Uyku felci ve Astral
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Uyku felci ve Astral
Ben bir gece sabah 6.30 civarları Okul vakti yaklaşmış ben bir uyku felci geçirdim o anda böyle tüm vücudum karıncalandı gözümü hafif açtım halüsinasyon görecekmiyim diye ben hiç halüsinasyon görmedim uyku felcinde yine görmüyordum aklımada daha öncelerden uyku felcinden astral ve lucide kolay geçilir diye duymuştum ben astrale çıkayım dedim baya ilerledim vücudumu gördüm yanlız bir anda görüntü kayboldu.Uykuya daldım sonra bir 15 dk sonra tekrar uyandım ve yine uyku felci geçirdim eyvah dedim bir de aklıma uykuda bedene ruhsal bir varlık deyince olduğu aklıma geldi :D Yav bir de tam da hastaydım burnum tıkanık eyvah ben nefes alamadım ölümden döndüm orda ağzımı açmak istiyorum nefes almak açamıyorum :D güleyim mi ağlıyayım mı yanlız ilginç bir taraf var Uyku felcinde göz hareket ediyorda diğer organlar niçin hareket etmiyor ara sıra ağzımıda oynatabiliyorum fakat her felçte değil mesela anlattığım ilk uyku felcinde oynatabiliyordum ama ikincide oynatamadım. Birde arka arkaya uyku felci geçirmek normal mi ? :D her insan ortalama yılda bir geçiriyormuş ben 30 dk da iki tane geçirdim :D
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Uyku felci ve Astral
Astral tecrübem yok o yüzden senin neler hissetiğin anlayamadım.Ama uyku felci nedir ? Niçin ve nsaıl oluşur ? Vücudun bir tepkisimi yoksa herhangi bir organdan kaynaklanan bişey mi ? Yani uyku felci konusunda detaylı ve derin kapsamlı bir araştırma yap sonra çaresi elbet bulunur diye düşünüyorum.Bu arada geçmiş olsun :)
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Uyku felci, halk arasında karabasan diye tabir edilen olayın bilimsel adıdır. Uyku felcinde beyin vücuttan bir süre erken uyanır, zihnen çevrede gerçekleşen şeyleri algılayabilirsiniz ama tepki veremezsiniz. Uyku felci esnasında kurtulmanın 2 yolu vardır; 1.si ya biri gelip size dokunucak ve uyanıcaksınız, 2.si ise kendi kendinizi uyandırmayı öğreniceksiniz. Kendi kendini uyandırmak zordur ama alıştıktan sonra kolay gelir. İlk başlarda ellerinizi birbirine yakın tutun güçlü olan eliniz diğer elinizi çimdik atıcak şekilde kavramış olmalı. Bu şekilde uyuduğunuzda uyku felci esnasında hafif bir parmak hareketiyle(çimdik) uyanabilirsiniz. 2 el temas halinde olduğundan felçten kolayca kurtulabilirsiniz. Bu en basit yöntem alıştığınızda istediğiniz gibi rahat, elleriniz serbest şekilde uyuyabilirsiniz. Çünkü alışınca kişi, vücudunu sağa sola çok rahat bir biçimde atabiliyor(çevirebiliyor) buda felçten kurtulmayı sağlıyor.
Not: Umarım yararlı olmuştur, bildiğimin bi kısmını elimden geldiğince aktarmaya çalıştım. Bide unutmadan uyku felci esnasında 2 kez astral tecrübesi yaşadığımı söylemeliyim. Ama felcin etkisindenmidir bilinmez tam ayrılıcakken yatağın üst bölgesine doğru sürüklenip uyandım(2sinde de).
Not: Umarım yararlı olmuştur, bildiğimin bi kısmını elimden geldiğince aktarmaya çalıştım. Bide unutmadan uyku felci esnasında 2 kez astral tecrübesi yaşadığımı söylemeliyim. Ama felcin etkisindenmidir bilinmez tam ayrılıcakken yatağın üst bölgesine doğru sürüklenip uyandım(2sinde de).
