Nerede Yanlış Yaptım Acaba ?

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
ibaret
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Nerede Yanlış Yaptım Acaba ?

Okunmamış mesaj gönderen ibaret »

Telekineziye Yeni Başladım, Bazı Arkadaşlar Hemen Yapabildiğini Söylüyor. Yaparken Biraz Dikkatim Dağalıyo Sizce Bi Hata Varmı ? Ve Bana Önerebileceğiniz Birşeyler.

Resim

Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Nerede Yanlış Yaptım Acaba ?

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

Yaparken hiçbir şey düşünmemeye çalış, konsantrasyonunu geliştir ve sadece yaptığın işe odaklan.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
g3r3nmez
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale

Okunmamış mesaj gönderen g3r3nmez »

kardeşim özgüven lazım bir video izle yada birden çok ben neden yapamıyorum de (içten) zaten fazlasıyla özgüven kazanmış olacaksın.Sonrası kolay başka birşey düşünmeye çalışsan bile beynin o düşünceleri engelleyecektir.
UStick26
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 25 Erzurum

Okunmamış mesaj gönderen UStick26 »

Hiçbir zaman umudunu kaybetme zaten gerisi kendi gelir ve odada tv ve radyo vs. vs. açık olmasın dikkatini dağıtır
Kullanıcı avatarı
mekanik1395

Okunmamış mesaj gönderen mekanik1395 »

Kardeşim hiçbir sorun yok daha yeni başlamışsın dikkatinin dağılması çok normal kapak çalışması yapmanı öneririm bu dikkatini toplamaya çok yardımcı olur inşallah iyi sonuçlar alırsın...
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

bi yanlış yok . ferdi abinin de dediği gibi telekinezide herşey beynin ezberlemesi yani dönmese bile hergün ona 1 saat bak
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
casper17
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 11 Bilecik

Okunmamış mesaj gönderen casper17 »

İlk önce şunu öğren sen o psi-whell nasıl döndürüyorsun.Düşünceden ya da hiç bir şey düşünmemekten bahsediyorsunuzda kimse Enerjiden bahsetmiyor.Psi-Whell döndüren Ellerinde var olan enerji akımını harekete geçirmendir Düşünce bu enerjinin kontrolünü sağlar Psi-Whell avcunun içine alıp hadi dön bakalım demekle dönmez onu döndüren sendeki enerji.Yapman gereken sadece Enerjiyi hissetmeye çalışman Ellerinde enerji akımını hissedersen Psi-Whell döner.Psi-Whell bağımsız hareket ediyorsa buda kontrolsuz enerjiyi gösterir.Ellerinde enerjiyi hissedemiyorsan Psi-Whellı bi kenara bırakıp Çakraları araştır ve Çakralarını aç derim.Psi-Whell döndürmek hiç zor değil sadece mantığı kavra.Onu döndüren beynin değil beynin ile uyguladığın enerjidir..
telekinezi
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Çok basit bir örnek vereyim siz oradan çıkarmanız gerekeni çıkartın.

Telepatiyi ilk deneyenlere basit bir alıştırma verilir. 3-4 kağıda numara veya harf yazması istenilir. Sonra bunlar katlanır. Gözlerini kapatması bir kağıt çekmesi ve zihninde beliren ilk ibarenin ne olduğunu söylemesi istenir. İlk denemelerde %90 başarı sağlanır.

Çünkü herhangi bir önyargı yoktur. Olsa da olmasa da çok fazla bir şey farketmez. Zihin ve algılar serbest bırakılmıştır.
Sonraki denemelerde ise başarı giderek düşer ve sonunda Kişi için Telepati şans eseri meydana gelen bir başarı olarak hatıralarında kalır.

Telekinezide de olan hemen hemen aynıdır. Aslında karşı tarafa enerji akışı olur ancak bu çok kontrolsüz ve hedefsizdir. NE olacağını görmeye odaklı, içinde bol miktarda merak dolu, başardığında kendisini takdir edecekleri hayalleri ile dolu, başaramadığında da hayal kırıklığı ve sonunda bırakılacak bir çalışmadır.
Bir şeyi yapmak ile denemek farklı zihinsel güçler oluşturur.

Sürekli dediğim gibi Telekinezi önce zihinde yapılmalı. En büyük hatalardan biri olan manyetik paslarla meydana gelen hareketlere aldanılmamalı. Zihinde başarılacak bir telekinezi zihinsel enerjiyi kontrol edebilmenin yollarını göstereciktir. Zihinsel aktiviteler zaten bedensel enerji iletimini de açacaktır. Rüyada elini kesen bir insanın acıyı hissetmesi ama gerçekten elinin kesilmemesi bir durumdur bu.

* Rahatla
* Nefes egzersizleri yap. Hindular veya diğer dinlerdeki gibi değil Bize uygun bir meditasyon metodu geliştir.
* Bedenindeki enerji akışını kontrol etmeyi öğren. Gerekirse Oto hipnoz çalış.
* Zihinsel projeksiyon çalış. Zihninde enerjinin kullanmayı öğren ve hangi çalışmaları yapacaksan bunu önce zihninde yap
* Hazır olduğunda ve başaracağına gerçekten inandığında yıllar sürecek bir çalışma için işe koyul...
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Caspe17 sana birde burdan teşekkür etmek isitiyorum.1 haftadır sadece benimde döndüğünü hayal edip psi wheeli en fazla 5 mm oynatabilmiştim.Senin enerji ile söylediklerinden sonra hem hayal edip hemde ellerimdeki enerjiyi hissetmeye çalışmamla beraber psi vel bir sağa bi sola kontrolsüz olarak oynamay başladı.İnşallah kontrol etmeyide öğrenicem.
Kullanıcı avatarı
delenamo
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Bedendeki enerji akışını kontrol etmek çakraları kontrol etmek anlamına mı geliyor?
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.