Soyutlaşmak (Cisimlerin İçinden Geçme)?
soyutlaşmak, cisimlerin içinden geçmek, cisimlerin içinden geçilebilir mi
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Soyutlaşmak(Cisimlerin İçinden Geçme) ?
imkansız değil ama çok çok çok .... ileride yapılabilecek bişey . Daha levitasyonu beceremeden bunu denemek saçma ve abes.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
ben bir anlik kendimi bu durumda dusundum de,kafamidan komsunun duvarindaki tablo asili,arkamdan bizim evin tablosu,kollarimdan asilgan yapmislar =).......duvarin icinden gecmektense duvari kirmayi oyren,oyle gec icinden,fikrime katilan varmi?UsTr yazdı:Düşünsene belden aşağısı odanda,belden yukarısı yan komşuda kalıyo :D:D :Dozina yazdı:ya geçerken konsantrasyonun bozulursa? duvarla bütünleşirsin mazallah
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
Herşey Bir Enerjidir...UsTr yazdı:Ya sen cisimlerin içinden geçmek istiyosun ama soyutlaşmak üzerinde yoğunlaşıyosun.Kendini soyutlaştırmaya çalışman sana bişey kazandırmaz ki.Soyutlaşarak cisimlerin içinden geçemezsin.Sadece görsel biçimde soyutlaşırsın.Bu da senin istediğin şeyi elde etmeni sağlamaz.Cismin içinden geçemezsin.Bütün vücudunu enerji haline çevirip sonra o cismin içinden geçip sonra vücudunu eski haline getirmen lazım.Bu da zaten ışınlanmanın bir diğer tanımı.Bu yüzden bu imkansızdır.Öncedende yazdım bir daha yazıyorum.Beyin gücü ile yapılabileceklerin bile bir sınırı var.Doğanın ve evrenin kusursuz bir düzeni ve kuralı var.Bunların dışına çıkamayız.Her ne kadar beyin gücü ile inanılmaz şeyler yapabileceğimiz konusunda inanıyosak bu beyin gücü ile bazı şeyleride yapamayacağımız konusunda kendimizi inandırmamız lazım.Ya o cismi enerji haline çeviriceksin yada kendini enerji haline çevireceksin.Her iki koşuldada cismi yada kendini ışınlamaya geliyo.Bence astrala yoğunlaş.Hem cisimlerin içinden geçersin hemde istediğin gibi seyahat edersin. :)
Ben Kafama Taktım Ben Bunu Yapmadan Öbürlerini Yapmayı İstemiyorum.Hem Öbürlerinde Sıkılabilirim Ama Bunda Hayatta Sıkılmam Hayat Amacım Bu :D Yarıdımcı Olursanız Daha Güzel Olur..
Çok Çok Zor Ama Aklıma Nasıl Geçeceğim konusunda Fikir Verin Diye Açıyorum Siz Dalga Geçiyorsunuz :D
Bir Fikir Teknik Lazım Çok Önemli Benim İçin.
