nekrokinezi
-
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: nekrokinezi
Tabiki herkesin yeteneği var ama karanlık teknikleri hiçbir zaman tavsiye etmem. İllaki istiyorsan bizim Alihan'a sor. :) Siteye üye değil ama yaparım. :))
BATERİ ÇALARAK DA MEDİTASYON YAPILABİLECEĞİNE İNANIRIM 

-
herkesin yeteneği olduğu düşüncesi saçmalık.
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Cinsiyetiniz: Kadın
T.Kstyle herkes nasıl konuşabiliyorsa, nefesa alabiliyorsa, görebiliyorsa parapsikoloji alanında da yeteneği vardır! Allah herkese zeka vermiş. kendi düşüncemi söylemiyorum gerçek bişeyi söylüyorum herkesin yeteneği var. ama kullanılan organlar gelişir kullanılmayan organlar körelir ya, biz de bu yeteneği kullanmaya kullanmaya körelttik. ama çalıştırırsak yeteneğimiz ortaya çıkar. söylediğimin hiçbir saçmalığı yok. araştırıp konuş lütfen.T.KStyle yazdı:herkesin yeteneği olduğu düşüncesi saçmalık.
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Bunlar Allah'ın bize üflediği ruh sayesinde gerçekleşiyor ruh ise her canlıda vardır dolasıyla bu yetenek her canlıda var.T.KStyle yazdı:herkesin yeteneği olduğu düşüncesi saçmalık.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
-
Tanrı bizde kendi ruhundan üfledi ise, neden herkes Nina Kulagina değil yada Alber Einstein değil Nikola Tesla değil ?
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Cinsiyetiniz: Kadın
bu kendini geliştirmekle ilgili birşey.T.KStyle yazdı:Tanrı bizde kendi ruhundan üfledi ise, neden herkes Nina Kulagina değil yada Alber Einstein değil Nikola Tesla değil ?
hiç çalışanla çalışmayan bir olur mu??
ayrıca herkesin her alanda yeteneği vardır ama bir veya bikaç tanesi gelişmiştir onları geliştirmek de bizim elimizde.
-
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
Ayrıca hep çalış arkadaşım. Hep pratik yap. Zaman bulamıyorum deme. Zamanla yarışma, onu linç et. Kendi zamanını yarat. Zamanla yarışmak, onu kullanmayı bilmeyenlerin orijinal yalanıdır. Neden zaman üzerinde bu kadar durduğumu sanırım anlamışsındır...
BATERİ ÇALARAK DA MEDİTASYON YAPILABİLECEĞİNE İNANIRIM 

-