Dün Başladım Bi bakın

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
bjkboy
Yaşadığınız İl: 28 Giresun

Dün Başladım Bi bakın

Okunmamış mesaj gönderen bjkboy »

Evet arkadaşlar araştırdım ve dün başladım akşam üstü Tam gün degil yani :D kagıt baya döndürdüm birinci gün 2.gün istedigim zaman yani bügün döndüre biliyorum 5 6 tur dönüyor biraz kaşık bükme ile ilgili çalışmak istiyorum nerden başlamalıyım

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Dün Başladım Bi bakın

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Kaşık bükmek istiyosan.Forumda kaşık bükmek ile ilgili bir sürü teknik ve yazı var.Onları güzelcene bir oku kafana yaz.Sornra al eline bi kaşık otur o teknikleri uygula.Kaşık bükmek istiyosan psi wheel ile uğraşma.Aklın hep kaşıkta olur çünkü.Telekineziye illa ki psi wheel ile başlancak diye bişey yok.Kaşık bükme hevesi ile girdiysen bu işe kaşık bükme ile geliştir beynini.Gerisi kendiliğinden gelir.Hoşgeldin aramıza ve başarılar...
bjkboy
Yaşadığınız İl: 28 Giresun

Okunmamış mesaj gönderen bjkboy »

Teşkkürlere
queer
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen queer »

Ustr arkadas dogru soluyo hedefin neyin uzerındeyse kendını ona yönlendır ... başarılar