Göz bozukluğunun telekineziye etkisi var mı ?
Moderatör: Sai
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Göz bozukluğunun telekineziye etkisi var mı ?
rica ederim :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Arkadaşlar konuyu birdaha hortlatttğım için kusura bakmayın.Bugün aklıma bişey takıldı yine bu konuyla ilgili o yüzden hortalttım konuyu :D Neyse.Bende bildiğiniz gibi 2.75 miyop var.Ve ben 3.25 gözlük kullanıyorum.Şimdi bu gözlüğün özelliği gözün görüş alanını küçültüp gözün görebileceği alana sığdırmak.Yani örneğin 10 cmlik bir kalem varsa ben onu daha küçük görüyorum.Bende düşünüdüm ki ben cisimleri hareket ettirmeye çalışırken o cismi bütünüyle etki etmeye çalışıyorum.Yani cismi komple görüş alanıma almaya çalışıyorum.Şimdi benim bu gözlükle gördüğüm ve odaklandığım cisim gerçekteki cisimden daha küçük.Gözlüğün görevi zaten küçültmek.Yani benim kafama takılan şey şu.Gerçekte normal boyutlu bir cismi ben gözlükle biraz daha küçük görüp gözlükle gördüğüm büyüklükte hareket ettirmeye çalışıyorum.Ama cisim gerçekte benim gördüğümden ve etki etmeye çalıştığımdan biraz daha büyük.Acaba bunun için mi ben zorlanıyorum ? Cismi tam boyutunda göremediğimdenmi tam olarak odaklanıp etki edemiyorum ? Yada bunun belli bir etkisi varmı ? Tam anlatamadıysam kusura bakmayın.Çünkü miyop gözlük takanlar bilir bunu.Ben burdan anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım.Umarım anlatabilmişimdir. :)
- Lycanthropy
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Bikaç santimlik bi boyut farkından çok fazla zorlanmazsın. Ama boyut büyüdükçe gereken güç de artar haberin olsun.
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
- Yalniz
bence kucuk gormen daha iyi, beynine kucucuk bisi daha kolay hareket ettiririm diye kandirirsin.. isin kolaylasabilir :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
- UsTr
İşte bende onu diyorum.Sonuçta o cismi ben olması gereken boyutta görmediğim için belki de o cisme yanlış bir şekilde etki etmeye çalışıyorum.Belkide bundan çok zorlanıyorum.Bide ne hikmetse odaklanmaya çalışırken 5-10 sn sonra gözlerim yanıyo.Kapatıp açmak zorunda kalıyorum.Ama zaten sadece bir ihtimal diye şüphe ettim.Yoksa ben daha bugün nasıl psi wheel çevirirdim :D Yani sadece belki olabilir diye düşünüyorum.Sonuçta görmek,odaklanmak filan hep gözle alakalı.Bilemiyorum belki etkisi olabilir.Göz doktoruna gidipte telekinezi yaparken bu miyopun buna etkisi olurmu diyemeyeceğim için zaten buraya yazdım :D :D
ama şöyle birşeyde olabilir beyin zaten küçük birşey olarak görüyor ve az enerji yollatıyordur. mesela 's.et küçücük birşey zaten enerjini fazla harcama ' gibi ama normalde büyük :DYalniz yazdı:bence kucuk gormen daha iyi, beynine kucucuk bisi daha kolay hareket ettiririm diye kandirirsin.. isin kolaylasabilir :)
birde hazır konuşuyorken biz enerjimizin hepsini istediğimiz gibi kullanabiliyoruz dimi sınırlama yok ?
- Yalniz
yani kullanabiliyorsundur heralde.. ama eger istedigin gibi kullanabiliyo olsaydik, kucuk görüp fazla enerji yollayip levitasyon bile yapardi.. yani onemli olan zaten enerjiyi istedigimiz miktarda ve istedigimiz sekilde kullanmak :) bunu yaptiktan sonra telekinezimi yaparsin, psikokinezimi, hidrokinezimi farketmez :)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
bazı şeyleri çok kafaya takıyosun kankİ :D benim gibi raad ol biraz :D
pixies forever <3<3
- UsTr
Tamam RAAD olurum :D Artık takmıcam kafaya zaten :D Ama biyerde bi eksiklik bir açık arıyorum durmadan :D Elimde değil napıyım :D Ama ben yinede RAAD olmaya çalışıcam :D :D :D
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
bak sen raad ol, gerisi gelicek merak etme :D
pixies forever <3<3
-