Hipno Telepati Tekniği

Hipno telepati nasıl yapılır? Hipno telepati nedir? Hipno Telepati teknikleri

Infamous
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: HİPNO TELEPATİ

Okunmamış mesaj gönderen Infamous »

:)) yanlış anlaşılmaz sağolasın bilgielr için bn çıkıyorum şimdi biraz başkalarını imaje edeyim :))
İnanmak zafere ulaşmanın %90 ını oluşturur

optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

tamam kolay gelsin:))
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

Deneme amaçlı bi kaç kez bu yazıyı okumadan önce yapmıştım 1 hafta falan oldu sanırım. Bu kadar katı kurallı yapmadım aslında içimden geldiği gibi sadece anlık onun düşündüğünü hissettim gibi diyeyim ,ancak bu kadar tarif ediyorum, karşımdaki düşündüklerimi yaptı ama mesela benim bile yapacağına inanmadıklarımı yaptıramıyorum.
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
Kullanıcı avatarı
stormxx
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir

Okunmamış mesaj gönderen stormxx »

optimist çok saol kardeş arkdşn gözlerine baktm sayı tut dedim düşündüüm sayıyı söylettirdim bkaç kez ama ondan snra başka şeyler de denedim olmadı glba son dediğin 'o düşünceyi untmak gerkeior' meselesi önemli :)
Bugünkü Aklım olsaydı Dün Yaptıklarımı Yapmazdım, Ama Dün Yaptıklarımı Yapmasaydım Bugünkü Aklım Olmazdı..
optimist_21

tes1907 yazdı:Deneme amaçlı bi kaç kez bu yazıyı okumadan önce yapmıştım 1 hafta falan oldu sanırım. Bu kadar katı kurallı yapmadım aslında içimden geldiği gibi sadece anlık onun düşündüğünü hissettim gibi diyeyim ,ancak bu kadar tarif ediyorum, karşımdaki düşündüklerimi yaptı ama mesela benim bile yapacağına inanmadıklarımı yaptıramıyorum.
o kişinin normal hayatta yapmayacağı şeyleri zaten yaptıramayız, ancak ona o anda mantıklı gelen şeyleri yaptırabiliriz.

optimist_21

stormxx yazdı:optimist çok saol kardeş arkdşn gözlerine baktm sayı tut dedim düşündüüm sayıyı söylettirdim bkaç kez ama ondan snra başka şeyler de denedim olmadı glba son dediğin 'o düşünceyi untmak gerkeior' meselesi önemli :)
sayı tutma olayı aslında klasik telepatiyle ilgilidir, hipno telepati daha çok telkin, yönlendirme ve duygularla ilgilidir, sayı da tutturabilirsin ama ona sayı tut demeden önce tuttuğun sayıyı o düşünüyormuş gibi yaptıktan sonra deneye geçersen daha iyi olur.
Kullanıcı avatarı
stormxx

haklısın. ama duyguları kullanarak dediimi yaptıramadım henüz :)
Bugünkü Aklım olsaydı Dün Yaptıklarımı Yapmazdım, Ama Dün Yaptıklarımı Yapmasaydım Bugünkü Aklım Olmazdı..
optimist_21

zamanla olur:)
Kullanıcı avatarı
stormxx

inşallah :)
cagritor
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen cagritor »

Herkese merhaba ben yeni başladım bu telekinezi ve hipno telepati olayına hatta bu ilk mesajım ben bunu denemeye başladım ve inanıyorum bunu yapabileceğime.olumlu veya olumsuz buraya mutlaka yazacağım.