İlluminati - Masonluk

Gizli Kalan Gerçekler

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
wolfman
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: İlluminati - Masonluk

Okunmamış mesaj gönderen wolfman »

olbilir de olmayabilir de. olma olasılığı var adam HAARP vs. heryerden çıkıyo :D

not: bugün sitede 1. yılım. duygulandım :D
En son wolfman tarafından 28 Eki, 22:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..

Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

Benim daha 5-6 ayım var.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

Haganeno yazdı:Arkadaşlar bu başlığı yeni gördüm.Bi el atayım bende :D Şimdi öncelikle Tesla asla İlluminati'den değildi, hiç olmadı.Mason'da değildi.Hayatı boyunca bu ve bu tip örgütlere karşı savaş verdi.Bir Mason olan Edison onun icadlarını, onun projelerini çalarak bi yerlere geldi.Hatta Tesla'ya sponsorluk eden zenginleri tehdit ettirdi, ve köstek oldu.

Şu anda dünya da kullanılan akım alternatif akımdır.Bunu Tesla icad etmiştir.Ancak zamanında Edison kendisinin bulmuş olduğu doğru akımın kullanılışı azalıyor, ve kazancı gittikçe düşüyor diye sokak köpeklerini herkes içinde alternatif akımla öldürüp "Böyle zararlı bir şeye mi emanet edeceksiniz ailenizi?" gibi sahtekarlıklar yapmıştır.DAha da öteye gidip;İdam mahkumlarına elektrikli sandalye cezası uygulamasını o öne atmıştır.Yani Tesla'ya köstek olabilmek için herşeyi yapmış Edison abimiz.Ancak buna rağmen ders kitaplarında Tesla'nın adını bir kez bile duymamış oluşumuzda çok çok ilginçtir.Ehehehe :D

Şimdi zaten Tesla abimiz ne kadar uğraşsa da hayatı boyunca (yanlış hatırlıyor olabilirim) 2 patent alabilmiştir.Tesla'nın bir çok icadı bir kaç yıl sonra Edison abimize verilmiş hatta bi de o çalıntı icadlarla ödül bile almıştır.Teslahayatı boyunca bilimi insanlığın iliği için kullanmaya çalışmıştır.İyonosfer'e sinyal göndererek dünyayı ikiye bile ayırabiliriz demesi sadece iyonosfere sinyal gönderilerek yapılabileceklerin en kadar büyük olduğunu anlatmaya çalışmıştır.Bazı rivayetlere göre Tesla buluşlarını incelemiş insanlığın zararına kullanılabilir kanısı koyduklarını yok etmiştir.Ben buna inanırım zira Tesla reistir :P :D ehehehe :D

Ayrıca HAARP projesi de (Galiba)2. Dünya savaşı bittikten sonra ya da o dönem başlatılmıştır, tabii ki Teslanın projelerinin üstünden devam ederek.Ancak burda Tesla'da suç aramamak gerekir zira ben Tesla'nın böyle bir şeye isteyerek izin vereceğine inanmam.Hayatı boyunca onlarla mücadele edip en sonunda da yılmak olmaz zaten 1943'te ölmüş dağ gibi adam. :( Herneyse nası bitireceğimi de bilemedim şimdi.Ben bu yazıya devam ederim bi ara :D Daha çok söyleyeceklerim var.Bu arada burada yazdıklarımı bir blog okurken öğrenmiştim, şimdi "pfff adama bak yaa kopyala yapıştır yapaydın bari" demeyin :D Çünkü orda adam kanıtları ile beraber vermişti o yüzden bende ona %95 katılırım yani bunları benim düşüncelerim olarak varsayabilirsiniz. :D Zaten hepimiz bir yerleri okuyarak öğrenmiyor muyuz bunları ehehehe :D Neyse bu konuyu takipteyim :D Alıntı olmadığını söylememe gerek yok sanırım demin belirtmesem de ima etmiştim. :)
bişey sorucam adın ne :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

bu arada sizde bişeyler ekleyin herşeyi benden beklemeyin :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
wolfman

ozina yazdı:
Haganeno yazdı:Arkadaşlar bu başlığı yeni gördüm.Bi el atayım bende :D Şimdi öncelikle Tesla asla İlluminati'den değildi, hiç olmadı.Mason'da değildi.Hayatı boyunca bu ve bu tip örgütlere karşı savaş verdi.Bir Mason olan Edison onun icadlarını, onun projelerini çalarak bi yerlere geldi.Hatta Tesla'ya sponsorluk eden zenginleri tehdit ettirdi, ve köstek oldu.

Şu anda dünya da kullanılan akım alternatif akımdır.Bunu Tesla icad etmiştir.Ancak zamanında Edison kendisinin bulmuş olduğu doğru akımın kullanılışı azalıyor, ve kazancı gittikçe düşüyor diye sokak köpeklerini herkes içinde alternatif akımla öldürüp "Böyle zararlı bir şeye mi emanet edeceksiniz ailenizi?" gibi sahtekarlıklar yapmıştır.DAha da öteye gidip;İdam mahkumlarına elektrikli sandalye cezası uygulamasını o öne atmıştır.Yani Tesla'ya köstek olabilmek için herşeyi yapmış Edison abimiz.Ancak buna rağmen ders kitaplarında Tesla'nın adını bir kez bile duymamış oluşumuzda çok çok ilginçtir.Ehehehe :D

