyondan bi flmin altyazısını okumuş uzandığı yerden.sora arkadaşım onn yanına gitmiş bakmış çocuk ölü gbi yatıyomuş.biraz korkup sarsmış falan yine bişey olmamış çocuk biraz sora kendine gelmiş.arkadaşımın dediğine göre çocuk önceden karanlığı severmiş ama şimdi duramıyomuş bile çünkü cinleri görüyomuş.zaten astrale çıkan herkes dünyadışı varlıklar gördüğünü söyler.bunlar da cinler oluyor.tabi birde bedene geri girememe var o dahada sakat bi durum.başkası söylese neysede bunu bana yalan söylemeyen samimi bir arkadaşım diyor.yani astral var bence.ama bulaşmanızı tavsiye etmem ;)en azından yapan usta birini bulana kadar denemeyin derim.
Belki cinler görülebilir ama bedene geri dönememe diye bir ihtimal yok.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

fotino yazdı:
pijey yazdı:yalan söylemeyen bi arkadaşım(günah olduğunun bilincinde olan samimi bi arkadaşım) bi akşam benim tanımadığım bi arkadaşıyla otururken benim arkın evinde bu muhabbet açılmış ve astral yapan çocuk yan odadaki asla görülmeyecek olan televizyondan bi flmin altyazısını okumuş uzandığı yerden.sora arkadaşım onn yanına gitmiş bakmış çocuk ölü gbi yatıyomuş.biraz korkup sarsmış falan yine bişey olmamış çocuk biraz sora kendine gelmiş.arkadaşımın dediğine göre çocuk önceden karanlığı severmiş ama şimdi duramıyomuş bile çünkü cinleri görüyomuş.zaten astrale çıkan herkes dünyadışı varlıklar gördüğünü söyler.bunlar da cinler oluyor.tabi birde bedene geri girememe var o dahada sakat bi durum.başkası söylese neysede bunu bana yalan söylemeyen samimi bir arkadaşım diyor.yani astral var bence.ama bulaşmanızı tavsiye etmem ;)en azından yapan usta birini bulana kadar denemeyin derim.
Belki cinler görülebilir ama bedene geri dönememe diye bir ihtimal yok.
Aynen o şekil geri dönmeme diye bir şey yok vede cinler sen istediğin zaman görünürler istemediğin zaman görülmezler sen cinleri görcekmiyim diye çıkarsan görürsün ama normal olarak çıkarsan hiç bir şey olmaz
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

ßy_kanser yazdı:Şimdi bi sorum olucak bi kaç gündür bunu düşünüyorum astraldayken cisimleri nasıl hareket etirebilirim diye en sonunda aklıma çok fantastik bi fikir geldi..
Şimdi ben psi ball ile fiziksel olarak cisimleri hareket etirebiliyorum diyelim. Astraldaykende bi psi ball yapsam ve atsam cisimler hareket eder mi ? veya astraldayken psi ball yapabiliyomuyuz ?
Paranormal olayların tümü ruh ve ruhun bedensel yapısı ile ilgilidir. Eğer bir kişi hem astralseyahat hem de telekinezi yapabiliyor ve bunu bedensel olarak değil (El pasları ile değil) ruh bağı ile yapabiliyorsa beden dışı seyahatte de maddeye etki yapabilir. Ancak bunun için gereken çalışma zamanı herkeste var mıdır veya buna uygun bir yaşam sürebilir mi o kısmı sorgulanabilir.
Aramak, güzel bir çabadır.