Astral seyahat hakkında küçük bir soru...

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
Carmen25
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Re: Astral seyahat hakkında küçük bir soru...

Okunmamış mesaj gönderen Carmen25 »

Sai yazdı:astral seyahatte dalgalanma, titreme, kendini çıkmış hissetmen bunların hepsi çıkmadan önceki belirtiler sen bu belirtilere kapılıp ta gözlerini açmamalısın 2. olarak astral seyahat yapmak isteyenlerin geneli bu belirtileri görürler sonrası gelmez neden derseniz ? benim çoğu zaman uyardığım bir şey, bu belirtiler geldiği zaman ne heyecan ne de korkunuz olmasın gözlerinizi açmayın hiç bir şey olmamış gibi devam edin ha ben heyecanlanıyorum elimde değil diyen arkadaşlar olabilir. Size bir ipucu vereyim bunu 1 arkadaşa önerdim denedi olumlu sonuç aldı. Çok yorgun olduğunuz zaman yastığa başınızı koyup uyuyacak kadar olduğunuz zamanlar olabilir yanınıza ne gelirse gelsin ne korku ne de heyecan hissedersiniz tek yapmak istediğiniz şey uyumaktır işte böyle zamanlarda astrale çıkma olasılığınız 2 katına çıkar. bunu deneyin ilkinde veya 2. sinde çıkamaya bilirsiniz ama çoğu belirtileri göreceksiniz bunu deneyin mutlaka olumlu sonuç verir.
Evet haklısnızda aynı zmanda uyuma ihtimali de yükselmez mi? Ama yine de güzel teknik teşekkürler. :)
Artık aranızdayım :))

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

dediğiniz gibi uyuma ihtimali var ama uyumak da biraz kişinin iradesine bağlı açıkçası, uyumayı değilde astrle çıkmayı düşünmeniz gerek, yoksa sadece uyumayı düşünürseniz uyursunuz :)
Kullanıcı avatarı
Yalin
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri

Okunmamış mesaj gönderen Yalin »

seyahdoo yazdı:bugün okulda gene denedim yanlız başladığım zamandan yaklaşık 5 dakika sonrasında alnımda tam 3.gözümün olduu yere bi ağrı girdi bende dayanamadım kalktım.acaba bu bir astral belirtisimi?....bu bir

ikinci olarak dalgalanma derken vücudumun hiçbiryerini hissedemez oldum ve galiba sizin astral vücud olarak tanımladığınız ruhum sanki içkiyi fazla kaçırmış bir rapçi gibi dalgalanmaya başladı yukarıdan aşşağıya... sonra nefes almamla beraber tüm belirtiler gitti...

daha yazmamı istediğin bi ayrıntı varsa yazam..???
Arkadasim, o dalgalanma diye bahsettiklerin Astral'a cikisa benziyor.. Bende baska bir forumdan okuyorum, astral uzmani falan sanmayin :D Sen büyük ihtimal dikkatini dagitmissin, o 3. gözü hissetmen, dalgalanmalari hissetmen falan, sonrasinda acaba oluyor mu, astrala cikiyor muyum diye kendine sorar da heyecanlanir konsantreni bozarsan, yine en bastan baslamak zorundasin, olayi gidisatina birak.. el, ayak göbek sirt falan ve en son alnin uyusacak.. Alnin uyusurken biraz tatli aci oluyormus ve kendini tam konsantre etmen gerekiyormus.. Eger mesela burnun kasinirsa kasi ama dikkatini bozma yani dikkatin dagilmasin... En son tüm vücudun uyustuktan sonra iste bir kac boyut görüceksin, gördügün seyleri cin falan diye yorumlama sadece aklinin olay icin yaptigi hazirliklar bunlar.. Sonra kendini bi sey cekiyomus yada tavana dogru bedeninden bir ip uzaniyormus gibi düsün, sonra o ipe tirman.. Ve iste bu sekilde ruhun astral yaparsin.... Bir de Astralda sadece düsünmen gerekir.. bir odadan baska bir odaya gecmek icin o hamleyi düsünmelisin, duvarin arkasini falan iste... :)
Gülümsemek için kuşları izle...
Onlar hep aynı şarkıyı söylüyorlar
Gökyüzüne çevirdiğinde ise başını,
Gözlerini kapat
Beni dinle. Bende gökyüzüne çevirip başımı gülümseyeceğim.

Yalın
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

Vay bizim Yalin iyi bilgi edinmis :D
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
Kullanıcı avatarı
Yalin
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri

Okunmamış mesaj gönderen Yalin »

Yalniz yazdı:Vay bizim Yalin iyi bilgi edinmis :D
Estgf. :D yeniyim daha yaa, :D
Gülümsemek için kuşları izle...
Onlar hep aynı şarkıyı söylüyorlar
Gökyüzüne çevirdiğinde ise başını,
Gözlerini kapat
Beni dinle. Bende gökyüzüne çevirip başımı gülümseyeceğim.

Yalın

Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

:D hosgeldin diyeyim ozman :D
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
Goku San
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen Goku San »

:D
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
tomas
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen tomas »

UsTr yazdı:
yesil yazdı:Arkadaşlar çok kafama takılan bir soru sormak istiyorum.
astral seyehatte bedenden çıktığımızanda bedensiz varlıklar bizi tutsak alırlarmış. ve çıktığımızda bedenimize girmeye çalışlar ya da bedenimize girmemizi engellermişler. Doğrumu bu?
Yok öle bişey.Bu işlerin ilerlemesini engellemek için uydurulmuş şeyler onlar.O kadar kişi astral seyahat yapıyo bişey olmuyoda sanamı bişey olcak.Hem 2 dünya ayrıdır.Bedensiz varlıklar öbür dünyada.Biz insanlar bu dünyada.Yani astral seyahatte bu dünyada gezdiğine göre etrafında gördüğün şeyler büyük ihtimalle senin bilinçaltı varlıkların olur.Yani korkma hiçbişey olmaz.Rahat ol.
ne bilicez senin bedenini aldılar sen onlardansın yani bilincin esir alındı ama yinede haklısın yapamazlar onlar olsada odaklanmayı bırakınca bedenine geri dönersin hem kineziler bedenle değil ruhla olur kinezi uygularsın
bak ben havalı güzel yada anlamlı bir şey yazmıyorum buraya sadece imzam olsun istedim illa mantıklı birşey istiyosan aaaa aaaaaa tamam birşey yok boşver gitsin okumak zorunda değilsin
telekinezi istiyorum
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen telekinezi istiyorum »

Astral seyehata çıkmak için ne yapmamız lazım.