Psi whell döndürenler için güzel bir teknik (mutlaka bakın)
Psi whell döndürenler için güzel bir teknik (mutlaka bakın)
Arkadaşlar PSi Wheeli rahat yapabilen arkadaşlar için ben güzel bir teknik buldum. psi wheeli arkadaşlarımız genelde elleri ile saat yönünün tersi yönünde döndürürler.Ben bunu zorlaştırmak için bu tekniği buldum
Şimdi yapacağamız teknik
Psi whellin yanlarına 2 elinizi avcunuz kapalı koyun.sonra siz onu hiç ellemeden sanki başka birisi elliyormuş gibi veya siz onu herzamanki döndürme şekli ile döndürdüğünüzü hayel edin ama hiç yaklaştırmayın eliniz sadece yanlarda duracak.ALıp elinizle döndürdüğünüzü hayel edin tabi eller yanda kalacak. hiç elinizi yaklaştırmadan döndüreceksiniz.Sadece bakışlarınız ile.Bunu iyi yapabilen arkadaşlar denerse bir müddet dönecekdir.
İyi döndürdükden sonra yapacağınız teknik
Evet arkadaşlar bunu yapmak birazcık zordur. Şimdi yukarıda anlattıklarımın aynısını uyguluyoruz fakat siz onu hangi yönde döndürdüyseniz (herzamanki döndürme yönünüzden) o yönün tersi yönüne döndürmeye çalışın.(şahzen bende az yapabiliyorum) Bu bence beyin gücünün gerçek olduğunun kanıtından biridir.
Belli bir zaman sonra dönmemeye başlayabilir.Çünkü beynimizi epeybi yorar.Fazla uğraşmayın.Bunu okuyan arkadaşlar enazından birkere denemelerinde fayda vardır.
Okuyan arkadaşlar için teşekkürler...
Şimdi yapacağamız teknik
Psi whellin yanlarına 2 elinizi avcunuz kapalı koyun.sonra siz onu hiç ellemeden sanki başka birisi elliyormuş gibi veya siz onu herzamanki döndürme şekli ile döndürdüğünüzü hayel edin ama hiç yaklaştırmayın eliniz sadece yanlarda duracak.ALıp elinizle döndürdüğünüzü hayel edin tabi eller yanda kalacak. hiç elinizi yaklaştırmadan döndüreceksiniz.Sadece bakışlarınız ile.Bunu iyi yapabilen arkadaşlar denerse bir müddet dönecekdir.
İyi döndürdükden sonra yapacağınız teknik
Evet arkadaşlar bunu yapmak birazcık zordur. Şimdi yukarıda anlattıklarımın aynısını uyguluyoruz fakat siz onu hangi yönde döndürdüyseniz (herzamanki döndürme yönünüzden) o yönün tersi yönüne döndürmeye çalışın.(şahzen bende az yapabiliyorum) Bu bence beyin gücünün gerçek olduğunun kanıtından biridir.
Belli bir zaman sonra dönmemeye başlayabilir.Çünkü beynimizi epeybi yorar.Fazla uğraşmayın.Bunu okuyan arkadaşlar enazından birkere denemelerinde fayda vardır.
Okuyan arkadaşlar için teşekkürler...
- Matem
Re: Psi whell döndürenler için güzel bir teknik (mutlaka bak
Evet bu güzel bi teknik.Bunu da başardığınız biraz daha zorlaştırmak için ellerinizi hiç kullanmayın.Koltuk ta otururken karşınızda olsun alışkın olduğunuz yönün ters tarafına doğru döndürmeye çalışın.İlk başlarda zorlanabilirsiniz ama zamanla olucak =)
En kötü zamanlarımda arkadaşımdı yanlızlığım..
ewt aynen öle :DMatem yazdı:Evet bu güzel bi teknik.Bunu da başardığınız biraz daha zorlaştırmak için ellerinizi hiç kullanmayın.Koltuk ta otururken karşınızda olsun alışkın olduğunuz yönün ters tarafına doğru döndürmeye çalışın.İlk başlarda zorlanabilirsiniz ama zamanla olucak =)
-
bende beyendim güzel paylaşım :D
teknikte iyi bir başarıya ulaştığım pek solenemez tabii...
saygılarımla...
teknikte iyi bir başarıya ulaştığım pek solenemez tabii...
saygılarımla...
HeRkEz KrAl bEnİm dİyOr aMa bEn kİmSeYe TaÇ gİyDiRdİğİmİ hAtIrLaMıYoRuM
İNSAN NEDEN ÜSTÜN OLDUĞUNU ANLADIĞI GÜN BİZİM VE İNSANLIĞIN ZAFERİ DOĞACAK
İNSAN NEDEN ÜSTÜN OLDUĞUNU ANLADIĞI GÜN BİZİM VE İNSANLIĞIN ZAFERİ DOĞACAK
tabi önce dördüreceksin elinle sonra onu yapacaksın yapabilen arkadaşlar bikere deneyebilir
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
bnde psi well çeviremiyorum ama kaşık bukuyorum bunu anlamadım senin tekniği deniyecem
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
off ben kaşık bükemiyorum yaaa olmuyor arkadaşım olmuyorr
-
- Konum: 270derece sağa doğru dön bide yukarı bak sonra kafanı salla gözünü kapa bi' ac Ahanda karsındayım :)
////////////////////////////////////////////////////////??\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Gözlerimiz ile Gördüğümüz Her Şey Aslında Cok Daha Farklıdır...
www.sfgame.web.tr ~=Alsaes=~
www.sfgame.web.tr ~=Alsaes=~
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
ne taraftan döndürebilecegimi yönlendirebiliyorum ama biraz daha çalişmam gerekiyor sanirim uzun süre döndüremiyorum sadece 1-2 tur attirabiliyorum çok mükemmel bişey buu.. ilerlemek istiyorm bana yardimci olun arkadaşlar..Saygilarimla..: )
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Zaten ben bunu ilk psi wheel deneyişimde yapmıştım ama ii teknik teşekkürler.
-