Ya Lütfen Bi bakın!
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
Re: Ya Lütfen Bi bakın!
İnşallah Denicem :)
- SamedTarik
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
A4 MÜ!!! naptın kardeş ufak bi not kağıt bul :S A4 çok büyük. kolay gelsin
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
-
- Yaşadığınız İl: 25 Erzurum
okan arkadaşım ben 2 günde döndürdüm . Arkadaşım bi şeyi döndürürken bol bol dua oku
Allahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala ali seyidina muhammed
Sümmes sebile yesserrahu
bunları okudum ve hızla dönmeye başladı ve biraz odaklan eminim olucaktır :)
Sümmes sebile yesserrahu
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Biraz da yetenek meselesi. :) 8 Ay boyunca denediğini söyleyemezsin bence.Büyük ihtimal ile 2 gün denemiş başarılı olamamış 8 ay sonra tekrar deneyip bu sefer başarmışsındır.ozina yazdı:ben psi wheeli 8 ayda döndürdüm rahat ol yani :D
Çok zor değil , hiçbirşey düşünmezsen bile döner o kafanı yorma. :D
- SamedTarik
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Çok ilginç bi deniyeyim bunu.haLLowen yazdı:okan arkadaşım ben 2 günde döndürdüm . Arkadaşım bi şeyi döndürürken bol bol dua oku
Sümmes sebile yesserrahu
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
ben odaklanamıyorum yardım edinn ve sürekli şarkı söyleyesim geliyo yaptğım veya denediğim zamanar bi ara hafif kıpırtılar oldu tam döndüremedim ama hafif hafif ierliyodu çok heyecanlandım sonra birdaha yapamadın denedim olmadı yardım edin sanırım biraz yardıma ihtiyacım vr
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
bende yeniyim daha dogrusu 2 sene once telekinezi vs vs urasıyordum bayağı ara verdm tekrardan .... sabır herseyden onemlı telekıneziden ve inanç...
-