Psi ball
Moderatör: Sai
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi ball
Arkadaşlar ben bi tane alüminyum folyodan yapılma küçük bir topu levite etmeye çalışıyodum.5 dk sonra filan elimde çok güçlü bir manyetik alan gibi bişey hissettim.Kısacası levitasyon yapıyım derken psi ball oluşturdum.Sonra birdaha denedim bir daha oldu bu sefer psi ball'ı büyütebiliyodum.Ama topu levite etmeye çalışırken oluşan psi ball topsuz yani elimde bişey yokken olmuyo.Bir türlü elim boşken psi ball oluşturamıyorum.Arkadaşlar elimde bişey varken oluşan psi ball elimde bişey yokken niye oluşmuyo ? Ne yapmam lazım bunun için ? Şimdiden teşekkürler....
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Psi ball
Alüminyum folyo iletken olduğundan iki elin arasındaki bağlantıyı daha kısa sürede ve etkili olarak oluşturabiliyor olabilir...Birde varmış gibi düşünerek denemelisin kendini bu duruma alıştırırsan hiçbirzaman ellerin arasındayken psi ball oluşturamayabilirsin.Düşüncelerini sabitleştirme
Bence....
Bence....
-
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
aliminyum folyo elektromanyetik alanı toplayıp sana hissettirmiştir
- UsTr
Sorun çözüldü.Ve topun elektro manyetik alanı toplayıp bana hissetirmesi gibi bişey yok.Sadece ellerimi çok fazla sıkıyomuşum.Gevşek bıraktığımda manyetik alanı hissettim.Şimdi 1 dk sürede filan yapabiliyorum.Hatta büyütebiliyorum.Güçlendirebiliyorum.Sıkıştırabiliyorum.Şimdi ilk sorunum halolduğuna göre bir sonraki sorum için sizleri rahatsız edicem arkadaşlar.Benim bu yaptığım psi ball mudur ? Psi ball ise nasıl geliştirebilirim ? Psi ball değilse ne ? Psi ball ise eğer geliştirmek için forumda bir sürü konu var biliyorum.Onların linkini yazarsanız sevinirim.Bİde benim bu yaptığım ne ? Psi ball mu ? Yoksa başka bişey mi ?Şimdiden teşekkürler.
- Yalniz
biraz daha acarsan yardim edebilirim.. yani bak simdi ellerini birbirine yaklasik 10 ck arayla tut.. elinin icinde bir top olustugunu dusun ben su sekil imaje ediyodum.. renk seciyosun mavi veya kirmizi secmisimdir genelde kirmizi sicak mavi soguk buna inan sogukluk veya sicaklik hissediyosun ciddi.. herneyse o renkte enerjinin kolundan ellerine aktigini farzet ellerindende elinin arasinda döne döne top olusturuyo.. sogukluk veya sicaklik veya boyle iyi bi yogunluk hissettiysen ne diyeyim.. tebrikler :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- UsTr
Soğukluk zaten sadece psi ball'da değil telekinezi çalışırken ve enerjimi elime çekerken her zaman hissettiğim bişey.Yani ciddi ciddi serinlik hissediyorum.BEnim elimin arasında manyetik alan oluşuyo.Yani bildiğin mıknatıs gibi kuvvet var arada.O zaman psi ball mı yaptım ben şimdi ? :)
- Yalniz
yapmissindir arkadas :D
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
- UsTr
Yaşasııııııın :) Artk psi ball yapabiliyorum :) ALLAH'a sonsuz şükürler olsun bana psi ball yapmayı nasip etti bana bu gücü verdi :) Yarabbi büyük.Bir yandan dert verirken bir yandan böyle güzel şeylerde veriyo :) Neyse sevinme faslını geçelim.Psi ball geliştirme için forumda güvenilir bir yazı linki verebilirmisin bana ?Fırlatma,yoğunlaştırma mümkünse psi ball görme için yazılar arıyorum.Bunların linklerini biliyosan buraya yazarsan sevinirim. Çok başlık var çünkü.
- Yalniz
hmm bi bakalim :D link bilmiyorum ama bildiklerimi paylasayim :) sen psi ballini gelistirdikce ozman gormeye baslarsin.. her psi yapisinda gordugunu imaje et bir renk ver veya gorulebilecek bisey bence renk vermek zor olurda yani ne biliyim buhar falan gibi dusunebilirsin.. psi balli gelistirmek icin sk sk yap ve enerjini biyerden al yani.. mesela ayaklarini yere koy biyerde oturuyorsan, bas yani normal :D yerden dunyanin enerjisi geliyomus gibi dusun vucudun bir kopru gibi psi ball icin yerden basliyo ellerinde bitiyo.. surekli enerji aktigini dusun, ve bu siradada surekli enerji aldigini :) boyle biseyler olsa gerek :D
- UsTr
Ben genellikle enerji falan almadan yapıyorum.Avuçlarımı üst üste tutuyorum.Yan değil yere paralel şekilde.Sonra birbirine yaklaştırıp çekmeye başlıyorum.Bir yandanda arada bir kuvvet oluştuğunu düşünüyorum.Hiç top ve enerji imajine etmiyorum.Sonra o manyetik alanı biraz hissedince onu güçlendirmek için hala ellerimi yaklaştırıp çekiyorum.Ve bir süre sonra elimde o manyetik alanın masmavi berrak bir enerji sıvıdan top olduğunu ve büyüdüğünü düşünüyorum.Aslında ben bişey sormak istiyorum.Psi ball ı senin dediğin gibi elimizde top oluştuğunu düşünerek ve enerji aktığını düşünerek yapmak şartmı ? Yani ben önce o manyetik alanı hissediyorum.Sonra masmavi enerji topu hayal ediyorum.Ve büyüttükçe büyütüyorum.Ve ne diyim büyütmenin bir sınırı yok gibi yani yoğunlaştırdıkça büyüttükçe büyütebiliyorum.Neyse kafama takılan demin sorduğum soruydu.Yani önce manyetik alanı hissedip sonra enerjiyi imajine etsem ve sonra top imajine etsem olmaz mı ? Yada tam psi ball filan yapmış olmazmıyım ? Çünkü hiçbişey imajine etmiyorum.Hİç bişeyde düşünmüyorum neredeyse.Yani zihin susuyo.Ve elimde hissetmeye çalışıyorum.Hayal etmiyorum hissederek o manyetik alanı oluşturuyorum.SOnra bir yakaladımmı artık büyüttükçe büyütüyorum.Yani imajine etmiyorum bir sakıncası varmı ? YOksa imajine ederek mi yapmam gerekiyo ?
-