Yumruk ve 3.göz ile telekinezi biraz garip..

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Yumruk ve 3.göz ile telekinezi biraz garip..

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Arkadaşlar 2 dk önce çok garip bişey oldu onu sizinle paylaşmak istedim.Telekinezi çalışıyodum.Ve ellerimi bırakıp 3.gözümle psi wheeli hareket ettirmek istedim.Ve ellerimi yumruk yapıp iki yumruğu birleştirip göğüsümün tam ortasına koydum.Ve bütün kol kaslarımı ve 3.gözüme yakın olan kasları orta derecede sıktım.Ve psi wheel beklenmedik şekilde kontrolsüz olarak ani ve güçlü bir şekilde sağa sola dönmeye başladı.Hatta sağa sola dönerkende titremeye başladı.Ellerimle etki ettiğimden daha fazla enerji gidiyodu sanki.Benim bilmek istediğim bu pozisyon yada teknik acaba bilindik bişeymi ? Ve bu pozisyonda veya teknikte ulaştığım bu sonuç sizce normalmi ? Sizdende bu tekniği deneyip bana deneyimlerinizi yazmanızı isterim.Şimdiden teşekkürler.

Levitasyon22
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Yumruk ve 3.göz ile telekinezi biraz garip..

Okunmamış mesaj gönderen Levitasyon22 »

UsTr yazdı:Arkadaşlar 2 dk önce çok garip bişey oldu onu sizinle paylaşmak istedim.Telekinezi çalışıyodum.Ve ellerimi bırakıp 3.gözümle psi wheeli hareket ettirmek istedim.Ve ellerimi yumruk yapıp iki yumruğu birleştirip göğüsümün tam ortasına koydum.Ve bütün kol kaslarımı ve 3.gözüme yakın olan kasları orta derecede sıktım.Ve psi wheel beklenmedik şekilde kontrolsüz olarak ani ve güçlü bir şekilde sağa sola dönmeye başladı.Hatta sağa sola dönerkende titremeye başladı.Ellerimle etki ettiğimden daha fazla enerji gidiyodu sanki.Benim bilmek istediğim bu pozisyon yada teknik acaba bilindik bişeymi ? Ve bu pozisyonda veya teknikte ulaştığım bu sonuç sizce normalmi ? Sizdende bu tekniği deneyip bana deneyimlerinizi yazmanızı isterim.Şimdiden teşekkürler.
İlginç bişeye benziyor deniyeceğim .

Çakraların açıkmıydı bide ?
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Hiç çakra açma çalışması yapmadım.Ve açık olduğunuda sanmıyorum.Yada açıksada ben bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Çakralar açık değilse bile gevşektir bukadar çalışmayla ... pozisyona gelince pozisyon tamamen psikolojik bence ama yinede işe yarar. Şartlanmayla alakalı :)
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.