ilköğretim ve ortaokul diploma notum 5.00 :)Levitasyon22 yazdı:yaa abi ana derslerde hepsi 5 fakat resim 3 :S halbuki resimim çok iyi ben yapmıyorum resmi sonra teknoloji tasarımda malzeme götürmediğim için 3 bide sosyalin içindeki tarih yüzünden sosyal 4 onun dışında hep 5
Zorlandığınız Dersler
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Zorlandığınız Dersler
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Carnim rica etsem fen lisesinde okuyanlar için açılmış bir forum varsa oraya gidermisin.Benim senin gibi üstün zekalarla tanışmam ve yüksek not getiren öğrenci sınıfıyla sohbet etmek bana,tansiyonuma ve ego ma hiç iyi gelmiyo :) Kendimi küçük hissediyorum ya :)
- carnim_rama
fen lisesinde değildimki. anadolu lisesi mezunuyumUsTr yazdı:Carnim rica etsem fen lisesinde okuyanlar için açılmış bir forum varsa oraya gidermisin.Benim senin gibi üstün zekalarla tanışmam ve yüksek not getiren öğrenci sınıfıyla sohbet etmek bana,tansiyonuma ve ego ma hiç iyi gelmiyo :) Kendimi küçük hissediyorum ya :)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- UsTr
Dahada kötü.Anadolu lisesi mezunu olup fen lisesi üstün zekalı olman daha kötü.Bir dakika tansiyon aleti fazla ötmekten kısa devra yaptı.Ben öbürkünü takıcam koluma :D
- carnim_rama
üstün zekalı filan değilim abartma:)UsTr yazdı:Dahada kötü.Anadolu lisesi mezunu olup fen lisesi üstün zekalı olman daha kötü.Bir dakika tansiyon aleti fazla ötmekten kısa devra yaptı.Ben öbürkünü takıcam koluma :D
- UsTr
Tama üstün zekalı değilsin.Ama bana göre çok çalışkansın.Bu ne ya.Her not 5.Her ders 5.İnsan bir nazar boncuğu olarak bir 1 getirir.Ben işimi sağlama aldım 4 tane 1 getirdim mesela :)
- carnim_rama
benim nazar boncuğum iki sene 2 iki senede 3 tü:) lisede ilk 45 alınca ağlamıştım:)UsTr yazdı:Tama üstün zekalı değilsin.Ama bana göre çok çalışkansın.Bu ne ya.Her not 5.Her ders 5.İnsan bir nazar boncuğu olarak bir 1 getirir.Ben işimi sağlama aldım 4 tane 1 getirdim mesela :)
- UsTr
Hadi ya.Ben 45 alsam davul zurna çıkcam sokağa :D Sen çıtayı çok yükselerde tutuyon.Yalnız sesin aşağıya fazla gelmiyo.Bir mikrofon al konuş istersen.Bide seni çok net göremiyom.Bulutlar yüzünü kapatıyo :)
- carnim_rama
valla lise kolay da sen üniyi gör:)UsTr yazdı:Hadi ya.Ben 45 alsam davul zurna çıkcam sokağa :D Sen çıtayı çok yükselerde tutuyon.Yalnız sesin aşağıya fazla gelmiyo.Bir mikrofon al konuş istersen.Bide seni çok net göremiyom.Bulutlar yüzünü kapatıyo :)
- UsTr
Üni zorsa ben hiç zorlamıyım.Yarın tastiknameyi alıyım.
-