Hem Ben Hayatımı Bunun Üzerine Planladım :D
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
dostum sen daha basit aşamalarda usta ol ondan sonra cisimden geçmeye çalış yoksa kötü sonuçlar doğurabilir
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
Ben Kafama Taktığım İçin Öbürlerini Yapamıyorum Konsantre Olamıyorum.TTmF## yazdı:dostum sen daha basit aşamalarda usta ol ondan sonra cisimden geçmeye çalış yoksa kötü sonuçlar doğurabilir
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Uchina,ben aricam,bi teknik buldugumda hemen sana bildiririm
Mucizeyi yaratan inanmakdir
Sağol İnş Bulabiliriz.Kendim İçin İstemiyorum Yani Kendim Yapıcam Ama Herkesi İlgilendiren Bir Mesele İçin Yapıcam. :)Lord_of_Hackland yazdı:Uchina,ben aricam,bi teknik buldugumda hemen sana bildiririm
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Aman ha dikkat et duvardan geçiyim derken kafanı kırmayasın sakın :D Şaka bir yana duvardan geçebilseydik süper olurdu. Bu konuyla ilgili bir bilgi bulursam paylaşırım Uchiha
İMZA
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
kusura bakma ama herşeyin enerji olması herşeyi yapabilirsin anlamına gelmiyor. imkansızı deniyosunUchiha Sasuke yazdı:Herşey Bir Enerjidir...UsTr yazdı:Ya sen cisimlerin içinden geçmek istiyosun ama soyutlaşmak üzerinde yoğunlaşıyosun.Kendini soyutlaştırmaya çalışman sana bişey kazandırmaz ki.Soyutlaşarak cisimlerin içinden geçemezsin.Sadece görsel biçimde soyutlaşırsın.Bu da senin istediğin şeyi elde etmeni sağlamaz.Cismin içinden geçemezsin.Bütün vücudunu enerji haline çevirip sonra o cismin içinden geçip sonra vücudunu eski haline getirmen lazım.Bu da zaten ışınlanmanın bir diğer tanımı.Bu yüzden bu imkansızdır.Öncedende yazdım bir daha yazıyorum.Beyin gücü ile yapılabileceklerin bile bir sınırı var.Doğanın ve evrenin kusursuz bir düzeni ve kuralı var.Bunların dışına çıkamayız.Her ne kadar beyin gücü ile inanılmaz şeyler yapabileceğimiz konusunda inanıyosak bu beyin gücü ile bazı şeyleride yapamayacağımız konusunda kendimizi inandırmamız lazım.Ya o cismi enerji haline çeviriceksin yada kendini enerji haline çevireceksin.Her iki koşuldada cismi yada kendini ışınlamaya geliyo.Bence astrala yoğunlaş.Hem cisimlerin içinden geçersin hemde istediğin gibi seyahat edersin. :)
Ben Kafama Taktım Ben Bunu Yapmadan Öbürlerini Yapmayı İstemiyorum.Hem Öbürlerinde Sıkılabilirim Ama Bunda Hayatta Sıkılmam Hayat Amacım Bu :D Yarıdımcı Olursanız Daha Güzel Olur..
Çok Çok Zor Ama Aklıma Nasıl Geçeceğim konusunda Fikir Verin Diye Açıyorum Siz Dalga Geçiyorsunuz :D
pixies forever <3<3
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Bende bunu anlatmak istedim zaten üstteki yazıda.Ayrıca ben o yazıda dalga geçmedim.Yazdıklarımda gayet ciddi kendi düşüncelerim.Yanlış anlaşılmasın sonra dalga geçmedim :)ozina yazdı:kusura bakma ama herşeyin enerji olması herşeyi yapabilirsin anlamına gelmiyor. imkansızı deniyosunUchiha Sasuke yazdı:Herşey Bir Enerjidir...UsTr yazdı:Ya sen cisimlerin içinden geçmek istiyosun ama soyutlaşmak üzerinde yoğunlaşıyosun.Kendini soyutlaştırmaya çalışman sana bişey kazandırmaz ki.Soyutlaşarak cisimlerin içinden geçemezsin.Sadece görsel biçimde soyutlaşırsın.Bu da senin istediğin şeyi elde etmeni sağlamaz.Cismin içinden geçemezsin.Bütün vücudunu enerji haline çevirip sonra o cismin içinden geçip sonra vücudunu eski haline getirmen lazım.Bu da zaten ışınlanmanın bir diğer tanımı.Bu yüzden bu imkansızdır.Öncedende yazdım bir daha yazıyorum.Beyin gücü ile yapılabileceklerin bile bir sınırı var.Doğanın ve evrenin kusursuz bir düzeni ve kuralı var.Bunların dışına çıkamayız.Her ne kadar beyin gücü ile inanılmaz şeyler yapabileceğimiz konusunda inanıyosak bu beyin gücü ile bazı şeyleride yapamayacağımız konusunda kendimizi inandırmamız lazım.Ya o cismi enerji haline çeviriceksin yada kendini enerji haline çevireceksin.Her iki koşuldada cismi yada kendini ışınlamaya geliyo.Bence astrala yoğunlaş.Hem cisimlerin içinden geçersin hemde istediğin gibi seyahat edersin. :)
-