Şimdi zaten Tesla abimiz ne kadar uğraşsa da hayatı boyunca (yanlış hatırlıyor olabilirim) 2 patent alabilmiştir.Tesla'nın bir çok icadı bir kaç yıl sonra Edison abimize verilmiş hatta bi de o çalıntı icadlarla ödül bile almıştır.Teslahayatı boyunca bilimi insanlığın iliği için kullanmaya çalışmıştır.İyonosfer'e sinyal göndererek dünyayı ikiye bile ayırabiliriz demesi sadece iyonosfere sinyal gönderilerek yapılabileceklerin en kadar büyük olduğunu anlatmaya çalışmıştır.Bazı rivayetlere göre Tesla buluşlarını incelemiş insanlığın zararına kullanılabilir kanısı koyduklarını yok etmiştir.Ben buna inanırım zira Tesla reistir :P :D ehehehe :D

Ayrıca HAARP projesi de (Galiba)2. Dünya savaşı bittikten sonra ya da o dönem başlatılmıştır, tabii ki Teslanın projelerinin üstünden devam ederek.Ancak burda Tesla'da suç aramamak gerekir zira ben Tesla'nın böyle bir şeye isteyerek izin vereceğine inanmam.Hayatı boyunca onlarla mücadele edip en sonunda da yılmak olmaz zaten 1943'te ölmüş dağ gibi adam. :( Herneyse nası bitireceğimi de bilemedim şimdi.Ben bu yazıya devam ederim bi ara :D Daha çok söyleyeceklerim var.Bu arada burada yazdıklarımı bir blog okurken öğrenmiştim, şimdi "pfff adama bak yaa kopyala yapıştır yapaydın bari" demeyin :D Çünkü orda adam kanıtları ile beraber vermişti o yüzden bende ona %95 katılırım yani bunları benim düşüncelerim olarak varsayabilirsiniz. :D Zaten hepimiz bir yerleri okuyarak öğrenmiyor muyuz bunları ehehehe :D Neyse bu konuyu takipteyim :D Alıntı olmadığını söylememe gerek yok sanırım demin belirtmesem de ima etmiştim. :)
Edison zaten mason ama açıkçası Tesla'nın da sütten çıkmış ak kaşık olduğuna inanmıyorum.birçok şey bulmuş hepsini de edison a mı kaptırmış :D ve HAARP olayı da var tabii.

Kullanıcı avatarı
fotino

Mason olsun veya olmasın bence Tesla gelmiş geçmiş en başarılı ve zeki bilim insanı.
Kullanıcı avatarı
wolfman

ve Haganeno, Tesla'nın 700 e yakın patenti vardır. Ne demek 2 :D
Kullanıcı avatarı
Haganeno
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen Haganeno »

wolfman yazdı:ve Haganeno, Tesla'nın 700 e yakın patenti vardır. Ne demek 2 :D
Zaten galiba dedim başka biriyle karıştırmış olmalıyım.
wolfman yazdı:
ozina yazdı:

Edison zaten mason ama açıkçası Tesla'nın da sütten çıkmış ak kaşık olduğuna inanmıyorum.birçok şey bulmuş hepsini de edison a mı kaptırmış :D ve HAARP olayı da var tabii.
Tesla sütten çkmış ak kaşıktan daha aktı.Bembeyazdı yaa :D Haa kaptırma konusuna gelince.Hepsini kaptırmış olsaydı 700 tane patenti olabilir miydi?Sadece çok daha yüksek yerlere çıkbilecek araştırmalarına taş koydu.Mesela bahsetmişim olmalıyım;Tesla tüm dünyaya bedava elektrik dağıtacaktı.Bunu yapabilirdi de ama yapamadı:Çünkü Edison ve bulunduğu örgüt köstek oldu.HAARP makinesini çok daha ileriye taşıyabilirdi, insanlığın hayrı için çok daha iyi bir hale getireblirdi.Getiremedi, çünkü Edison ve masonlar köstek oldu.

HAARP konusuna gelince.O sadece makineyi yapıp teroriler üretti ve kendi imkanlarıyla küçük bir deney yaptı.HAARP şimdi deprem oluşturmada, iklimleri kontrol etme de ve benzeri kötü amaçlarda kullanılıyor.Pekala Tesla yaşasaydı böyle bir şey olabilir miydi elbette hayır.HAARP'ın masonlar tarafından kullanılmaya başlanması(sanırım) Tesla öldükten sonra oluyor.Başka türlü ancak Tesla'yı öldürerek kullanırlar ya bunu.Tesla yaa Tesla :( Herneyse devam edeyim:

Tesla öldükten sonra(1942) İkinci Dünya Savaşı'ndan itibaren ABD onun bıraktıklarına konuyor ve titizlikle araştırmaları kendi çıkarı için sürdürüyor.Ve 1993'te resmen HAARP ortaya çıkıyor.Pekala hala amacı Tesla'nın amacı ile aynı mı?Tabi ki hayır.Bu sefer ki amacı ABD'ye, Masonlara, İlluminati'ye ve benzeri tüm oluşumlara karşı kafa tutanlara gizliden darbe indirmek.

Şimdi nası sonuca bağlıyacağım bilemedim :D Bu arada internetin teorisini de o öne atmıştı.Hatta bulmuş bile olabilir.Dünyaya bedava veri aktarımından bahsediyordu.Çok hızlı ve kablosuz.Yine iyonosfer sayesindeydi galiba.Tesla kraldı yaa :(

Evet artık burda bitireyim :D
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Tesla çalışmalarının üzerine konulan Bilim adamı!..
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
fotino

Gelenler belgeselini linklerini bir an önce yenilersen çok güzel olur

“Gizli Gerçekler” sayfasına dön