Telekinezi yapasım yoqqken .....

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
gizlicocukk2
Yaşadığınız İl: 31 Hatay

Telekinezi yapasım yoqqken .....

Okunmamış mesaj gönderen gizlicocukk2 »

Arkadaşlar bazen telekinezi yapasın hiçç gelmiyor.Kendimi zorluyorum doğrumu bu davranış???

Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Re: Telekinezi yapasım yoqqken .....

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Banada öyle oluyordu geçti. Büssürü filmler var telekineziyle ilgili vs izle onları heves gelir. Ama en önemlisi hevesin bitmemesi bence bu hevesi ben en çok UsTr de görmüştüm :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Tabikide sıkılırsın.Ben psi wheel rahat rahat döndürebildiğim zamanlar 10 dk psi wheelin başında oturup kalkıyodum.Ama şimdi napsam dönmüyo.Şimdi 3 saat kalkmıyorum başından.Sanki benle inatlaşıyo.Bende onla inatlaşıyorum.Ha döndü ha dönecek derken 3 saat geçmiş bile.Ama nolursa olsun bu dünyada mutluyum.Yani bu parapsikolojik dünya gerçek dünyadan daha iyi geliyo bana.Bu enerji gerçek dünyada aldığım nefesten daha iyi geliyo bana.1 mm psi wheel döndüremesemde 2 elimin arasında hissettiğim ve varlığına inandığım enerji yeter bana.Bu arada psi wheelden sıkılıyosan pipet çevir.Lambayı hareket ettirmeye çalış.Bir sarkaç yap onu hareket ettir.Bir plasitk top al onu hareket ettirmeye çalış.Odandaki değişik ve ağır cisimleri hareket ettirmeye çalış.Yeni başladığın için tabikide ağır ve büyük cisimleri hareket ettiremezsin tabikide ama ettirebilicekmişsin gibi odaklan çaba göster.Her an bu işle uğraştığın aklına gelsin.En kötü gününde tutunacak tek dalın telekinezi olsun.O zaman bitmez tükenmez bir hevesin olur :)
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

UsTr güzel bir konuşma :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
UsTr