kuvars kristali ve 3 ay

Moderatör: Sai

MisafirYok

kuvars kristali ve 3 ay

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

arkadaşlar ben kuvars kristali aldım ortalama 3 ay oldu ve konsantrasyonum yeni arrtıgını hissediyorum çalışma yapmıyorum ama konsantrasyon hissim arrtı yani herşeye konsatrasyon olabilmem arrtı gibi hissediyirum acaba taşların tam bir enerji vermesi için 3 ay veya 2.5 aymı gerekli

Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: kuvars kristali ve 3 ay

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

ben taşları bir ilaç gibi düşünüyorum.herkesin eksikliğine göre süre değişir. yani kişiye bağlıdır. ve taşlar tene temas ederlerse daha faydalı olurlar. arındırmayıda unutmamak gerekir belli sürelerle
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
MaMy.~

Okunmamış mesaj gönderen MaMy.~ »

Arındırma .?
Damlayan Su Taşı Deler.Taşı delen Suyun Gücü Değil, Damlaların Sürekliliğidir..!

EminSengel..
Kullanıcı avatarı
coolugur
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Okunmamış mesaj gönderen coolugur »

MaMy.~ yazdı:Arındırma .?
Örneğin toprağa gömmek. akan suya belirli bir süre tutmak gibi. Taşın üzerinde birikmiş olan negatif enerjiyi nötralize etmek atmak amacıyla belirli aralıklarla yapmak gerekir.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
MaMy.~

Okunmamış mesaj gönderen MaMy.~ »

ben Alalı 2 Ay oldu Heralde Arındırmayı Hangi Zaman Aralıklarında Yapabilirim. ?
Damlayan Su Taşı Deler.Taşı delen Suyun Gücü Değil, Damlaların Sürekliliğidir..!

EminSengel..

MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

10-15 güne bir yap başla hemen

“Sizden Gelenler” sayfasına dön