Astral Ve Uzaylı Görmek
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
-
Re: Astral Ve Uzaylı Görmek
pardon uzaylı olması mümkün değil diye konuşmayalım lütfen size evrende başka varlıklarında olacağını kanıtlıyayım bakın şöyle peygamber efendimiz 70.000 aleme peygamber olarak gönderildi değilmi kaç tane alem biliyosunuz peki?
-
uzaylı yoktur diye konuşmayalım sonuçta bizde uzaylıyız ve peygamber efenfimiz 70.000 aleme gönderildi kaç alem biliyoruz?
arkadaşım önceki konuları okursan dediklerinin aynısını 3 5 kişi daha dedi ve cevaplarını aldılar.Lütfen arkadaşlar bu tarz tartışmalı konularda önceki yazılara bakalım
-
beyler neyin tartışmasını yapıyonuz dediğim kadar basit fazla uzatırsanız içinden çıkamazsınız var uzaylı var ben gördüm ya :D
-
ne biçim hayal gücü o yaaa XDXDXDXDXD
-
- Konum: 270derece sağa doğru dön bide yukarı bak sonra kafanı salla gözünü kapa bi' ac Ahanda karsındayım :)
beyler bu konuya uygun değil ama ben astrale cıkmaya calısıyorum. Ortalık sessiz sabahın 4 ü 5 i gibi odaklanıyorum . bir süre sonra gercekten yogunlastığımı hissediyorum. Gözümün önünden renkler geciyor. Daha sonra bütün oda beyaz hafif kabartı seklinde görülüyor.Bana böyle oldu ve dayanamama korkusu ile cıglık atarak uyandım.Bunu nasıl cözerim?
Gözlerimiz ile Gördüğümüz Her Şey Aslında Cok Daha Farklıdır...
www.sfgame.web.tr ~=Alsaes=~
www.sfgame.web.tr ~=Alsaes=~
- merhamet62
pisikolojik arkadaşım pisikolojik hayal gücün lücid rüya gibi mesla onbun çıkış tekniğinde beyin rüyada su istiyor ve suyu çerken hisediyorsun hava soğuksa camı açtığında rüzgarı serinliği pisikolojik oalrak hiss edersin.. bu da aynı uzaylı uzaylı görürsün uzyalıyı :D
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
-
ozinaya katılıyorum ABD tam olarak bize oyun oynadi arkadaşlar uzaya gidilmeden once de adini unuttum adamin yuksek alkol verilmis ve bir yere goturulmus o adamda kendini uzayda zannetmis ve anlatmış ABD nin aya ayak basmasıda tam bi yalandir orda oksijen olmadıgı halde bayrak nasıl dalgalanıyor hic merak etmedinizmi sonra videoyu duzenlemisler ve dalgalanmaz hale getirmisler ayrica uzayda cok kucuk taslar vardir ve bu taslar cok dusuk hızda bile gelse insanin derisine veya ustundekı giysiye farketmez delip gecer insan parcalanır yani tamamen ABD bize oyun oynadi :D
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki bütün vaktini ona sarfediyorsun?
Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.
Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
abd nin oyununa gelmeyin bakın bende inanıyodum ama yapmayın amaçları bizi ufolara kıyamet senaryolarına inandırmak böylece sahtesini yaptıklarında inanıcaz ve amerikaya sığınıcaz düşünün bi yıllardır kıyamet e ufo filmleri fazla artış gösterdi sanki ve planları da yakın
pixies forever <3<3
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
het astralda cin yoktur..çünkü ruh boyut atlamadan bedenden çıkar..fakat cinler baska boyuttadır
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-