GECE GÜNDÜZ FARKI YARDIM LÜTFEN
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
GECE GÜNDÜZ FARKI YARDIM LÜTFEN
Ben telekineziye başlıyalı 1.5 hafta oldu.Ama çok garip bişey var.Gece 22.00-23.00 gibi yatmadan önce fln psi wheel i rahatlıkla zorlanmadan çeviriyorum hatta kontrol bile edebiliyorum.Fakat gündüz gün ortasında psi wheeli sadece 2-3 mm hareket ettirebiliyorum.Sanki gece hiçbişey yapmamışım gibi en başa dönüyorum.Bunun nedeni nedir ?Kafam allak bullak oldu. Şİmdiden teşekkürler .
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: GECE GÜNDÜZ FARKI YARDIM LÜTFEN
Herkesin beyin aktiviteleri aynı saatlerde aynı seviyede aktif olmaz. Uyku düzeni ve kişisel özelliklerle ilgili bir durumdur büyük ihtimalle (Ekstra bir durum değilse)
Aramak, güzel bir çabadır.
- UsTr
Peki ben bunu nasıl kontrol edip devamlı hale getirebilirim ? Yani beyin aktivitelerini nasıl hem gece hem gündüz aynı seviyeye taşıyabilirim ? Bir yolu varmıdır ?
- Admin
- Site Yöneticisi
Beynin en aktif olduğu zamanlarda çalışma yap. Tam olarak geliştiğine inandığında diğer zamanlarda da çalışmalar yap. Zaman içerisinde adaptasyon sağlanacaktır.
- UsTr
Anladım.Zaten bugün bir deneme yaptım sabah kalktıktan 5 dk sonra yapmaya çalıştım.Tam anlamıyla gece yatmadan önceki beyin aktivitelerinden eser yoktu.20-25 dk uğraştıktan sonra gece yapıyomuş gibi yapmaya başladım.Beynin aktif olduğu zamanlarda çalışıp aktiv olmayan zamanlardada aktifleştirmeye çalışacağım.Bir ara kendimden bile şüphe etmiştim.Çok saol uçurumun kenarından döndüm 

- Admin
- Site Yöneticisi
- UsTr
Birde merak ettiğim birşey daha var.Ekstra başlık açmamak için burdan sorayım dedim.Ben çok sık basketbol ve futbol oynayan biriyim.Ve ister istemez kafama durmadan top geliyor.Bazen o kadar sert geliyor ki başım ağrıyor.Bu darbelerin telekinetik yönden beynime bi zararı olurmu ? Bi sorun olurmu bu darbelerden dolayı ? Şİmdiden teşekkürler .
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
kafana top mu geliyor :D biraz daha ayrıntılı açıklarsan? :D
pixies forever <3<3
- UsTr
Bildiğin top geliyo işte ama bayağı şiddetli.Bazen suratımn ortasına bile geldiği oluyo.Beynim sarsılıyo içerde.
- Admin
- Site Yöneticisi
Beyne gelen darbe sarsıcı olursa elbetteki etkileyecektir. Bir süre metabolizma ve zihin çarpmanın etkisini gidermekle meşgul olacaktır. Ancak hangi şiddet ne kadar etkiler ancak ölçümlerle net bir şeyler söylenebilir.UsTr yazdı:Birde merak ettiğim birşey daha var.Ekstra başlık açmamak için burdan sorayım dedim.Ben çok sık basketbol ve futbol oynayan biriyim.Ve ister istemez kafama durmadan top geliyor.Bazen o kadar sert geliyor ki başım ağrıyor.Bu darbelerin telekinetik yönden beynime bi zararı olurmu ? Bi sorun olurmu bu darbelerden dolayı ? Şİmdiden teşekkürler .
-