psi-ball ve psi-wheel
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
psi-ball ve psi-wheel
daha yeni başladım ve psi-wheel'i çevirebiliyorum hatta size kendi taktiğimi veriyim psi-wheel'in ortasına kendi sevdiğiniz ve dikkat çekici bir renkle boyayın (mesela benim rengim kırmızı) ve ona odaklanın odaklanmak daha rahat oluyor.
Gelelim psi-ball'a onuda yapabiliyorum elimde sıcaklık hissediyorum mıknatısın aynı kutupları gibi elim diğer elimi itiyor ama fırlatma konusunda nasıl yapacağımı bilemiyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim :D şimdiden teşekkürler :D
Gelelim psi-ball'a onuda yapabiliyorum elimde sıcaklık hissediyorum mıknatısın aynı kutupları gibi elim diğer elimi itiyor ama fırlatma konusunda nasıl yapacağımı bilemiyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim :D şimdiden teşekkürler :D
-
Re: psi-ball ve psi-wheel
bir de psi-ball ım oluyormu ve eksıklerım varsa solersenız sevınırım
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
kardesim psi bal fırlatma çok üst bir kademe sen psi whell ve kapak tekniği devam et...Ayrıca uzmanlasacağın alanı belirle..Chi enerjisi,pyrokinezi,hidrokinezi,telekinezi,sifa ? sonra onun çalısmasına basla
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
tesekkurler ben telekinezide yogunlasacagım ama deıgerlenrınede bakacagım
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
zıt kutuplar yöntemiyle psi ballı yapabilirsin teknik güzelmiş boyamak felan odaklanmak için çok zekice...
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 20 Denizli
s.a ben yeni başladım bu kağıdı yarım tur döndürüyorum daha sonrasını yapamıyorum bu olmuyacağının işaretimi
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Odaklanmak = Enerjini bir yere göndermek neydeyse aynı kelimedir. İyi odaklanırsan yapamaycağınn birşey olmaz diye düşünüyorum. O yüzden konsantrasyonunu geliştir bunuda kapak psi-wheel le yapabilirsin. Benim tekniğim ise şu alın chakra bölgesi yani iki kaşının arasındaki 3.göz ün den masmavi bir enerji çıktığını kayal edip tam üstündeki noktaya götürmek sonrada eement titpin neyse meslea havaysa ellerinden hava esip hangi yöne gitmesini isytiyosan o yöne dahada estir. Ben öyle yapıyorum .
İMZA
-