Yumruk ve 3.göz ile telekinezi biraz garip..
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yumruk ve 3.göz ile telekinezi biraz garip..
Arkadaşlar 2 dk önce çok garip bişey oldu onu sizinle paylaşmak istedim.Telekinezi çalışıyodum.Ve ellerimi bırakıp 3.gözümle psi wheeli hareket ettirmek istedim.Ve ellerimi yumruk yapıp iki yumruğu birleştirip göğüsümün tam ortasına koydum.Ve bütün kol kaslarımı ve 3.gözüme yakın olan kasları orta derecede sıktım.Ve psi wheel beklenmedik şekilde kontrolsüz olarak ani ve güçlü bir şekilde sağa sola dönmeye başladı.Hatta sağa sola dönerkende titremeye başladı.Ellerimle etki ettiğimden daha fazla enerji gidiyodu sanki.Benim bilmek istediğim bu pozisyon yada teknik acaba bilindik bişeymi ? Ve bu pozisyonda veya teknikte ulaştığım bu sonuç sizce normalmi ? Sizdende bu tekniği deneyip bana deneyimlerinizi yazmanızı isterim.Şimdiden teşekkürler.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Yumruk ve 3.göz ile telekinezi biraz garip..
İlginç bişeye benziyor deniyeceğim .UsTr yazdı:Arkadaşlar 2 dk önce çok garip bişey oldu onu sizinle paylaşmak istedim.Telekinezi çalışıyodum.Ve ellerimi bırakıp 3.gözümle psi wheeli hareket ettirmek istedim.Ve ellerimi yumruk yapıp iki yumruğu birleştirip göğüsümün tam ortasına koydum.Ve bütün kol kaslarımı ve 3.gözüme yakın olan kasları orta derecede sıktım.Ve psi wheel beklenmedik şekilde kontrolsüz olarak ani ve güçlü bir şekilde sağa sola dönmeye başladı.Hatta sağa sola dönerkende titremeye başladı.Ellerimle etki ettiğimden daha fazla enerji gidiyodu sanki.Benim bilmek istediğim bu pozisyon yada teknik acaba bilindik bişeymi ? Ve bu pozisyonda veya teknikte ulaştığım bu sonuç sizce normalmi ? Sizdende bu tekniği deneyip bana deneyimlerinizi yazmanızı isterim.Şimdiden teşekkürler.
Çakraların açıkmıydı bide ?
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Hiç çakra açma çalışması yapmadım.Ve açık olduğunuda sanmıyorum.Yada açıksada ben bilmiyorum.
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Çakralar açık değilse bile gevşektir bukadar çalışmayla ... pozisyona gelince pozisyon tamamen psikolojik bence ama yinede işe yarar. Şartlanmayla alakalı :)
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-