Telekinezi başlangıç ve Psi wheel için ufak ipuçları

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
emiranes
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Telekinezi başlangıç ve Psi wheel için ufak ipuçları

Okunmamış mesaj gönderen emiranes »

Selamun Aleyküm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve beynimi kullanmaya yeni başladım diyebilirim bu açıdan:) Uzun süredir gözlerim kapalı dururken içimden çıkıp gezindiğimi ve garip şeyler hissettiğimi farkettim.Bunlar çokk çok kısa süreli ama farkedilebilir şeylerdi bu sebepten araştırmaya başladım ve bu "Müthiş" siteyle tanıştım. 1000 lerce kez tekrarlandı belki ve bende en azından 20 yerde okudum ama herkes bi teknik herkes bi yaptığı şeyleri anlatıyor birde ben deniyim belki benim yöntemim birinin hoşuna giderde o da yapabilir dedim ve hafifçe anlatıyım ipucu veriyim dedim kısaca başlayacak olursak,

1.Aşamamız bildiğimiz Psi wheel yapma yani işte kağıt iğne silgi ile yapılan ufak aletimiz :)
2. Aşamamız en güzeli düşünce temizleme dediğimiz herşeyi kafadan atıp bi yandan bunu okurken bile tek bişey düşünme ben bunu yapabilirim. Tasavvufta da vardır bu Mesela Herzaman Estağfirullah El Azim çekmek zamanla dilden kalbe iner derler. Bu mantıkla düşünücek olursak yapabiliceğimizi bilmek ve bunu beyne iletmek önemli olan.
3. Olarakta bu benim tekniğim mutlu olmak :) ben psi wheel i ne zaman çevirsem bi anda mutluluk yayılıyor vücuduma ve zamanla farkettiğim bişey bu ben mutluluk hissettikçe o dönüyo artık ellerimi koyunca değil sadece baksam bile dönüyor.

Ben kendimi böyle telkin etmiş olabilirim ama güzel bi teknik ve şuan final haftasına girerken ders çalışıyoruz vs bu arada yarım saat psi ball ve psi wheel çalışmak çok rahatlatıyor ve mutlu ediyor aynı zamanda saçma gelebilir çoğunuza ama benim farkına vardığım bişey bunu yapabildiğimizi anladıkça beyin bunu kendi gördükçe daha rahat yapıyor ben daha 3. günümdeyim ve rahat çevirebiliyorum denemekte fayda vardır zarar yoktur :)
Buda Kendi Çektiğim Video :)
http://www.youtube.com/watch?v=FhSvCOly ... e=youtu.be
Okuduğunuz için Teşekkür ederim.
En son emiranes tarafından 14 Oca, 22:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
SamedTarik
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Re: Telekinezi başlangıç ve Psi wheel için ufak ipuçları

Okunmamış mesaj gönderen SamedTarik »

aleyküm selam kardeş hoşgeldin bu dünyaya :)
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
emiranes
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen emiranes »

Teşekkür ederim ya çoğu yerde okuyordum işte 1 ay 2 ay kontrol için diye ama şu an %80 rahat kontrol ediyorum el kullanmadan 4. günüm bu ve ferdi abiye ayrıca teşekkür etmek istiyorum burdan şimdi daha uzak mesafeden kontrol deniyorum ama onun bence en azından 1 haftası var gibi gözüküyor kapağa geçicem aslında görseydim önce kapak yapardım ama olmadı herkese tavsiyemdir kapaktan sonra başlayın :)
tunahan46
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş

Okunmamış mesaj gönderen tunahan46 »

ben iğne yerine kürdanla deniyorum bir şey olur mu? :?
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

sorun olacagini sanmiyorum, elinle bi donder, rahat dönüyorsa kagit kürdanin ustunde, sorun yoktur.. kolay gelsin.
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)

tunahan46
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş

Okunmamış mesaj gönderen tunahan46 »

teşekkürler ;)
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

tebrikler :)
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ve aleyküm selam :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
berkarus2020
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen berkarus2020 »

bn dahaa yapamıyom.Ama gene gayret sarfedeceğim
:) :) :) :) :) :)
Lhtryn
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Lhtryn »

Bende yapamıyorum. Nereye odaklanmak lazım?