Arkadaşlar 7-10 gündür psi whell çalısıyorum. Yardımm acil lütfeen.
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Arkadaşlar 7-10 gündür psi whell çalısıyorum. Yardımm acil lütfeen.
Arkadaşlar 7-10 gündür psi whell çalısıyorum. odaklanma sorununu atlattım. ilk günkü denememde kagıdı hafif titretebiliyordum. şimdi ise kimi zaman 1 tur döndürüyorum bu çok nadir oluyor. Ama odaklandıgımda kagıda bakmam yetiyor. Anında dönüyor. mesela tam 1 tur atcakken bi anda ters tarafa dönüyor bunu habire tekrarlıyo. bi sağa bi sola dönüyo acaba neden?

Göz Göz Göztepe !
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Arkadaşlar 7-10 gündür psi whell çalısıyorum. Yardımm acil lütfeen.
Yeni başladın ondan.Yeni başlayanda enerjini kontrol edemiyosun.Sadece kağıda yönlendiriyosun.O yüzden kağıt kontrolsüz olarak dönüyo.Çalışmalara devam ettikçe düzelir.MErak etme.
-
anladım teşekkür ederim. Peki tahmini kaç günde kontrol edebilirim. çünkü çok çabuk konsantre olabiliyorum.
Göz Göz Göztepe !
bence 5 güne halledersin :D
- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bence kişiden kişiye değişiyo.Misal ben 5 ayda %100 kontrol sağladım.Şuan hiç kontrolü kaybetmiyorum.Ama hiçde döndüremiyorum.Bende bişey var çok ağır ilerliyorum.Ama hiç önemli değil benim gibi başkalarıda var biliyorum.Nese dediğim gibi kişiden kişiye değişir.Tam bir rakam verilemez.Ama benim gibi değilsen ki nedense benim gibiler çok az oluyo.Hakan arkadaşın dediği gibi 5-10 güne halledersin.Benim gibi 5 ay bulmaz.:D
-
Anladım beyler sağolun.
bakalım hayırlısı çalısmalara devam.

bakalım hayırlısı çalısmalara devam.

Göz Göz Göztepe !
- STK
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Ben 2.günümdeyim ve çok rahat konsantre olunca dönüyor. Benden sana bi tavsiye gazete kağıdı ile yaparsan daha rahat döner. Sadece odaklan ters döndüğü zaman düşünceni değiştirme aynısı bndede oluyordu sadece odaklan yeter.
-
STK tamam kardeşim dediğini yapcam çok sağol. :)
Göz Göz Göztepe !
Ne Güzel Akıl VeriyorsunSTK yazdı:Ben 2.günümdeyim ve çok rahat konsantre olunca dönüyor. Benden sana bi tavsiye gazete kağıdı ile yaparsan daha rahat döner. Sadece odaklan ters döndüğü zaman düşünceni değiştirme aynısı bndede oluyordu sadece odaklan yeter.

-
Ne Güzel Akıl Veriyorsun :lol: Gazete Kağıdıyla Kolay Olur Ama Bu Seferde Gazetedeki Yazıya,Resim'e Takılır Gözü.Konsantrasyonu Bozulur..[/quote]
aynen kardeşim denedim bugün ve dönmeye basladıgı an yazılardan dolayı başım dönüyo o yüzden beyaz bi kagıtla yapmaya devam ediyorum. :D
aynen kardeşim denedim bugün ve dönmeye basladıgı an yazılardan dolayı başım dönüyo o yüzden beyaz bi kagıtla yapmaya devam ediyorum. :D
Göz Göz Göztepe !
-