Illuminati Kartları Detaylı İnceleme -2- Gelecek
Moderatör: Sai
- wolfman
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Illuminati Kartları Detaylı İnceleme -2- Gelecek
Ne olacağı hakkında bir fikrim yok ama sayım bitince sitede "çok geç kaldınız" yazacakmış.
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
siteye gir ve bilgisayarının tarihini ilerlet o yazı çıkıyor.
- healermaster
illuminati nin dogadaki gücü zaten yok sadece normal yasamsal faliiyetlerde yerı var ve gittikcede zayıflıyorlar nereden bılıyorsun dıyorsanız zaten cok fazla güçlerini zorladılar daha fazla maddi anlamdada güçleri kalmadı cunku aslında ilerledikleri metotlar sadece kendılerını bıtırıyor enerjısel anlamda cok zayıfladılar zaten suanda tek yapa bıldıklerı deneysel virüsler salgınlar dedigim gibi dogada her hangı bir hükümleri yok
AYDINLANMA YOLU SİZİNLE OLSUNhttp://www.sunzmoonz.com/Reiki%20hands.gif
- mekanik1395
Gerçekten çok teşekkürler illuminati'yi hafife alanlar bence yanılıyor belki şuan öle gözükebilir ama bence ilerde çok şey değişicek..
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
İlginç bir teori ama Amerika ve israilde saldıracak kadar gücün olduğunu sanmıyorum sonuçta İran yalnız değil.Sai yazdı:illuminati.org da biliyorsunuz ki geri sayım var bu sayım 7 Aralık tarihinde sona eriyor. biraz araştırdım ve 7 aralıkta 1. Dünya savaşının ve 2. Dünya savaşının başladadığı kabul ediliyor(bknz:http://tr.wikipedia.org/wiki/7_Aral%C4%B1k) şimdi buna bakarak ortadoğudaki israil devletinin açıklamalarını da göz önüne alıyorum ki "İran'ı yılbaşından önce vuracağız" diye haber geçti. İsrailin arkasında ABD İngiltere Fransa vs.. var ve İranın da arkasında Rusya Çin suriye gibi devletler sıralanıyor yani bir savaş çıkacağı zaman saflar belli, ee israilde açıklama yapmış yılbaşından önce diye benim düşüncem eğer "olacak" ise böyle birşey, 7 aralık tarihinde İran'ı vuracaklarıdır ve akabinde diğer devletler de savaşa girebilir. bu sadece bir teori ama olmayacak bir teori değil kanıtları arkaarkaya sıralayınca. Ama birşey daha var bu sitedeki geri sayım sadece insanları korkutmak içinde yapılmış olabilir. Bunu göreceğiz hep beraber 3 gün sonra inşAllah
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
rockefellerların bi videosu var videoda internet hiç bulunmamalıydı diyor. yani onları zayıflatan en önemli şey internet sayesinde bir sürü insanın uyanması
pixies forever <3<3
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
İnsanlar uynasa biz uyansak nolcak ki :D Sonuçta bu kadar şeyi yapıpta gizli kalmayı başaran bir tarikat,grup,topluluk, v.b. birkaç tane insanın uyanmasına pek aldırış etmez.Sonuçta biz istesekde istemesekte onlar elindeki kaynaklarıyla herşeyi yapıyo.Ve bu kartlarada pek inanmamak lazım.Çünkü başka bir bakış açısından bakarsak.Bu tarikat bu kadar gizli kapaklı yaptığı şeyleri kartalara dökebilir ama yapıcakları şeyleri kartlara dökmez.Bu kartlara yapıcakları şeyleri değilde yapmıyacakları şeyleri koyup bu kartlar sayesinde bizi şaşırtmaya çalışıyo olabilirler.Yani bu kartlar gelecek kısmı tam bir aldatmacada olabilir.Biz uyanıklar başka bişeyden şüphelenirkenb onlar başka bir faaliyete geçedebilirler.Belkide H.A.A.R.P diye bir silahın varolduğuna inanırken ve bütün o oalyların o silahla olduğuna inanırken belkide altında bambaşka bir teknoloji yada güç vardır bunu bilemeyiz.Lafı çok uzattım ve belki biraz saçmaladım ama bence illuminati bu kartlardan değil bambaşka şeylerden ibaret ve bu tarikat bizim bu kartlardan yola çıkmamızı ve illuminatinin bu kartlardan ibaret olduğunu sanmamızı istiyor.Ama dediğim gibi hiçbişey kesin değil hiçbişey bilemeyiz çünkü zaten araştırılamıyacak kadar gizli bir topluluk yada tarikat. Yanlışlarım düzeltilsin lütfen meraklı olduğum kadar bilgisizim.
Bu geri sayımın bitmesinden başka çaremiz yok ancak o zaman olaylara müdahale edebiliriz çünkü şimdi hamle sırası onlarda..
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Yarın görücez
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
sayım bitince hiç birşey olmayacak boşuna heyecanlanmayın :D