Doğaüstü varlıklar
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim
Re: Doğaüstü varlıklar
Meyveli ağaç taşlanır işte...
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
coolugur yazdı:Kur'an-ı Kerim'e bakacak olursak cinler melekler insanlar dışında varlıklar olabileceğine dair hüküm verebiliyoruz. Yaratıcı öyle mucize şeyler yaratmışki 18.000 alem olmadığını varsayarsak bile sadece bizim alemimizde yaratıcının yaratma gücünü görürüz ki böyle güzel ve hassas dengelerle dolu alemi yaratma gücü olan Allah 18 milyon alem yaratabilme gücüne de sahiptir. bildiğimiz 4 alem var şuanlık bilmediğimiz alemlerin olma olasılığı çok ama çok yüksektir. Buda bizim gibi canlıların veya enerji tarzında olan varlıkların veya bilemediğimiz tipte olduğu göremediğimiz alemlerin olması demektir.
Ayrıca Cübbeli Ahmet Hoca'yı beğenirim siz ne gibi yanlışını gördünüz ki?
Adam muaviye gibi birine hz.muaviye diyor Allah aşkına bunu aklınız alıyor mu? Bu arada kimse din hakkında konuşmayın demesin.Zek Asakura yazdı:Meyveli ağaç taşlanır işte...
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- Swocker
- Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
Güzel cevap :)Zek Asakura yazdı:Meyveli ağaç taşlanır işte...
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!
- coolugur
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
fotino bunu nerede gördün ben onun birsürü videosunu izledim ama farkedemedim. =) yaptığı espriler daha cok dikkat cekio bazen.fotino yazdı:
Adam muaviye gibi birine hz.muaviye diyor Allah aşkına bunu aklınız alıyor mu? Bu arada kimse din hakkında konuşmayın demesin.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Googledan arat görürsün.coolugur yazdı:fotino bunu nerede gördün ben onun birsürü videosunu izledim ama farkedemedim. =) yaptığı espriler daha cok dikkat cekio bazen.fotino yazdı:
Adam muaviye gibi birine hz.muaviye diyor Allah aşkına bunu aklınız alıyor mu? Bu arada kimse din hakkında konuşmayın demesin.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- arekkesu
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
Swocker o meyveli ağaç değil meyve veren ağaç olucak sözün aslı bu 'Meyve veren Ağaç taşlanır'
Kendine İnanmazsan Kimsede Sana İnanmaz
- Swocker
- Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
İyide bu sözü ben yazmadım arkadaştan alıntı yaptım :)
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!