xD xD aman yarabbi xDxDUsTr yazdı:Nefsimi imajine edeyim.Sonra oturup onla konuşayım.Ona hakim olmak için onu ikna edeyim.Doğrumu anlamışım ? Ve bana cevap mı vercek ? Birdaha sormam gerektiğini düşünüyorum.Bu yazdıklarında ciddimisin ? Yani nefis denen şeyle konuşmamı ve ikna etmemimi istiyosun ? Eğer öyle oluyosa.Nasıl bir şekilde imajine dicem ? Ve bunu yaparken bayağı bir tırsabilirim :D
Telekinezi, Telepati ve Levitasyonun Dinen Sakıncası Var mı?
Moderatör: Sai
- kaplangoz
Re: Telekinezi, Telepati ve Levitasyonun Dinen Sakıncası Var mı?
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Benimde garibime gitti ondan biraz şaşırdım. xDkaplangoz yazdı:xD xD aman yarabbi xDxDUsTr yazdı:Nefsimi imajine edeyim.Sonra oturup onla konuşayım.Ona hakim olmak için onu ikna edeyim.Doğrumu anlamışım ? Ve bana cevap mı vercek ? Birdaha sormam gerektiğini düşünüyorum.Bu yazdıklarında ciddimisin ? Yani nefis denen şeyle konuşmamı ve ikna etmemimi istiyosun ? Eğer öyle oluyosa.Nasıl bir şekilde imajine dicem ? Ve bunu yaparken bayağı bir tırsabilirim :D
- kaplangoz
Garip de kelimemi hacm ya agzmdan sgara dustu devirdm kahveyi filan rezil oldu etraf xD
- UsTr
ahahahahaha :D :D :D :Dkaplangoz yazdı:Garip de kelimemi hacm ya agzmdan sgara dustu devirdm kahveyi filan rezil oldu etraf xD
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
:D yav oyle karsiniza tip bisey imaje etmeyin yanim.. ya arkadas icinizden hic konusmuyor musunuz? hani olur ya ic konusmalari mesela gece uyanmisinizdir hadi kalkta bi teheccud kil der bitanesi, biride ya zaten farz degil bi de yarin okul var yarin kilarim olmazsa der.. ama siz bunu sorulu sekle geciriyorsunuz.. yani mesela nefsinizi soruyosunuz ki, yani kendinize soruyosunuz bi bakima ama vereceginiz cvptan korkmayin.. yani mesela atiyorum soruyosunuz ki telekineziyi neden yapiyorsun.. alacaginiz cvbi duymak istemiyo olabilirsiniz ama ne gelirse soyleyin.. nasil aciklayacagimi bilmiyorum ama biliyosunuzdur sanmistim.. yapilan bisey yani genelde.. nefis muhasebesi deniyor =)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- UsTr
Tamam şimdi anladım :D O zaman ben hiç farkında olmadan hep nefis muhasebesi yapıyorum.Yani yanımda kendimden bir tane daha hayal ederim hep.Böle onla konuşurum.Ve cidden senin yazdıklarını yaparım.Kendi kendine konuşanlara deli derler.Desinler :D İnsanı en iyi kendisi anlarda ondan kendi kendine konuşur :D Demekki bu nefis muhasebesiymiş :D En azından öğrenmiş oldum.Saol.
- Yalniz
:D ee konusup dertlesmiyon arkadas :D aman :D anlatmasinin bu kadar zor olacagini dusunmemistim hic :D ama en azindan kendi kendine konusan birini daha buldum :D haha :D
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
- kaplangoz
Hacim nefis muhasebesine genis yelpaze tutarak objektif bakislari prcaladin..helal olsun..Yalniz yazdı::D yav oyle karsiniza tip bisey imaje etmeyin yanim.. ya arkadas icinizden hic konusmuyor musunuz? hani olur ya ic konusmalari mesela gece uyanmisinizdir hadi kalkta bi teheccud kil der bitanesi, biride ya zaten farz degil bi de yarin okul var yarin kilarim olmazsa der.. ama siz bunu sorulu sekle geciriyorsunuz.. yani mesela nefsinizi soruyosunuz ki, yani kendinize soruyosunuz bi bakima ama vereceginiz cvptan korkmayin.. yani mesela atiyorum soruyosunuz ki telekineziyi neden yapiyorsun.. alacaginiz cvbi duymak istemiyo olabilirsiniz ama ne gelirse soyleyin.. nasil aciklayacagimi bilmiyorum ama biliyosunuzdur sanmistim.. yapilan bisey yani genelde.. nefis muhasebesi deniyor =)
- Yalniz
[quote="kaplangoz"][quote="Yalniz"]:D yav oyle karsiniza tip bisey imaje etmeyin yanim.. ya arkadas icinizden hic konusmuyor musunuz? hani olur ya ic konusmalari mesela gece uyanmisinizdir hadi kalkta bi teheccud kil der bitanesi, biride ya zaten farz degil bi de yarin okul var yarin kilarim olmazsa der.. ama siz bunu sorulu sekle geciriyorsunuz.. yani mesela nefsinizi soruyosunuz ki, yani kendinize soruyosunuz bi bakima ama vereceginiz cvptan korkmayin.. yani mesela atiyorum soruyosunuz ki telekineziyi neden yapiyorsun.. alacaginiz cvbi duymak istemiyo olabilirsiniz ama ne gelirse soyleyin.. nasil aciklayacagimi bilmiyorum ama biliyosunuzdur sanmistim.. yapilan bisey yani genelde.. nefis muhasebesi deniyor =)[/quote]
Hacim nefis muhasebesine genis yelpaze tutarak objektif bakislari prcaladin..helal olsun..[/quote]
kardes amacim o degildi, derin bir konu, beceremedim anlatmayi iste :/
Hacim nefis muhasebesine genis yelpaze tutarak objektif bakislari prcaladin..helal olsun..[/quote]
kardes amacim o degildi, derin bir konu, beceremedim anlatmayi iste :/
- kaplangoz
Kardesim anladik demek istedigini:))Yalniz yazdı:kardes amacim o degildi, derin bir konu, beceremedim anlatmayi iste :/kaplangoz yazdı:Hacim nefis muhasebesine genis yelpaze tutarak objektif bakislari prcaladin..helal olsun..Yalniz yazdı::D yav oyle karsiniza tip bisey imaje etmeyin yanim.. ya arkadas icinizden hic konusmuyor musunuz? hani olur ya ic konusmalari mesela gece uyanmisinizdir hadi kalkta bi teheccud kil der bitanesi, biride ya zaten farz degil bi de yarin okul var yarin kilarim olmazsa der.. ama siz bunu sorulu sekle geciriyorsunuz.. yani mesela nefsinizi soruyosunuz ki, yani kendinize soruyosunuz bi bakima ama vereceginiz cvptan korkmayin.. yani mesela atiyorum soruyosunuz ki telekineziyi neden yapiyorsun.. alacaginiz cvbi duymak istemiyo olabilirsiniz ama ne gelirse soyleyin.. nasil aciklayacagimi bilmiyorum ama biliyosunuzdur sanmistim.. yapilan bisey yani genelde.. nefis muhasebesi deniyor =)
-