Yardım Telekinezi
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Yardım Telekinezi
Merhaba arkdaşlar Bnm Adım Mustafa Kemal Dirken
Telekinezi yapmayı çok istiyorum ama bir türlü başarılı olamıyorumm bana yardım edecek olan varmı daha psi welli bile çeviremiyorum
telekinezi hakkında çok araştırmalar yaptım bana telekinezi ile ilgili ders verecek olan varsa lütfen benimle iletişeme geçsin yada siz yorum olarak msn adresinizi verin ben ekliyim şimdiden teşekür ederim arkdaşlar
msn adresim: turkuaz-502@hotmail.com
Telekinezi yapmayı çok istiyorum ama bir türlü başarılı olamıyorumm bana yardım edecek olan varmı daha psi welli bile çeviremiyorum
telekinezi hakkında çok araştırmalar yaptım bana telekinezi ile ilgili ders verecek olan varsa lütfen benimle iletişeme geçsin yada siz yorum olarak msn adresinizi verin ben ekliyim şimdiden teşekür ederim arkdaşlar
msn adresim: turkuaz-502@hotmail.com
- seyahdoo
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Re: Yardım Telekinezi
adamım bu olayın nasıl gerçekletiği konusunda 1 ay araştırma yaptım(bunu bulduğum için kendini şanslı sayabilirsin:D) ve sonuç basit beyninin arka kısmını kas gibi kullan eğer cidden nesneye ne yaptıracağına odaklanmışsan oluyor,ama tabi gücüne de bağlı, yani halterciler gibi kasa göre...
En son seyahdoo tarafından 25 Şub, 18:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
- ilaria
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Ne yazık ki telekinezi ve diğerleri hemen olacak konular değil. sabretmen lazım mesela ben de 1 haftadır çalışıyorum psi wheel anca iki milim hareket ediyor. ama bu önemli değil, çünkü 1 hafta başarmak için erken ve küçücük bile olsa bir kıpırdama olması beni mutlu ediyor. zaten bırak 1 haftayı, aylarca bu psi wheeli döndürmeye çalışanlar var. en sonunda başarırsın ama düzenli çalışma ve zaman ile. umarım kısa zamanda yapabilirsin ama unutma ki sabredemeyeceksen denemenin alemi yok. bunun daha çooooook seviyeleri var :D
Ne Kasından Bahsediyon Bro ?
Birde Sen Kardeş Seviyeyi Kafaya Takıp Kendinizi Kısıtlarsanız Başaramazsınız.. Bunu Söylemeyi İstemiyorum Ama 2 Ay Kapak Çalışması Yapıp Geliştir Kendini Sonra Canın Ne İstiyorsa Onu Ama Yapacağın İşi Gözünde Büyütme Çok Kolay Bir İşmiş Gibi Bak Yapacağın İşe..
Birde Sen Kardeş Seviyeyi Kafaya Takıp Kendinizi Kısıtlarsanız Başaramazsınız.. Bunu Söylemeyi İstemiyorum Ama 2 Ay Kapak Çalışması Yapıp Geliştir Kendini Sonra Canın Ne İstiyorsa Onu Ama Yapacağın İşi Gözünde Büyütme Çok Kolay Bir İşmiş Gibi Bak Yapacağın İşe..
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
olm ben 3 yıldır uğraşıyorum tk ile inan bana zaman çok önemli bu konuda. ben bi senede döndürdüm düşün çalıştıkça yapıcaksın başaramaman imkansız zaten her insan yapabilir
pixies forever <3<3
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ewt.Mesela ben bu arkadaşın bahsettiği aylarca uğraşanlar grubundanım.Yaklaşık 5 buçuk aydır uğraşıyorum ve psi wheeli zar zor hareket ettiriyorum.Ama sonuçta ettiriyorum.Ne kadar yavaş ilerlesemde pes etmiyorum.Bazen deliriyorum psi wheeli yırtıyorum.5 dk sonra birdaha deniyorum birdaha zar zor hareket ediyo.Sonra herkesin psi wheeli fıldır fıldır döndürdüğünü görüp içimden bi of çekiyorum.Sonra neyse ya en azından hareket ettirebiliyorum diye şükür diyorum.Yani sabır olmazsa başarı olmaz.Sabret.Azmet.Başar.Unutma ki uzun ve zorlu bir tırmanış sonunda dağın tepesindeki muhteşem manzarayı görme başarısına ulaşırsın.Şimdiden kolay gelsin başarılar..ilaria yazdı:Ne yazık ki telekinezi ve diğerleri hemen olacak konular değil. sabretmen lazım mesela ben de 1 haftadır çalışıyorum psi wheel anca iki milim hareket ediyor. ama bu önemli değil, çünkü 1 hafta başarmak için erken ve küçücük bile olsa bir kıpırdama olması beni mutlu ediyor. zaten bırak 1 haftayı, aylarca bu psi wheeli döndürmeye çalışanlar var. en sonunda başarırsın ama düzenli çalışma ve zaman ile. umarım kısa zamanda yapabilirsin ama unutma ki sabredemeyeceksen denemenin alemi yok. bunun daha çooooook seviyeleri var :D
Baya Erken Çevirmişsin. :)ozina yazdı:olm ben 3 yıldır uğraşıyorum tk ile inan bana zaman çok önemli bu konuda. ben bi senede döndürdüm düşün çalıştıkça yapıcaksın başaramaman imkansız zaten her insan yapabilir
-