Karşıdaki Kişinin Zihnini Okuyabiliyorum
Moderatör: Sai
- absinthe1991
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Karşıdaki Kişinin Zihnini Okuyabiliyorum
+ birde herkese yayarsan olmaz demişssiniz bence öyle değil herkes yaymak bende bu bulunan özelliğin gitme sebebi deil bu bulunan özellikle anca beyine zarar verilirse (uyuşturucu) gibi şeyler kullanılırsa gider diye düşünüyorum çünkü bu olay beyin gücü ile alakalı ve herkese yaydığım zaman beyin gücüne negatif bir şey yaptığını düşünmüyorum
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bu tür şeylere inanan insan sayısı pek fazla olmadığı için herkese yayarsan çalışma azmini körelticek ve hevesini kırıcak binbir türlü şey söyleyebilirler.Geçen sefer ben 3 kişiye söyledim o bile bırakmama yetti.Şuan benden başka kimse bilmiyor.Bir sır gibi saklıyorum böylesi daha faydalı oluyo.
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
bence de ibadetle alakası yok beyin neye inanırsa o olur ve tabii bilinçaltı da ...absinthe1991 yazdı:bence iş beyinde bitiyor ibadetle alakalı olduğunu sanmıyorum kalp durumumun ne olduğunu bilmiyorum and ibadet eden bir insan değilim ama yinede oluyor gerçi pekte hoşuma giden bir şey değil olmasada olur
Nothing Else ...
İbadetle alakası var. Şöyle var misal ibadet deki temel gaye Allah (c.c) olan şükranlarımızı sunmak ve şükretmek eğer siz bu bağı ne kadar katı tutarsanız hem ego zayıf düşer içinizdeki saf enerji açığa çıkar hemde Allah'a olan güveninizden dolayı bu işi başarırsınız. Umutmayınız ki: Allah ilmi isteyene verir.ikea yazdı:bence de ibadetle alakası yok beyin neye inanırsa o olur ve tabii bilinçaltı da ...absinthe1991 yazdı:bence iş beyinde bitiyor ibadetle alakalı olduğunu sanmıyorum kalp durumumun ne olduğunu bilmiyorum and ibadet eden bir insan değilim ama yinede oluyor gerçi pekte hoşuma giden bir şey değil olmasada olur
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
İbadet etmeyen kişi de telekinezide başarılı olabilir ama ibadetlerini hakkıyla yaparsan telekinezide daha başarılı olursun.ßy_kanser yazdı:İbadetle alakası var. Şöyle var misal ibadet deki temel gaye Allah (c.c) olan şükranlarımızı sunmak ve şükretmek eğer siz bu bağı ne kadar katı tutarsanız hem ego zayıf düşer içinizdeki saf enerji açığa çıkar hemde Allah'a olan güveninizden dolayı bu işi başarırsınız. Umutmayınız ki: Allah ilmi isteyene verir.ikea yazdı:bence de ibadetle alakası yok beyin neye inanırsa o olur ve tabii bilinçaltı da ...absinthe1991 yazdı:bence iş beyinde bitiyor ibadetle alakalı olduğunu sanmıyorum kalp durumumun ne olduğunu bilmiyorum and ibadet eden bir insan değilim ama yinede oluyor gerçi pekte hoşuma giden bir şey değil olmasada olur
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- ikea
ibadet nefsi bitirmenin kolay yoludur sen bunu normal şartlarda da yapabilirsin ve nefsini söndürdüğün için Allah (c.c) sana istediğin ilmi verir inanmayanlarda bunu başka türlü açıklarßy_kanser yazdı:İbadetle alakası var. Şöyle var misal ibadet deki temel gaye Allah (c.c) olan şükranlarımızı sunmak ve şükretmek eğer siz bu bağı ne kadar katı tutarsanız hem ego zayıf düşer içinizdeki saf enerji açığa çıkar hemde Allah'a olan güveninizden dolayı bu işi başarırsınız. Umutmayınız ki: Allah ilmi isteyene verir.ikea yazdı:bence de ibadetle alakası yok beyin neye inanırsa o olur ve tabii bilinçaltı da ...absinthe1991 yazdı:bence iş beyinde bitiyor ibadetle alakalı olduğunu sanmıyorum kalp durumumun ne olduğunu bilmiyorum and ibadet eden bir insan değilim ama yinede oluyor gerçi pekte hoşuma giden bir şey değil olmasada olur
Nothing Else ...
-
- Yaşadığınız İl: 25 Erzurum
@absinthe1991
Çok yanlış düşünüyorsun . Beyinde bitiyorsa herkes her şeyi yapabilirdi , sadece odaklanmak yeterdi .
Çok yanlış düşünüyorsun . Beyinde bitiyorsa herkes her şeyi yapabilirdi , sadece odaklanmak yeterdi .
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Hocam sizin yaptığınız insan sarraflığı , Sherlock Holmes gibi. :) Bir insanın düşüncesini okumak demek o sana söylemeden kafasında kurguladıklarını anlayabilmen demektir.Senin ki farklı birşey.
- ikea
bence doğru lakin arabayı kullanmayı bilmeyen biri porsche'n direksiyonuna otursa ne yazar ?haLLowen yazdı:@absinthe1991
Nothing Else ...
-