Lucid Rüya- Soru

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
wolfman
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Lucid Rüya- Soru

Okunmamış mesaj gönderen wolfman »

Arkadaşlar bi yerde lucid rüya aracılığıyla başka insanların rüyalarına girebileceğimizi okudum.Doğru mu bu?
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..

Burakturnali
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Re: Lucid Rüya- Soru

Okunmamış mesaj gönderen Burakturnali »

ben öyle birşey duymadım yalnız varsa bile ki bunu yapabilmen için öncelikle istediğin zaman lucid rüya görebilecek kadar bu konuda hakimlesmen gerekir..
gerisini sonra dene :D

ha bide lucid rüyalar çok zevkli .. 5 duyu organın rüyadayken çalışır ve istediğin herşeyi yapabilirsin.. uçmak fln dahil.. hissettiklerin gerçektekilerle aynı.. bunu ben birkaç kez yaşadm ..
Goku San
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen Goku San »

İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
ßy_kanser

Okunmamış mesaj gönderen ßy_kanser »

Vala onu bilmiyorum fakat lucidle astrala geçersin ve ordan başkalarının rüyasına girersin.
Kullanıcı avatarı
wolfman

Hmm anladım teşekkürler :)

Kullanıcı avatarı
wolfman

Teşekkürler ama bunlar bana pek mantıklı gelmedi.(özellikle 2.si) Lucid-Astral yöntemi daha mantıklı.
Kullanıcı avatarı
wolfman

Burakturnali yazdı:ben öyle birşey duymadım yalnız varsa bile ki bunu yapabilmen için öncelikle istediğin zaman lucid rüya görebilecek kadar bu konuda hakimlesmen gerekir..
gerisini sonra dene :D

ha bide lucid rüyalar çok zevkli .. 5 duyu organın rüyadayken çalışır ve istediğin herşeyi yapabilirsin.. uçmak fln dahil.. hissettiklerin gerçektekilerle aynı.. bunu ben birkaç kez yaşadm ..

Zevkli olduğunu biliyorum istemsiz olarak 5-6, isteyerek yaklaşık 10 kez yaptım :)
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

rüyaya girmek lucidde olmaz astralde olur kişinin bedenine yaklaşırsın zaten yeternce yaklaşınca o seni çeker sonra kişi rüyasında nereyi görüyorsa orda, onun yanında olursun artk onun rüyasındasındır ama rüyada olduğunu o anlarsa rüya onun olduğu için sana istediğini yapabilir anlamazsa rüyayı sen knt edersn istediklerini söylersin veya yaşatırsın sonra bir deniz yaratıp kişiyi içine atarsın rüyası biter doğal olarka astralde biter ama astralin bittiğine değer :) önce tanıdık birinde dene dün gece ne gördün die sor mutlaka işe yarar denenmiştir ( bende denemedim ama arkadaşm yptı, benim üzerimde denedi rüya olduğunu bna söyledi sonra bi dünya şeyler yptk) şimdi size böyle anlatınca yalan fln dediniz biliyorum ama deneyin görün ve ayrıca rüya görmüyorsa sizin sayenizde görür :)
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
wolfman

ikea yazdı:rüyaya girmek lucidde olmaz astralde olur kişinin bedenine yaklaşırsın zaten yeternce yaklaşınca o seni çeker sonra kişi rüyasında nereyi görüyorsa orda, onun yanında olursun artk onun rüyasındasındır ama rüyada olduğunu o anlarsa rüya onun olduğu için sana istediğini yapabilir anlamazsa rüyayı sen knt edersn istediklerini söylersin veya yaşatırsın sonra bir deniz yaratıp kişiyi içine atarsın rüyası biter doğal olarka astralde biter ama astralin bittiğine değer :) önce tanıdık birinde dene dün gece ne gördün die sor mutlaka işe yarar denenmiştir ( bende denemedim ama arkadaşm yptı, benim üzerimde denedi rüya olduğunu bna söyledi sonra bi dünya şeyler yptk) şimdi size böyle anlatınca yalan fln dediniz biliyorum ama deneyin görün ve ayrıca rüya görmüyorsa sizin sayenizde görür :)
:) evet katılıyorum,teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Haganeno
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen Haganeno »

Linklerde ki ikinci yöntem etkili olabilir bence.İlk linke bakmadım zaten. :D