Enerjinizi çeken insanlar ( psişik vampirler)

Gizli Kalan Gerçekler

Moderatör: Sai

yesil
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Enerjinizi çeken insanlar ( psişik vampirler)

Okunmamış mesaj gönderen yesil »

UsTr yazdı:Ben açık,berrak mavi düşünüyorum.Ama sana hangi renk huzur veriyosa onu imgeleyebilirsin.Bu arada berrak mavi soğuk,turuncu ve kırmızı tonları sıcak enerji olarak düşünmeni tavsiye ederim.Şahsen benim işime yarıyo.
Saolasın
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

kaplangoz yazdı:
UsTr yazdı::D :D yok onun kafasi anca kavga etmeye,adam pataklamaya basar :D Ama cidden farkında olmadan ciddi derecede negatif enerji yayıyo.Hissediyorum yani.Bir anda moral 0 ın altında.Bir anda mutluluk biter yerini mutsuzluk alır.Yani o farkında değil ama negatiflikte üstüne yok.ALLAH onu benden uzak tutsun.BEnden uzak olsun gitsin cehenneme direk olsun.ALLAH onu ıslah etsin.ALLAH onu bildiği gibi yapsın :D Oh be biraz rahatladım. :D
Allah onu islah etsin..cehenneme direk olsun xD duygu patlamasi oldu X)
Cidden ya.HErgün düşünüyorum ALLAH'ım benim bu kadarmı çok günahım vardı ki bu negatif enerji yayan insanı başıma musallat ettin diye.Bela okuamamak içinde zor tutuyorum kendimi.ALLAH bana sabır versin ne diyim :D İçimi dökmem lazım biyerlere yoksa cidden fena oluyorum :D Böyle derin düşüncelere dalıp kötü oluyorum :D Rahatlıyorum ama :D Dahasıda varda oda bende kalsın :D Burasıda olmasa yandım valla :D
yesil

Kardeşim
Bir teknik bulmaya çalışalım bunlardan korunmak için.
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

yesil yazdı:Kardeşim
O nekadar negatifse sende okadar pozitif ol..
Kullanıcı avatarı
UsTr

Swocker arkadaşımız diğer yazısında bu konuya değineceğini yazmış.Ama ben bi tane söyleyebilirim tabi işe yarıyosa.Aura genişletme diye bir teknik var.Dogukan arkadaşımız yazmıştı foruma.Biyere uzan.Rahat ol.Ve auranı gözlerini önünde imaje et.Auranın ne olduğunu bilmiyosan forumda var okuyabilirsin.Aura renkleri bir çok şey ifade eder.O yüzden bu çalışmaya başlamadan önce sana renkleri iyi bilmeni ve rengini iyi seçmeni öneririm.Neyse çalışmaya dönelim.Uzan biyere.İyice gevşe.Ve auranı gözünün önüne getir.Ve onun büyüdüğünü hayal et.Odanın dışına taşsın.Balkonda filan yollara filan taşsın.Yani nereye kada büyütebiliyosan hayalinde oraya kadar büyüt.Hergün düzenli olarak yapılırsa etkisi görülür.Çalışma bu ama dediğim gibi bunlardan korunmaya yararmı bilinmez.Bende bilmiyorum ama onlardan korunmaya yaramasa bile auranı geliştirmeye yarıyo.Bence bir yararı olabilir.Ama tam bilmiyorum.Yinede bilgin olsun diye yazdım.
En son UsTr tarafından 27 Şub, 20:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
UsTr

kaplangoz yazdı:
O nekadar negatifse sende okadar pozitif ol..
Olabilir aslında.Güzel bi teknik.Ama o anda bunu yapabilecek gücün olurmu bilinmez.Yada bunu yapabilecek konsantren,moralin,enerjin olurmu bilinmez.Ama cidden bu bana mantıklı geldi.
yesil

Aynen. Ama işe yarayacağını düşündüğüm bir teknik var 'Ki Kalkanı'
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kullanıcı avatarı
UsTr

Ki kalkanı için çok çalışılması lazım.Bide garanti bişeymi değilmi bilinmez.Yani ki kalkanı diye bişey olmayabilirde.Çünkü ki enerjisi enerjiye verilen addır.Kimisi ki der.kimisi ruhsal enerji der.Değişir yani.O yüzden ki kalkanı hem yapması zor hemde yapılıp yapılması zor bilinen birşeydir.Gelgelelim ki kalkanı gibi ağır bi metoda gerek olduğunu düşünmüyorum.Senin enerjin hangi renkse işte o enerjinin her tarafından çıktığını düşün.HEr tarafa yayıldığını düşün.Hem enerjini serbest bırakmış olursun hemde kalkan yapıcam diye zorlanmazsın :D
yesil

:D Haklısın
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.