2 farklı odaklanma testi daha

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
optimist_21

Re: 2 farklı odaklanma testi daha

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

hakan yazdı:
optimist_21 yazdı:ben yaptım siz yapmayın :)
Derken :D anlamadım.
göze çok zararlı teknikler bunlar özellikle 1.si, daha önce ben de paylaşmıştım bu benzer teknikler, o yüzden ben yaptım gözlerim zarar gördü siz yapmayın demek istedim. Odaklanmayı zihin düzeyinde yapmak daha faydalı ve etkilidir :)

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Arkadaşlar optimistin uyarısı üzerinde bende forumdaki odaklanma resimleri ile çalışmayı bıraktım.Ve bugün gözlerim feci derecede ağrıdı.Gözlere zararı olduğu için bunlarla çalışma yapmak doğru değil.Ama ara sıra odaklanma kabiliyetinizi test etmek,hangi seviyede olduğunu görmek için bu resimleri kullanırsanız sizin için daha iyi olur.Gerçi ben 7/24 pc başında olduğum için bana bişey olmaz ama göz önemli o yüzden bu teknikleri bırakmakta fayda var.Bir pc ve oyun delisi olarak ben bile bıraktım göze zarar gelme korkusundan :D O yüzden sizede bu resimlerle devamlı çalışmamanızı önce optimist bana önerdi.Bende size öneriyorum.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Kapak Çalışması Zararlı Mı ? Arada Bi Şaşı Oluyorum da :)
Kullanıcı avatarı
UsTr

Hayır.Kapak çalışması zararlı olsaydı 3 ayda zararını ben görürdüm :D HErgün 30 dk boyunca ona bakıyodum.3 ay boyunca hergün 30 dk kapağa baktım.Yani bu resimlerdeki gibi gözlerini zorlamadığın sürece zararlı olmaz.Burda amaç gözleri zorlamak değil beynini zorlayıp konsantrasyon geliştirmek.Zaten en yakın zamanda tanıdık bir göz doktoruna götürcem bu resimleri.Dicem bu resimlere bu şekilde odaklanmanın gözlere bir zararı varmı :D Eğer yok derse çalışmaya devam etcem :D
MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

Bu resimlerin nasıl bir zararı olur bilmiyorum ama dün ve ondan önceki günler benim gözlerim fena ağrıyordu bugun ve dün yapmadım şu an rahatım Kapak tekniği nasıl zarar vermiyor doğrusu anlayamadım.Mantık aynı:D

Kullanıcı avatarı
UsTr

hakan yazdı:Bu resimlerin nasıl bir zararı olur bilmiyorum ama dün ve ondan önceki günler benim gözlerim fena ağrıyordu bugun ve dün yapmadım şu an rahatım Kapak tekniği nasıl zarar vermiyor doğrusu anlayamadım.Mantık aynı:D
Mantık aynı değil.Daha doğrusu ikisi arasında çok ince bir çizgi var.Kapak çalışmasında hiçbişey düşünmeden ortadaki noktaya odaklanırız.Bu zihin odaklanmasıdır.Ne zaman ki ortadaki nokta ile gözlerimiz arasında görünmez tünel oluştu işte o zaman zihin odaklanmasından çıkıyoruz ve göz odaklanmasına geçiyoruz.Buda gözlere baskı yapıyo ve gözleri yoruyo.Sende anlamışsın zaten gözlerin ağrımış.Bide bu görünmez tünele gözlerimiz alışırsa bir süre sonra 2 sn süre baktığım herşey görünmez olur.Ve gözler gitgide yorulur,ağrımaya başlar.Birde olaya telekineziden bakarsak.Görünmez tünel olayını kontrol altına almadığımız zaman psi wheel çalışırken tam dönmeye başladığında psi wheel yok oluyo sadece orta noktası kalıyo.Ben psi wheel dönüyomu dönmüyomu ne tarafa dönüyo göremiyorum.Yani görünmez tünel diye tabir ettiğimiz şey bence başlı başına gözlere ve bize bir zarar.Ve kontrol altına alınması gerekir.
MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

Nesne İle Zihnimiz arasında nasıl bir köprü oluşturacağız.Nasıl yapılıyor
Kullanıcı avatarı
UsTr

Köprü değil.Hani nasıl anlatsam kapak çalışması yaptıysan bilirsin.Kapağa bakarken bir süre sonra etraf görünmez.Kapağın odaklandığın noktası hariç kapak bile kaybolur.İşte görünmez tünel dediğim budur.Ve zihnin ile cisim arası bir tünel değil gözün ile cisim arası görünmez bir tüneldir.Yani bir zamanlar öyle tabir edildiği için görünmez tünel diyorum.Ve bunun göze zararlı olduğunu düşünüyorum.Senide dediğin gibi çalışmalar senin gözlerini ağrıtmış.Ve bu çalışmalar görünmez tünele dayanıyo.Yani noktanın etrafındaki mavi halka,gri alan hep görünmez tünel ile kayboluyo.Ve buda gözlere zararlı.Feci derecede ağrıtıyo.Ve psi wheel yaparken bu tünel psi wheeli de ortadan yok ediyo :D Yani kontrol edilmesi gerek.Yani bence :)
Levitasyon22
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Levitasyon22 »

1. sini 5 saniyede yaptm biraz fazla sanırım .
2. sini 4 saniyede yaptm.
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

çok teşekkürler nerdeyse bakar bakmaz durdumdum 2. resmi 1. resimdede bakar bakmaz yok oldu grilik.
İMZA