Enerjinizi çeken insanlar ( psişik vampirler)

Gizli Kalan Gerçekler

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Enerjinizi çeken insanlar ( psişik vampirler)

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

yesil yazdı:anlamadım?
Güneşten,dünyadan ve aydan.Üç tane yerden enerji çekebilirsin.Yani niye insan ? Niye diğerleri değil ?

Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

UsTr yazdı:Ayni benim bahsettiğim çocuğu tarif ettin.Yalnız saçlar 3 numara değil genelde normal.Çok uzun değil ama çok kısada değil.Ama diğerlerinin tariflerin hepsi doğru.Ve ALLAH beni bu çocukla karşılaştırdığı gibi inşallah tez günde yollarımızı ayırır.Bırak benimle konuşmayı aynı ortamada olmamız bile benim bütün pozitif enerjimi alıp yerine negatif enerjiyi doldurması için yetiyo.
O adamin oldugu ortamda ac kibariyeyi yak bi sgara at bacak bacak ustne bak enerji ole degl bole alinir dersn: ))
yesil
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen yesil »

UsTr yazdı:
Güneşten,dünyadan ve aydan.Üç tane yerden enerji çekebilirsin.Yani niye insan ? Niye diğerleri değil ?[/quoHaklısın ama şöyle düşün. Bir yarışmadasın rakibinin önceden enerjisini çekip 1-0 önde başlamak istemezmisin? Şike olur ama :D
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kullanıcı avatarı
UsTr

:D :D yok onun kafasi anca kavga etmeye,adam pataklamaya basar :D Ama cidden farkında olmadan ciddi derecede negatif enerji yayıyo.Hissediyorum yani.Bir anda moral 0 ın altında.Bir anda mutluluk biter yerini mutsuzluk alır.Yani o farkında değil ama negatiflikte üstüne yok.ALLAH onu benden uzak tutsun.BEnden uzak olsun gitsin cehenneme direk olsun.ALLAH onu ıslah etsin.ALLAH onu bildiği gibi yapsın :D Oh be biraz rahatladım. :D
Kullanıcı avatarı
UsTr

yesil yazdı:
UsTr yazdı:
Güneşten,dünyadan ve aydan.Üç tane yerden enerji çekebilirsin.Yani niye insan ? Niye diğerleri değil ?[/quoHaklısın ama şöyle düşün. Bir yarışmadasın rakibinin önceden enerjisini çekip 1-0 önde başlamak istemezmisin? Şike olur ama :D
E bi zahmet şike olsun :D Sen zaten kendi aleyhine kötülük ve sabotaj yapmak için uğraşıyosan boşuna uğraşma derim ben çünkü elinde patlar :D

yesil

yok ben misal verdim öyle bir amacım olmaz zaten ben kimseden enerji çekmek için öğrenmek istemedim bunu sadece bilmek istedim. biliyimki kimse üstümde böyle bir teknik kullanamasın
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kullanıcı avatarı
UsTr

ALLAH göstermesin,ALLAH böyle vampirlerle karşılaştırmasın kardeş hiçbirimizi.Bu arada dünyanın çekirdeğinden enerji çekebilirsin.En yakın enerji kaynağı sonuçta.Ve faydasını göreceğine eminim.
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

UsTr yazdı::D :D yok onun kafasi anca kavga etmeye,adam pataklamaya basar :D Ama cidden farkında olmadan ciddi derecede negatif enerji yayıyo.Hissediyorum yani.Bir anda moral 0 ın altında.Bir anda mutluluk biter yerini mutsuzluk alır.Yani o farkında değil ama negatiflikte üstüne yok.ALLAH onu benden uzak tutsun.BEnden uzak olsun gitsin cehenneme direk olsun.ALLAH onu ıslah etsin.ALLAH onu bildiği gibi yapsın :D Oh be biraz rahatladım. :D
Allah onu islah etsin..cehenneme direk olsun xD duygu patlamasi oldu X)
yesil

hangi rengi düşünmem gerekiyor imgelemek için?
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kullanıcı avatarı
UsTr

Ben açık,berrak mavi düşünüyorum.Ama sana hangi renk huzur veriyosa onu imgeleyebilirsin.Bu arada berrak mavi soğuk,turuncu ve kırmızı tonları sıcak enerji olarak düşünmeni tavsiye ederim.Şahsen benim işime yarıyo.