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Astral için bişey diyemem ama lucid deyken bi tane binanın tepesinden atlayabilirsin.Düşme hissi insanı uyandırır.Yani ben öyle biliyorum :)
- delenamo
- Msa
- İletişim:
- Msa
- İletişim:
Demekki kimse dokunmasa ve bende o tekniği uygulamasam 2-3 gün uyuya kalırım heralde :Dozzzyyy yazdı:Uyku felci, halk arasında karabasan diye tabir edilen olayın bilimsel adıdır. Uyku felcinde beyin vücuttan bir süre erken uyanır, zihnen çevrede gerçekleşen şeyleri algılayabilirsiniz ama tepki veremezsiniz. Uyku felci esnasında kurtulmanın 2 yolu vardır; 1.si ya biri gelip size dokunucak ve uyanıcaksınız, 2.si ise kendi kendinizi uyandırmayı öğreniceksiniz. Kendi kendini uyandırmak zordur ama alıştıktan sonra kolay gelir. İlk başlarda ellerinizi birbirine yakın tutun güçlü olan eliniz diğer elinizi çimdik atıcak şekilde kavramış olmalı. Bu şekilde uyuduğunuzda uyku felci esnasında hafif bir parmak hareketiyle(çimdik) uyanabilirsiniz. 2 el temas halinde olduğundan felçten kolayca kurtulabilirsiniz. Bu en basit yöntem alıştığınızda istediğiniz gibi rahat, elleriniz serbest şekilde uyuyabilirsiniz. Çünkü alışınca kişi, vücudunu sağa sola çok rahat bir biçimde atabiliyor(çevirebiliyor) buda felçten kurtulmayı sağlıyor.
İMZA
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
Öyle bişey söz konusu değil ama kurtulma yöntemini bilmiyosanız hayatınızda hiç karşılaşmadığınız bi acıyla karşılaşırsınız. Yalnız buradaki acı canınızın yanması değil, vücudunuza komut vermeniz ve cevap alamamanız(insan vücuduna bundan büyük zulüm yok zaten :D) bildiğiniz felç bu tek farkı Allah'a şükürler olsun ki geçici olması ve uyku anında ortaya çıkması... Bu arada felçten kurtulamadıysanız kendinizi kasmayın sakince nefes alıp uyumaya çalışın.Msa yazdı:Demekki kimse dokunmasa ve bende o tekniği uygulamasam 2-3 gün uyuya kalırım heralde :Dozzzyyy yazdı:Uyku felci, halk arasında karabasan diye tabir edilen olayın bilimsel adıdır. Uyku felcinde beyin vücuttan bir süre erken uyanır, zihnen çevrede gerçekleşen şeyleri algılayabilirsiniz ama tepki veremezsiniz. Uyku felci esnasında kurtulmanın 2 yolu vardır; 1.si ya biri gelip size dokunucak ve uyanıcaksınız, 2.si ise kendi kendinizi uyandırmayı öğreniceksiniz. Kendi kendini uyandırmak zordur ama alıştıktan sonra kolay gelir. İlk başlarda ellerinizi birbirine yakın tutun güçlü olan eliniz diğer elinizi çimdik atıcak şekilde kavramış olmalı. Bu şekilde uyuduğunuzda uyku felci esnasında hafif bir parmak hareketiyle(çimdik) uyanabilirsiniz. 2 el temas halinde olduğundan felçten kolayca kurtulabilirsiniz. Bu en basit yöntem alıştığınızda istediğiniz gibi rahat, elleriniz serbest şekilde uyuyabilirsiniz. Çünkü alışınca kişi, vücudunu sağa sola çok rahat bir biçimde atabiliyor(çevirebiliyor) buda felçten kurtulmayı sağlıyor.
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- delenamo
haha ben son uyku felcinden sonra bitince kalktım kahvaltı ettim ama bende ayda bir oluyor bu artık zorlamıyorum biraz bekliyorum gece 3 gibiyse direk uyuyorum çabalamdan :D yanlız arka arkaya olunca tırstım ya gerçek felçse diye ama insan Şükretme hissi geliyo oh be felçli değilim filan
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
-