Hipno Telepati Tekniği
Hipno telepati nasıl yapılır? Hipno telepati nedir? Hipno Telepati teknikleri
- Carmen25
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Re: HİPNO TELEPATİ
Paylaşım için teşekkür ederim. Yarın bunu okulda deneceğim. umarım işe yarar. :)
Artık aranızdayım
)

telepatik özelliklerin gelişmesi için odaklanma gerekir ki sağ beyin sezgilerin merkezi olduğundan devreye girsin, bunun kapak çalışabilirsin, kapak çalışırken hiçbirşey düşünme ve sonra bazı cisimlerin görüntülerini hafızanda tutmaya çalış cisme 30 saniye bak gözlerini kapat ve görüntüyü görmeye çalış, imajinasyo ve kapak telepatik özellikleri arttırır, hem bu ikisini yap bir yandan da hipno telepatiyi dene.UsTr yazdı:Çok güzel bi teknik ama bu tekniği uygulamak için telapatik yönde ilerlemek gerekmiyomu.Yani direk hiç çalışmadan ben bunu birine yapsam oluyormu.Hissederek yapsam yani olurmu çünkü hemen olması için belli bir telepatik seviye gerekmezmi.
harika bi de yüzyüzeyken dene çok etkili yöntem olunca çok şaşıracaksın:)Yalniz yazdı:olduuuu :D hahaha cok mutluyum yaa :D biriyle yazisiyordum.. cikicakti.. cikmdan once bisey demesini istedim ne oldugunun onemi yok :P onu yaziyormusum gibi dusundum vs :D sonra onu yazdi :D
dene ama onlara sana şöyle yaptıracaktım bak olmadı ya da olursa bunu sana ben yaptırdım falan deme, o mutluluğu içinde yaşa:)Carmen25 yazdı:Paylaşım için teşekkür ederim. Yarın bunu okulda deneceğim. umarım işe yarar. :)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telepatiye ilgim yok.Zaten hiç başarılı olduğum bi konu deil.Sadece merakımdan sordum bu tekniğin telepatik yetenek gerektirip gerektirmediğini.Yinede saol belki ilerde telapatiye başlarsam ilk bu teknikten ve bu tavsiyelerden başlayacağım.optimist_21 yazdı:telepatik özelliklerin gelişmesi için odaklanma gerekir ki sağ beyin sezgilerin merkezi olduğundan devreye girsin, bunun kapak çalışabilirsin, kapak çalışırken hiçbirşey düşünme ve sonra bazı cisimlerin görüntülerini hafızanda tutmaya çalış cisme 30 saniye bak gözlerini kapat ve görüntüyü görmeye çalış, imajinasyo ve kapak telepatik özellikleri arttırır, hem bu ikisini yap bir yandan da hipno telepatiyi dene.UsTr yazdı:Çok güzel bi teknik ama bu tekniği uygulamak için telapatik yönde ilerlemek gerekmiyomu.Yani direk hiç çalışmadan ben bunu birine yapsam oluyormu.Hissederek yapsam yani olurmu çünkü hemen olması için belli bir telepatik seviye gerekmezmi.
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Bakalim deneyeyim ins :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
SÖYLEMEYİ UNUTTUĞUM BİŞEY VAR, YÖNTEMİ UYGULADIKTAN SONRA HEMEN O DÜŞÜNCEDEN KURTULUN VE DÜŞÜNCENİN SERBEST KALMASINA İZİN VERİN, YANİ BAŞKA BİŞEY DÜŞÜNÜN HEMEN
-
Bunu daha önceden bilmeden yapıyordum ama şu şekilde.. Herhangi birinin gözlerine bakınca 1-2 dk düşündüğüm şeyi yapıyordu veya onun yapacağı şeyi biliyordum.. Ama sadece göz göze temas kurduğumda oluyor zaten biri gözlerime bakınca 10 sn falan artık alamıyo gözlerini hipnoz gibi oluyor öle
İnanmak zafere ulaşmanın %90 ını oluşturur
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Allah razı olsun vallahi oldu :D
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
matrix düşünce tekniğini anlatmışsın sanırım... iki nokta düşünce tekniği ilede bu anlattıkların gerçekleşebilir...
-